Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן, אוטו, עד 35-40 לחמותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,בגדול התקציב הוא 40K כולל יישור קו.

הדרישות לפי סדר חשיבות:

אוטומט מעל הכל,אמין וקטן .

בעיקר לנסיעה בתוך העיר.

אני כרגע חושב על יאריס, אשמח לשמוע על דגמים נוספים שנותנים אמינות דומה. (לא קטנטנים כמו I10 או פנדה)

רוב תודות

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נא להעביר לאוף טופיק ולשנות את הכותרת ל"כמה ק"ג C4 צריך כדי להשמיד רכב קטן לחמותי".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שרתתי בהנדסה קרבית, עם הC4 אני אסתדר לבד, ולדאבונם של בדחני הפורום, חומתי דווקא בסדר גמור (בינתיים :) )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נהג מתחיל - לפי הניסוח כנראה שמדובר גם בחמות מתחילה :-D (ולפיכך גם צעירה).

אומי5 - נדמה לי שבטווח המחירים האמור היאריס תהיה רובוטית - לא בטוח שמתאימה לחמותך, במיוחד אם תנהג באזורים גבעיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גטס. את הלבנת חבלה תביא בעצמך.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם אני חושב שכדאי גטס,הרכב נחשב לאמין ויהיה הרבה יותר חדש מהטיוטה,חפש ברמת איבזור GLF אם אתה ממש לא אוהב אותה,GLI אם היא בסדר,GLX אם היא אחלה חמות,וGLS אם היא פשוט WOW.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי אם באמת רוצים רכב שיקחו אקסנט , בתור בעל רכב שנת 2009 1.4 אחלה רכב,חסכוני כל עוד נוסעים רגוע ובלי מזגן,אמין מאד,זול לאחזקה הרכב שלי לשעבר השכרה נקנה עם 81123 כיום עומד על 116580,חוץ מגלגלים,החלפת מצבר וואלה ברוך השם רכב אמין אגב כבר 3 שנים אצלי

פורסם

אקסנט אכן סוס עבודה,כדאי לבדוק לגבי מנועי ה1.6 של הדגם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבחור אמר אוטו קטן. לאקסנט יש ישבן.

פורסם
הבחור אמר אוטו קטן. לאקסנט יש ישבן.

זה יחסית רכב קטן , יש לו גם אפשרות לניסן טידה, די חסכוני, אמין, אחזקה סבירה

פורסם

יש טידה 5 דלתות, דיי נדירה, מחליפה יד פעם בחמש שנים ( חביבת עולי בריה"מ).

פורסם

הייתי מחפש קיה ריו 5 דלתות, יונדאי I20. לא יודע כמה חמותך נוסעת, אבל תוכל לרכוש רכבים מהשכרה שנסעו לא מעט - הק"מ יתאזן עם הזמן ואתה תרוויח רכב משנתון חדיש יותר.

פורסם (נערך)

נוט הוא לא בדיוק רכב עירוני בהגדרתו. לטעמי הוא יותר מתאים לנסיעות בינעירוניות.

בעיר הוא סוג של פשרה: קצת מפחיד לנסוע איתו ברחובות צרים וצריך למצוא לו חנייה באורך 4 מ' מינימום, כמו לסופר מיני.

מצד שני הוא קל יחסית לחנייה, יושב גבוה על הכביש, מאפשר ראות טובה ומרגיש זריז בעיר.

אין ספק שהוא מתעלה על הגטס בכל פרמטר, כולל צריכת הדלק.

עריכה אחרונה על ידי abnatan
  • תוכן חדש...