Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגובה

1. קודם כל אם היא הייתה ידנית הייתי לוקח בלי לחושב פעמים אבל זה מה יש, אין כמעט 405 במצב הזה, להורים שלי הייתה 405 דור 2 ידנית לפני 10 שנים היה כיף של אוטו

2. יש לי שריטה שאני אוהב לקנות רכב מאדם זקן\מבוגר אם היא ראשונה אז בכלל מעולה ואני מחפש רכב שנסע עד 10,000 ק"מ בשנה

3. אני אוהב את הצורה המרובעת המיושנת ויתרון ברכב הזה שאין יותר מידי חיישנים שיכולים להתקלקל כמו ברכב מודרני יותר ואני אשתדל גם לשמר אותה לאספנות בעתיד,אני מאמין שהרבה אספנים קנו את הרכב שלהם עוד בזמן שהוא היה סתם גרוטאה לתפרנים.

4.לא אוהב יפנית, לא אוהב קוריאניות ולא אוהב את כל הסופר מיני האלה שתמיד אוהבים שלהציע אותם, לגבי 407 קופה? חלום חיי אבל יש אולי 2 כאלה בארץ וזה בטח לא בתקציב שלי

5. לגבי סי 5, המכוניות האלה שנמכרות ב10K ל06\2005 זה מכוניות שעברו ליסינג או חרשו עליהם.

איפה היית לפני שנה שהצעתי למכירה, כאן בפורום 406 דור ראשון ידנית עם 160,000 ק"מ ?!!!

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם תקנה, מבטיח לנסות לעזור לך עם החלפת הנורות בלוח השעונים (החלפתי בעבר ב 405 של אחי).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
איפה היית לפני שנה שהצעתי למכירה, כאן בפורום 406 דור ראשון ידנית עם 160,000 ק"מ ?!!!

יש אחת ידנית ביד 2 (אין לי קשר למפרסם)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=295&FromYear=&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

אמנם יותר יקרה אבל אני מסכים שהיא יותר מודרנית והחיים איתה יהיו יותר נעימים

בהצלחה

פורסם

שאלת המפתח היא נפח המנוע. אם זו 1.6 אז חבל על המאמץ. היתרונות של ה-405 לא באים לידי ביטוי בעגלה שכזו, שעשתה אפס למאה ב-17 שניות שהייתה חדשה. מנוע 1.8 הינו סביר יותר אבל רגיש לפיתוח חור בבלוק המנוע. אם זו 2.0 הייתי הולך על זה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...