Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לכם המלצות על מערכות BT שמתקינים במחירים שפויים?

המלצות על מישהו שמתקין באיזור המרכז?

ובאופן כללי אני פתוח להברקות מאיביי כאלה ואחרות שיש למישהו ניסיון איתן.

ברמת העקרון, צריך דיבורית ומה שבערך אפשר לצפות ממנה... לשמוע טוב ולהשמע טוב :lol:

Seat Mii 3Doors

פורסם

אתה רוצה לקנות מערכת לרכב, לא? אם כן, פשוט תקנה מערכת עם בלוטות' ואתה מסודר.

אם לא, אז דיבורית כמו בורי 9040. דיבורית מאוד מוכרת ומוצלחת. יש לי כזאת כבר 3 שנים, עובדת פיקס ושומעים אותי ואת הצד השני מצוין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה רוצה לקנות מערכת לרכב, לא? אם כן, פשוט תקנה מערכת עם בלוטות' ואתה מסודר.

אם לא, אז דיבורית כמו בורי 9040. דיבורית מאוד מוכרת ומוצלחת. יש לי כזאת כבר 3 שנים, עובדת פיקס ושומעים אותי ואת הצד השני מצוין.

ביררתי את נושא את המערכת, פחות סביר שיתרחש גם בגלל שאין עדיין מערכות מולטימדיה לסיאט מיי (משהו שמותאם לדש) וגם בגלל שמבחינת עלויות ראיתי שזה עלול להגיע ללא מעט.

דיבורית BT לרכב היא MUST, תוכל להרחיב על כמה עולה מה שאתה ממליץ?

Seat Mii 3Doors

פורסם

בסביבות 300₪ בזאפ.

אגב, עוד דיבורית מעניינת היא המוטורולה TK30. היא מתחברת ישירות למערכת שלך ברכב וגם עושה סטרימינג לאודיו, כלומר היא גם יכולה להשמיע מוזיקה מהתקן USB או מהפלאפון. היא עולה 300₪ באיביי ובארץ בסביבות 750-800₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בסביבות 300₪ בזאפ.

אגב, עוד דיבורית מעניינת היא המוטורולה TK30. היא מתחברת ישירות למערכת שלך ברכב וגם עושה סטרימינג לאודיו, כלומר היא גם יכולה להשמיע מוזיקה מהתקן USB או מהפלאפון. היא עולה 300₪ באיביי ובארץ בסביבות 750-800₪.

ואני מניח שצריך לעשות לה התקנה מסוימת? איפה אפשרי?

Seat Mii 3Doors

פורסם

כל מתקין אמור לדעת לבצע את העבודה, כמובן שרצוי שאת העבודה יבצע מתקין מקצועי.

פורסם (נערך)

אני עם מיצובישי לאנסר 2005. איזה מערכת עם Bluetooth מומלצת שלא עולה יקר אפשר לקנות? אני בעצם מעוניין להשמע שירים מהטלפון לאוטו ללא כבלים וללא הפרעות.

זה הכי טוב שיש? או שיש מצב למצוא זול יותר בסביבות 300-400 ש״ח ?

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=t-mp3&modelsid=837195,888618,790390

כמו כן הייתי שמח חדעת אם כדאי לקנות יד שניה

עריכה אחרונה על ידי nirurshon

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם
בסביבות 300₪ בזאפ.

בררתי לגבי ה TK30 אצל מתקין בתל אביב ברחוב בן שמן, ליד ידיעות אחרונות, הוצע לי ב 1200 ש"ח כולל התקנה, יקר לי!!!!

נוסע בפריוס 2008

פורסם
ביררתי את נושא את המערכת, פחות סביר שיתרחש גם בגלל שאין עדיין מערכות מולטימדיה לסיאט מיי (משהו שמותאם לדש) וגם בגלל שמבחינת עלויות ראיתי שזה עלול להגיע ללא מעט.

דיבורית BT לרכב היא MUST, תוכל להרחיב על כמה עולה מה שאתה ממליץ?

מה זה עדין? זה לא משהו שישתנה. הבקרים של המיזוג מפריעים בדרך.

ברמת גימור גבוהה יותר/בחו"ל יש מסך שמותקן מעל הדשבורד. היה דיון דומה לאחרונה אם אני לא טועה על סיטיגו.

אפשרות אחת, תהיה לרדת מרעיון המולטימדיה ולרכוש סינגל דין איכותי עם דיבורית BT מובנית.

אפשרות שניה, לרכוש מערכת מולטימדיה סינגל דין עם מסך נשלף. החסרונות - מחיר גבוה יותר בדר"כ, מנגנון שעשוי להתקלקל, הסתרת בקרת המיזוג בזמן שהמסך פתוח.

אפשרות שלישית, לחקור את נושא המסך המקורי.

אפשרות רביעית, עבודה מותאמת אישית שאם ניתנת לביצוע, תהיה כנראה האפשרות היקרה מכולן.

• תוכן חדש...