Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הזמנתי מחשב מדיה סנטר מאייבורי היום, המחשב ישמש בעיקר לסרטים,אינטרנט ויישומי אופיס.

להלן המפרט:

מארז: mini 210 htpc coolermaster+ספק 300W

מעבד: amd athlon 5350 q.c am1 2.05 ghz

לוח אם: asus amd am1m-a am1

זכרון: retail adata 4gb ddr3 1600mhz

מאיץ גרפי: amd radeon hd

סה"כ הכל יוצא 1,150 ש"ח

האם המחשב יתן תמורה סבירה למחיר?

המחשב מגיע ללא ווינדוס וללא כונן קשיח (יש לי כונן קשיח של 3 טרה שלא נעשה בו שימוש).

איזו מערכת הפעלה מומלץ להתקין על המחשב?

תודה

פורסם

מעבד ולוח אם די פשוטים וחלשים, לסרטי FHD אני הייתי שוקל לקחת משהו קצת יותר חזק.

המעבדי AM1 האלה די גרועים וחלשים, מבדיקות שעשיתי ברשת אפילו מעבד דואל קור של אינטל כמו G3250 עדיף עליהם.

חבל שאתה בא להתייעץ אחרי רכישה, אבל אם עדיין ניתן לשנות אז רצוי לעשות זאת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא אנטי AMD, עד הרכישה האחרונה גם השולחני שלי היה AMD, פשוט הם נפלו מאוד חזק בזמן האחרון, והבאנצ'מארקים ברשת לא מעודדים במיוחד אפילו לעומת הדואל קור הבסיסי של אינטל.

אתה יודע, זה שיש לך AMD זה כמו להגיד שיש לך סיטרואן. יש הבדל בין סיטרואן C6 לסיטרואן C1.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני מבין, אז המעבד שיש לי בנייד הוא AMD phenom II N950 quad core והוא בסדר גמור.

הבנתי אותך, פשוט הI3 למשל יקר ממנו ב220 ש"ח שחשבתי שהם לא מוצדקים.

פורסם

פנום זאת סדרה שממוצבת מעל האט'לון, היה לי מעבד כזה בשולחני והוא היה אחלה, בזמנו הוא עלה אפילו על הi5. (דור ראשון של הi5)

לא חכמה להשוות כמו שכבר אמרתי. הi3 יותר יקר, אך יש לו ביצועים עדיפים בהרבה. סוקט AM1 הזה, נראה כאילו נבנה רק עבור מעבדים זולים ופשוטים.

פורסם

10

רק הבעיה שבעידכון החדש הם חירבנו את הממשק משתמש.

אתה יכול גם לשים 8.1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...