Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב שלי, פיקנטו 3 דלתות, הורכב מרים שמשות (מצטער על זה), ולפתע החלון הימני התחיל לא לעבוד, באמצע נסיעה סגרתי אותו ואז הוא לא נפתח יותר, גם לא מהלחצן של החלון עצמו וגם לא מהלחצן שלי בדלת הנהג.

העניין הוא שגם המרים שמשות לא עובד, כלומר יש רק שני חלונות ברכב ובד"כ שהייתי משאיר את החלונות פתוחים וסוגר את האוטו אז קודם היה עולה החלון הימני ורק אז השמאלי, וכרגע הימני לא נפתח בכלל אבל כאשר אני משאיר את השמאלי פתוח וסוגר את הרכב, הוא לא עולה, השאלה שלי מה דפק את מה?

בשירות לקוחות של קיה אמרו לי לפנות למוסך מורשה והנה הגעתי היום אבל שם לא היה חשמלאי והוצע לי לפנות לאדי מערכות בינתיים כי גם המרים שמשות לא עובד בחלון שכן נפתח. ובשירות של קיה התקשרו לאדי ואמרו להם שאם החלון לא נפתח מהלחצן יש לסדר את זה קודם. יש לי תחושה שאני הולך לבזבז הרבה זמן ונסיעות מפה לשם.

מה כדאי לעשות ?

תודה

פורסם

לנצל אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן כנראה שאנסה מוסך אחר שיש בו חשמלאי,

הרכב הזה מאכזב אותי, יוליאן אתה רואה כמה שרשורים פתחתי בנוגע לתקלות מאז שיש לי אותו ):

פורסם

זה לא הרכב זה ההתקנות המקומיות שלא תמיד מוצלחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום,

ברכב שלי, פיקנטו 3 דלתות, הורכב מרים שמשות (מצטער על זה), ולפתע החלון הימני התחיל לא לעבוד, באמצע נסיעה סגרתי אותו ואז הוא לא נפתח יותר, גם לא מהלחצן של החלון עצמו וגם לא מהלחצן שלי בדלת הנהג.

העניין הוא שגם המרים שמשות לא עובד, כלומר יש רק שני חלונות ברכב ובד"כ שהייתי משאיר את החלונות פתוחים וסוגר את האוטו אז קודם היה עולה החלון הימני ורק אז השמאלי, וכרגע הימני לא נפתח בכלל אבל כאשר אני משאיר את השמאלי פתוח וסוגר את הרכב, הוא לא עולה, השאלה שלי מה דפק את מה?

בשירות לקוחות של קיה אמרו לי לפנות למוסך מורשה והנה הגעתי היום אבל שם לא היה חשמלאי והוצע לי לפנות לאדי מערכות בינתיים כי גם המרים שמשות לא עובד בחלון שכן נפתח. ובשירות של קיה התקשרו לאדי ואמרו להם שאם החלון לא נפתח מהלחצן יש לסדר את זה קודם. יש לי תחושה שאני הולך לבזבז הרבה זמן ונסיעות מפה לשם.

מה כדאי לעשות ?

תודה

תיגש למוסך מורשה אחר שיבדקו גם את המרים כי אם יש נתק בחיבור חוטים של המרים או במרים עצמו החלון גם לא יעבוד משום מתג.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...