Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה אקורד שהגיע אלי מכוסה בשריטות ומכות באדיבות הדלתות של מכוניות השכנים וסווירלים עמוקים באדיבות מכוני השטיפה.

עבודה שכללה הרבה שלייף סבון ופוליש בשני מעברים לא הותירה זכר לרוב המפגעים.

מצרף תמונות של הרכב לפני ואחרי.

IMG_20150411_114607.jpg

IMG_20150411_134504.jpg

IMG_20150411_172818.jpg

IMG_20150411_221952.jpg

IMG_20150411_222113.jpg

IMG_20150411_222137.jpg

IMG_20150411_222148.jpg

IMG_20150411_222235.jpg

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

עבודה מאוד מרשימה!

הייתי רוצה לראות גם תמונה של הדלת הימנית האחורית לאחר הטיפול

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

וואו, כל הכבוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה רבה על הפידבק,כיף לשמוע את זה.

פאנטום:בוודאי שיישמתי אוטם, ה 109של CG-מוצר שאני מאד אוהב עוד מימי ב VIX.

אורן:את החיתוך הראשוני בחלקים ניכרים של הרכב עשיתי באמצעות שלייף סבון בכלל שהיו המון שריטות ועובי הלכה שהרשה לי לעשות את זה. אחר כך עבדתי עם החומרים של מנזרנה.

הפדים היו שילוב של הצהוב, ירוק ולבן של HEX,הירוק של רופס,המיקרופייבר של CG(מאכזב משהו..) והפרווה של LC.עשיתי כל מיני נסיונות עם כל מיני שילובים ,עם שלייף ובלי שלייף עד שהגעתי לקומביציה שהשביע את רצוני.

את ה FLEX האהובה שלי אני לוקח לכל מקום שאני עובד בו.. :wink:

BETEP : לצערי אין לי תמונה של החלק האחורי אבל האמן לי,היא נראית בדיוק כמו שאר הדלתות אחרי העבודה..

[email protected]

פורסם
תודה רבה על הפידבק,כיף לשמוע את זה.

פאנטום:בוודאי שיישמתי אוטם, ה 109של CG-מוצר שאני מאד אוהב עוד מימי ב VIX.

אורן:את החיתוך הראשוני בחלקים ניכרים של הרכב עשיתי באמצעות שלייף סבון בכלל שהיו המון שריטות ועובי הלכה שהרשה לי לעשות את זה. אחר כך עבדתי עם החומרים של מנזרנה.

הפדים היו שילוב של הצהוב, ירוק ולבן של HEX,הירוק של רופס,המיקרופייבר של CG(מאכזב משהו..) והפרווה של LC.עשיתי כל מיני נסיונות עם כל מיני שילובים ,עם שלייף ובלי שלייף עד שהגעתי לקומביציה שהשביע את רצוני.

את ה FLEX האהובה שלי אני לוקח לכל מקום שאני עובד בו.. :wink:

BETEP : לצערי אין לי תמונה של החלק האחורי אבל האמן לי,היא נראית בדיוק כמו שאר הדלתות אחרי העבודה..

מאמין חחח.

פורסם

איזה יופי של תוצאה,

באיזה מד עובי צבע אתה משתמש? אתה ממליץ עליו?

את הפד החדש של CG לא רכשתי, תוכל לפרט מה בדיוק אכזב אותך?

הפד של LC מהפרווה - בצבע סגול? כיצד היית מדרג את יכולת החיתוך שלו?

M-TECH E46

פורסם

מד עובי הצבע הוא של חברה שאני לא זוכר את שמה אבל עושה רושם שהוא עושה את העבודה.

דרך אגב-מד עובי צבע, ממחקר קטן שעשיתי עם אנשים ותיקים מאד בתחום וכנראה בעלי הגיון בריא הועלתה הטענה שהמלך קצת עירום מכיוון שהמד בודק את העובי לכה +עובי הצבע ואף פעם אי אפשר לדעת בדיוק את היחס בין שניהם כלומר, יכול להיות בהחלט מקרה ששכבת הצבע עבה ובריאה והלכה שחוטה ודקיקה ככה שאני לא סומך על האמצעי הזה בעיניים עצומות.

פד המיקרופייר השחור של CG אמור לחתוך חזק ולסיים טוב אבל הוא לא ממש חותך כמו שציפיתי. הפד של LC לעומת זאת, זה מהפרווה הסגולה חותך מעולה בייחוד לאור זה שהוא מסיים ממש טוב ואני ממליץ עליו בחום.

[email protected]

פורסם

הבנתי.

אבל בכל זאת כדאי לדעת לקראת מה הולכים. עדיף מלעבוד על "עיוור" לא?

את הפד של LC, רכשתי ועדיין לא ניסיתי. אבל לפחות חסכת לי לא לקנות את השחור של CG.

M-TECH E46

פורסם

בוודאי שעדיפה האינדיקציה שמד עובי צבע נותן, אני רק אומר שאי אפשר לסמוך על מה שהוא מראה במאת האחוזים.

[email protected]

• תוכן חדש...