Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי אני הולך לעשות את הטיפול התקופתי השלישי לסקודה שלי (טיפול 45K, לרכב יש 30 כי אני עושה כל 10)

בגלל שלרכב נגמרת האחריות (חוץ מהגיר, שהיא 5 שנים) בסוף אפריל, לא אכפת לי לאבד את האחריות ולהגיד להם לשים לי שמן CASTROL שרכשתי בעצמי במקום החרא שהם שמים (פז משהו) - האם דבר כזה יכול לגרום להתנערות מהאחריות על הגיר בעתיד?

עוד משהו, הסקודה אומנם שייכת לאבי והוא נוהג בה, אבל בפעם האחרונה שעשיתי עליה סיבוב ההעברה מראשון לשני הייתה מלווה ברעידות כאילו תלמיד נהיגה זרק קלאטש בשיעורים הראשונים שלו, לכן, אני בטוח ב100% שהגיר כבר לא תקין (כן, עוד DSG7 שבור לסטטיסטיקה) - כיצד אני יכול להתעקש על תיקון? "נהג המבחן" של המוסך כל הזמן אומר שהכל בסדר..

עוד משהו2- רעידות בDSG7 בתחילת נסיעה והעברה מ1-2 נובעות מקלאטשים שדורשים החלפה או מכטרוניק בד"כ?

פורסם

החלפת מצמדים פותרת הבעיה.. דבר שני למה לעשות טיפול לפני הוראות יצרן ? לי ניראה שזה ביזבוז כסף .

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

1. סוג השמן, כל עוד עומד בתקן פולקסווגן לדגם שלך, בטח לא משפיע על האחריות

2. אם יסכימו שתביא שמן מהבית, זה נתון למדיניות של המוסך

3. לפי חישוב זריז, הרכב מודל 2013, והאחריות על הגיר הוא עד 2018. אתה יכול לישון בשקט.

4. אנא אל תקבע מסמרות לגבי הגיר, היו כבר שרשורים שנפתחו בגיר והסתיימו במשהו אחר.

5. אם אתה לא מרוצה מאפיון המוסך, אתה רשאי ללכת למוסך אחר שיאבחנו.

6. מה דגם הרכב?

7. תקלה כפי שאתה מתאר נשמע כמו מצמדים

• תוכן חדש...