Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חבר חדש פה

אני רוצה לרכוש את המערכת הזאת הזאת ( מצ"ב לינק )

http://www.ebay.com/itm/8-2-DIN-Android-4-4-Car-DVD-GPS-Stereo-Nav-3G-WIFI-For-Mazda-3-2010-2013-Camera-/171446006657?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item27eafa7381&vxp=mtr&autorefresh=true

רשום שם רדיו בתדר עולמי ( 15.jpg

)

2 שאלות

1 ) האם המערכת שווה את הכסף ( ואני יודע שיש 37.5% מס )

2 ) איפה וכמה עולה להתקין את המערכת במלואה ( כולל המצלמת רוורס + שהכול יעבוד אבל הכולל )

תודה לעוזרים !!

והמשך סופ"ש מהנה

פורסם
בכסף הזה אתה יכול לקנות דאבל דין של פיונר.

בישראל ? אם כן תכוון אותי בבקשה לאן לפנות

השאלה היא האם זה אותה מערכת ? עם אנדרואיד ? והשאר ?

פורסם

זאת לא תהיה אותה מערכת, לא אנדרואיד מלא, ממש לא. חבל שלא מסבירים עד הסוף.

בארץ מערכות דאבל דין של פיוניר עולות פי 3 מחו"ל. לדוגמא מערכת של 380-400$ בחו"ל עולה כאן 4,650 שקלים.

הכוונה הייתה שב 550 דולר אתה יכול לרכוש דאבל דין של פיוניר לטוב ולרע. בלי מצלמה. ( המצלמה של פיוניר עולה כ 80-100$ ).

מבחינת מקוריות, ממליץ להצמד למשל לאמאזון מאשר EBAY אלה אם כן זה מוכר שבוודאות ניתן להבין כי הוא רציני לגמריי ולמערכת יש ביקורות כלשהן ברשת או אפילו סרטון.

קח בחשבון דבר נוסף, המוכר הזה לא יישלח לך בדואר רגיל אלה בדואר שליחים של פדקס/DHL או UPS.

שזה אומר שאתה תאלץ לשלם כ 33% מערך העסקה לא כולל אותו משלוח.

תברר עם המוכר על הפרטים הללו. מערכות כאלו לא נשלחות בדואר רגיל, ממש לא.

פורסם

אתה מוזמן להביא דוגמא לאיך מערכת של פיוניר עולה פי 3-4 בארץ,מכס + מע״מ זה 35%, מערכת מחברה טובה היא יותר אמינה , מכל מערכת ללא שם , לגבי מצלמת רוורס אתה יכול באיי ביי ב 100 שקל

פורסם
אתה מוזמן להביא דוגמא לאיך מערכת של פיוניר עולה פי 3-4 בארץ,מכס + מע״מ זה 35%, מערכת מחברה טובה היא יותר אמינה , מכל מערכת ללא שם , לגבי מצלמת רוורס אתה יכול באיי ביי ב 100 שקל

נו באמת, כנס לאתר היבואן, מערכת של X7750BT עלאק דגם ישראלי, עולה 4650 שקלים. מערכת שכזאת בחו"ל/אירופה זה בין 360-380$.

אנשים עושים טעות ולוקחים מחיר שם אמאזון או EBAY ואז מכניסים מכס + מע"מ ומזה חושבים שהיבואן או החנויות צריכות להרוויח, אתם טועים.

היבואן מזמין קונטיינר, משלם את אותו המחיר פר יחידה כמו אותה חנות בחו"ל ומזה הוא צריך לגזור רווח.

אז אם חנות מוכרת לי בחו"ל את זה ב 360$ וכאן אני צריך לשלם 1150$ זה לא נראה לך קצת הזוי??!

בחיי לא חשבתי שיש צורך להסביר.

פורסם (נערך)

כלום יודעים שעוזי רדיו מוכר יותר יקר מכל חנות אפילו שהוא מוכר להם, לא פעם קניתי מוצר של עוזי רדיו בחנות פרטית ושילמתי 200-300 שקל יותר מיבוא מקביל , תעשו קצת שיעורי בית, וחוץ מזה יקר אז ניתן לקנות יבוא מקביל

עריכה אחרונה על ידי george
פורסם

אז תכיר, AMAZON GLOBAL UK, הוזמן מכשיר ה X7700BT שיהיה בדיוק עם התדרים שצריך, קיבלתי אסמכתא מהחברה והמחנות.

המכשיר שנמכר בארץ, אין עוד כזה והכל ב 4500-4650 שקלים. המכשיר הספציפי עם ה 50 זה לשווקים של הודו אוסטרליה וכו', כאילו בכוונה.

בקיצור, משלוח עם מיסים והכל, עולה לבחור 2280. ולא שקל אחד יותר כי זה דרך אמאזון.

פורסם

העניין שגם היבואן מחסיר פונקציות מהמכשיר, כמו ב80prs שמוכרים בארץ ואין דיבורית כמו בשאר העולם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מכיר את כל האתרים האלה, זה שאתה מסתכל מחירים באתר של היבואן זאת בעיה שלך הוא תמיד רוצה יותר כסף , מבחינת מכשיר סיני ומכשיר מותג אני ממליץ על מותג .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מערכת סינית מאיביי זה יכול להיגמר רע, אבל צריך למצוא יצרן איכותי (יש כאלו שמייצרים עבור פירמות בינוניות בגודלן ואף מוכרים ישירות) אני קניתי אחת כזו והיא עולה קצת יותר מכל הסיניות אבל שווה את המחיר, יש מכירה של זה ישירות ממנהל המותג בארה"ב ושם זה יעלה בהתאם (600 דולר) וניתן לקנות מהיצרן בהונג קונג ב200 דולרים פחות, אם מישהו רוצה עזרה בקניית המוצר בזול ישירות מהיצרן נא להשאיר הודעה, מנהל המותג בארה"ב זה חברת AVINUSA ויש להם אתר המפרסם את המוצרים. ניתן לקנות ישירות.

האחריות היא לשנה ויש מאחוריה אחריות אמיתית גם אם קונים ישירות מהיצרן.

• תוכן חדש...