Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לחבר מנוע חשמלי הפוטנציאלית על מנת לשלוט במהירות שלו.

יש לי את הפוטנציומטר המצורף בתמונה.

האם אני צריך לחבר אותו על ה+ כאשר צד אחד זה כניסה מהמקור מתח וצד שני זה יציאה למנוע?

תודה לעוזרים

uploadfromtaptalk1428167877645.jpg

uploadfromtaptalk1428167914603.jpg

פורסם

בדרך כלל המחלק מתח שאתה מחפש הוא בין אחת הרגליים הקיצוניות לרגל האמצעית.

אבל אתה יודע שלא על כל מנוע אפשר לשלוט ככה, נכון?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכוונה בעזרת פוטנציומטר בלבד. הפוטנציומטר בדרך כלל הינו חלק ממעגל הבקרה/שליטה על מהירות המנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

מה הם הנתונים של המנוע ואיזה מקור מתח יש לך ?

מהי ההתנגדות של הפוטנציומטר שיש ברשותך ? דרך אגב זה פוטנציומטר יחסית יקר ולא זבל סיני.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אכן דרך הפוטנציומטר המנוע לא עובד.

מדובר על נדנדה של Graco.

כרגע החלטתי פשוט לקנות אחת אחרת בגלל מחסור בזמן.

מקור המתח כרגע הוא שאני 9 וולט ו400ma. על המנוע לא רשום כלום וגם על הפוטנציומטר אני לא יודע יותר מדי

פורסם

בהחלט קיים כיתוב בהיקף הפוטנציומטר ספרות+אות פשוט פיספסת.

זרם של 400 מיליאמפר הוא גבוה מאוד עבור הפוטנציומטר שברשותך.

האם יש לך רב מודד ?

פורסם
מדובר על נדנדה של Graco.

כרגע החלטתי פשוט לקנות אחת אחרת בגלל מחסור בזמן.

מקור המתח כרגע הוא שאני 9 וולט ו400ma. על המנוע לא רשום כלום וגם על הפוטנציומטר אני לא יודע יותר מדי

אתה מפעיל את "מנער התינוקות" עם שנאי? הפתרון הקל הוא להשתמש בשנאי משתנה. אפשרות אחרת שאני עשיתי כדי להאט נדנדה כזו: חבר כמה דיודות (השתמשתי ב 1N4007 ) בטור.

:turn-l:
  • תוכן חדש...