Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי התלבטות בין שני הרכבים הנ"ל.

אני נוטה לכיוון המונדאו עקב תמורה גבוהה מאוד למחיר (מנוע, אבזור) אך אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי לגבי אמינות הרכב ועלות חלקי חילוף ותחזוקה.

למיטב ידיעתי הB4 מאוד אמינה וחלקי חילוף וטיפולים לא יקרים במיוחד (אשמח לשמוע את דעתכם) ומכאן ההתלבטות.

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הרכבים הנ"ל ואם יש רכבים אחרים בתקציב (80K) ובשנתון (2011) שאתם יכולים להמליץ עליהם, אשמח לקבל עוד דעות (כמובן שיהיו רכבים אמינים עם תחזוקה זולה יחסית).

בתודה מראש,

יוסי.

פורסם

המונדאו נותן תמורה מעולה,האחזקה קצת זולה יותר מהסובארו,האמינות טובה מאד,הסובארו לא בליגה של המונדאו.

פורסם

מסכים. מונדיאו גדולה, מרווחת, מאובזרת, מהירה ונוחה מהסובארו. עליות טיפולים, ביטוח וכוק דומות למדי. לא יודע על חלקי חילוף.

פורסם

מה לגבי האמינות של המצמדים הכפולים? הבנתי שהם נוטים להתקלקל די מהר ועלות ההחלפה מאוד יקרה..

פורסם

תראה - אין ספק שככלל, הסובארו יותר אמינה.

אני אישית גם שקלתי רבות את הרכב הזה, אבל עניין המצמדים הפריע לי בסופו של דבר.

רטוב או יבש, זו לא אמינות של גיר אוטומטי רגיל.

פורסם

בעניין הקלאץ׳ זה כנראה כמו ההבדל בין DSG6 לבין DSG7 ב-ואג, היו מלא בעיות עם הקלאץ׳ היבש (DSG7) וכמעט רקורד מושלם מהרטוב (DSG6).

פורסם

רקורד ״מושלם״?

-- ספר את זה לנהגי מוניות.

נכון שמדובר בגיר הרבה הרבה יותר אמין, אבל עדיין - זה גיר מתוחכם ומורכב יותר מגיר אוטומטי רגיל, ומכאן חוסר אמינותו היחסי.

פורסם
תראה - אין ספק שככלל, הסובארו יותר אמינה.

אני אישית גם שקלתי רבות את הרכב הזה, אבל עניין המצמדים הפריע לי בסופו של דבר.

רטוב או יבש, זו לא אמינות של גיר אוטומטי רגיל.

אתה לא צודק ואל תחשוב שהסובארו חפה מתקלות רק בגלל המוצא שלה,מתוך ידיעה אני אומר לך שלסובארו יש כמה תקלות סדרתיות,המונדאו רכב אמין יותר מהסובארו,גיר פלנטרי זה לא הוכחה לאמינות מופלגת,יש מספיק גירים כאלה,גם יפניים שיש להם את הבעיות שלהם.

מעבר לכך גיר אוטומטי פלנטרי הוא מורכב יותר מכנית מאשר גיר רובוטי שהוא בבסיסו גיר ידני,ובגלל זה הוא גם זול יותר לייצור מגיר פלנטרי.

פורסם
אתה לא צודק ואל תחשוב שהסובארו חפה מתקלות רק בגלל המוצא שלה,מתוך ידיעה אני אומר לך שלסובארו יש כמה תקלות סדרתיות,המונדאו רכב אמין יותר מהסובארו,גיר פלנטרי זה לא הוכחה לאמינות מופלגת,יש מספיק גירים כאלה,גם יפניים שיש להם את הבעיות שלהם.

מעבר לכך גיר אוטומטי פלנטרי הוא מורכב יותר מכנית מאשר גיר רובוטי שהוא בבסיסו גיר ידני,ובגלל זה הוא גם זול יותר לייצור מגיר פלנטרי.

אשמח אם תוכל לשתף מהן התקלות הסדרתיות של B4 מודל 2011.

תודה.

פורסם
אשמח אם תוכל לשתף מהן התקלות הסדרתיות של B4 מודל 2011.

תודה.

אני רשמתי את התקלות השכיחות ביותר שחוזרות על עצמם בתדירות גבוהה,המקור למידע הוא מנהל מוסך באחד המוסכים המורשים של סובארו שהוא קרוב משפחה.

1-נזילות מצינור הקירור של הגיר הרציף.

2-בעיה חמורה בחיווט הפנימי{מאחורי ההגה},מה שגורם להתפוררות חוטי החשמל ומשבית את חיישן כרית האויר ובקרת השיוט.

3-בלאי גבוה לממיר קטליטי מה שדורש החלפה תדירה.

4-בתדירות גבוהה מאד-דשבורד נמס ונהפך לדביק,מה שגורר החלפת דשבורד,לפעמים מתחשבים גם ברכבים שיצאו מאחריות,גם במאזדה 6 ומאזדה 3 יש את אותה התופעה..

5-מנגנון קיפול מראות חשמליות שובק.

פורסם

שלום פיזו,

חדשת לי כמה נקודות. תודה, אבדוק את הנושא.

מישהו מבעלי ה- B4 יכול לאשר?

• תוכן חדש...