Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבה אחרי ביקור בשטיפת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה נושא שכבר נטחן פה אבל לא יזיק לרענן.

אתמול במגרש חנייה נגנבו שני רכבים שונים ולא קשורים. במשטרה הוגשה תלונה ובמשטרה כבר ידעו מה החוט המקשר. כי מסתבר הם לא הראשונים. שניהם, במקרה ,לפני סדר הפסח הביאו את הרכב לשטיפה ויצאו לסידורים וכמובן מסרו גם את הקוד. הרשיונות גם היו ברכב . ככה שידעו לאן להגיע.

שיטה ישנה וידועה.

בקיצור אל תשאירו מפחות וקוד ככה. אני משאיר רק למוסך הפרטי.

ברוב הקודנים יש גם מצב טכנאי שאינו דורש קוד.

השטיפומט דרך אגב באזור קניון רמת גן אבל זה יכול לקרות בכל שטיפומט.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תמיד שטפתי את הרכב המקום שטיפה אחד, שטיפה רגילה שאתה עומד בתור ואז נכנס למנהרה. פעם אחת מיהרתי ולא היה לי זמן לנסוע למקום השטיפה הקבוע אז נכנסתי למקום השטיפה הקרוב שעובד באותה שיטה: אתה עומד בתור ואז נכנס למנהרה, רק ההבדל היחיד הוא שלא אתה עומד בתור אלה בחור נכנס לרכב שלך ועומד בתור במקומך ולך אומר "לך תשלם בנתיים". נורא נלחצתי, הוצאתי הכל מהרכב (כולל רדיו דיסק עם פנל נשלף) והבטחתי לעצמו לעולם לא לתת יותר לאף אחד לשבת לי ברכב בלי שאני נמצא לידו (אגב הרכב לא נגנב או משהוא).

עכשיו במקרה שלי היה לי קשר עין עם הרכב כל הזמן. ובאמת שאני לא מבין אנשים שבאים, זורקים את הרכב והולכים לעשות שופינג.

פורסם (נערך)

כנראה שאת המפתח שכפלו גס רק כדי להכנס לאוטו כי בלי השבב קשה להתניע . בטח שוב התניעו עם מחשב ,כמו המסכן ההוא עם הבימר החדשה, או שאולי סתם עם דחיפה וגרר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חוץ מאשר למוסכניק שאני סומך עליו בעיניים עצומות. אף אחד, אבל אף אחד, בחיים לא מחזיק את המפתח של האוטו. בחיים. רוצה להיכנס לשטיפה? באסה. תכוון אותי. רוצה שאני אלך לשלם? מדומם, מוציא את המפתח, הולך לשלם, חוזר ומכניס את הרכב למנהרת השטיפה. האנשים בתור ימתינו דקה (לחילופין, גם לי לא תהיה בעיה להמתין למישהו כזה).

רוצים לנקות בפנים ואני בינתיים הולך לשתות קפה או משהו? משאיר הכל פתוח והולך כשהמפתח איתי (הרשיונות של הרכב נמצאים בתא נסתר שקשה למצוא).

עזבו שטיפה, לאנשים גנבו מכוניות מתחת לאף בתחנת דלק כשהם יצאו לשניה מאוטו המונע. יוצא מהאוטו. לוקח את המפתח. גם לחצי שניה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יצאו לסידורים וכמובן מסרו גם את הקוד. הרשיונות גם היו ברכב

אמרת הכל

חכם יודע לא להיכנס מצרה שטיפש לא יודע להימנע ממנה :shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מחזק את מגדל מחודד. למעט מקרים בודדים וחריגים, כמו פעם אחת בה הרכב שלי הושאר ללילה במוסך המרכזי, גם אני לעולם לא נותן לאף אחד את המפתח של הרכב. במקרים הנדירים בהם הרכב נשאר מחוץ לטווח הראיה שלי הוא נמצא במוסך המרכזי של היבואן או בידיים של מישהו שאני מכיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שוטף רק ידנית. את הקוד יודעים רק הבעלים הקודם ואני.

גם אם הרכב ממש לידי והוא פתוח- המפתח איתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני גם לא משאיר את הרכב לאף אחד בעולם (חוץ מלאבא שלי - שלו אני שמח להשאיר:lol:).

כשעשיתי טיימינג ויישור קו לרכב לאחרונה, הגעתי למוסך בשעה 8 בבוקר, ויצאתי משם בשעה 2. כל הזמן הייתי צמוד לרכב. וזה למרות שהמוסכניק הוא אדם ישר מאוד.

פורסם

יהיה נחמד לדעת איפה בדיוק השטיפה הזו... פשוט יש לי רכב שהייתי רוצה למסור את הקוד שלו שם ;)

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

אתם לא חייבים כלום לשום ערס-שטיפה או לחילופין ערס-מוסך למיניהם שמאיימים עליכם "ללכת לשלם בינתיים".

הרכב הזה הוא שלכם ושילמתם עליו בערך 20 משכורות מלאות של עבודה חודשית מלאה.

הקוד נשאר אצלכם, המפתח אצלכם ופה נגמר הסיפור.

אם העובד של השטיפה גוער בכם "ללכת לשלם בינתיים" תעבירו לR ותסעו לשטיפה אחרת.

• תוכן חדש...