Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אומנם לא המקרה של קיה סיד, אבל זה גם יכול לשמש לנהיגה ספורטיבית

חבר פורום מסוים ואני נסענו בקיה סיד עם הגיר המדובר, ואני חייב לציין שכשחבר הפורום המדובר נהג, הרכב התנהג בצורה ממש מפתיעה בשביל משפחתית.

ריח הבלמים עבר רק כעבור דקות ארוכות של עמידה במקום.

לאחר זמן יחסית קצר הגיר חוזר למוד אוט' מלא.

אתה בטוח? ברכב שכתבתי עליו למעלה הגיר לא היה חוזר לבד למצב אוטומטי אלא צריך להחזיק את מתג העלאת ההילוך לחוץ למספר שניות על מנת שיחזור למצב אוטומטי.

הערה כללית לשרשור, מדהים איך על התגובה הראשונה, השרשור הפך מדיבור על הנושא שפות"ש רצה לדבר עליו, לשרשור על גז ביניים בתיבות רובטויות בעלות מצמד אחד או שניים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התכוונתי שזה לא הייעוד של הרכב.

להתאמן בנהיגה אתה יכול בכל רכב, גם אם זה דייהו לנוס 1.5 אוטומטית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חן אני מיד רץ לנסות את הטכניקה שלך על הרכב האוטומטי של אבא שלי, מיד אחרי שאניע אותו בדרדור..

בקיצור חביבי, פלטת שטות(ואתה בעצמך מבין את זה) והכנסת את עצמך בפינה, ובמקום לצאת ממנה באלגנטיות אתה ממשיך לנופף במקל.

בחיאת בוא נשחרר, אין שום צורך בלנהל את הגיר האוטומטי על שלל גרסאותיו, המודרניים שבהם יודעים להוריד הילוך לבד, ואם החלטת לבלום ולקבע מהירות אין שום צורך ללחוץ על הגז בשביל זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שאלת תם - בגיר רציף גם אפשר לתת גז-ביניים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני יכול בגיר רציף לתת גז ביניים, אבל זו טכניקה מעט עדינה. כעיקרון אני מושך את הצ'וק ומשתמש בו להעלות סל"ד ולהעשיר את התערובת, ואז מכת גז חזקה, ניוטראל, עוד מכת גז, סוגר צ'וק ומשלב להילוך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
התכוונתי שזה לא הייעוד של הרכב.

להתאמן בנהיגה אתה יכול בכל רכב, גם אם זה דייהו לנוס 1.5 אוטומטית.

לא דיברתי על ייעוד הרכב, אתה אמרת שזה לא בדיוק הייעוד של הרכב.

אני אמרתי שאפילו שזה לא הייעוד של הרכב, הוא התנהג בהחלט ראוי לציון.

Always go sideways

פורסם
אני יכול בגיר רציף לתת גז ביניים, אבל זו טכניקה מעט עדינה. כעיקרון אני מושך את הצ'וק ומשתמש בו להעלות סל"ד ולהעשיר את התערובת, ואז מכת גז חזקה, ניוטראל, עוד מכת גז, סוגר צ'וק ומשלב להילוך.

תמיד ידעתי שאתה אלפיסט חבוי! בדיוק בשביל זה באלפות סדרה 105 הייתה ידית צ'וק וממש לידה ידית hand throttle. עכשיו סוף-סוף הבנתי למה זה משמש. תודה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

היה גם סיבוב, ובעמידה לא בוצע שימוש בבלם היד או בדוושת הברקס, אלא בהילוך פארקינג בלבד.

אל תדאג, הנהג המדובר יודע מה הוא עושה כשהוא נוהג. הוא קצת דפוק בראש, אבל בהחלט יודע מה הוא עושה מאחורי ההגה.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

Always go sideways

פורסם (נערך)

לגבי החזרה למצב אוט' ממצב ידני: כך זה בסיד שלי. אם אני מפסיק להשתמש בידיות, מחשב הרכב מחזיר את הרכב למוד אוט'. כל עוד הידיות בשימוש הרכב נשאר במוד ידני. יש איזושהי לוגיקה מסוימת שגורמת למחשב הרכב לקחת פיקוד חזרה. אני לא בטוח מהו הטריגר בדיוק.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...