Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי בעבר שרשור בנושא.

רכשתי רכב מאלבר והוסתר ממני ההסטוריה של הרכב.

בנוסף אני בטוח שהמכון בדיקה היה הביצ׳ של חברת אלבר ( הנורה האדומה נדלקה כשראיתי את כמות מסגרות הרישוי הכחולות של החברה בחניה של המכון. )

במקום העבודה שלי יש אדם שהוא בוחן מוסמך של משרד התחבורה בקשתי ממנו עצה לגבי בדיקת השילדה.

הוא אמר לי שמאחור הוא מזהה שיש תיקונים בשילדה ( הרכב כנראה עשה תאונה בחלק האחורי. )

במכון בדיקה ובבדיקה שהוצגה לי באלבר היה כתוב ״ משמעות שולית תיקוני צבע ומעיכות בפח״

לפי מה שהבנתי אין שילדה לפי התוצאות יכול להיות שמעיכות בפח מכסת״ח את המכון בדיקה?

כדאי לי לשלם למכון בדיקה מטעמי כדי לתבוע את המכון בדיקה ואלבר על כל הסיפור הזה. ?

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

אתה צריך חוות דעת של שמאי רכב אשר תוכל להתקבל כראיה בבית משפט.

יהיה לך קשה להוכיח שהייתה קנוניה בין המכון לחברת אלבר. לכל היותר יכולה להיות מחלוקת לגבי חומרת הפגיעה וההשפעה שלה על מחיר הרכב.

האם אתה בחרת את מכון הבדיקה?

פורסם

כמו שנאמר אני מציע לך לחפש שמאי טוב שמבין ושיבדוק את מצב התאונות והפחחות שעבר הרכב. אתה צריך להתייעץ עם עורך דין מנוסה האם יש לך "קייס" ועל מה בעצם ניתן לתבוע אותם.

אני בהחלט חושב שהקישור הבא יוכל לעזור לך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521291-%D7%90%D7%99-%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%94

בהצלחה והכי חשוב תחזור לעדכן.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

פניתי למייל מספר פעמים וגם בטלפון עם בקשה פשוטה. אני רוצה את ההסטוריה של הרכב בתקופה שהוא היה ברשותכם.

המדניות בחברת אלבר היא לא לתת את ההסטוריה רק את הקילומטרג׳ של הטיפולים השוטפים.

אני מניח שהסיבה היא שהחברה מפחדת מתביעות כשיעשו הצלבה עם ההסטוריה שניתנה במועד קניית הרכב.

פורסם

דבר ראשון הייתי מביא שמאי פרטי שייתן שיבדוק את הרכב בצורה עצמאית עם נכונות להעיד במשפט.

דבר שני הייתי מוסר את הרכב לבדיקה נוספת במכן אחר (לא ברור אם לקחת לבדיקה במקום שהם שלחו אותך אליו או מקום עם המלצות). את רוב האנרגיה הייתי מרכז דווקא נגד מכון הבדיקה היות והוא אמור להציל אותך מהחלטות גרועות של רכישה של כזה רכב ע"י בדיקה לא משוחדת של הרכב!

דבר שלישי - עו"ד טוב והמון בהצלחה.

פורסם

כמה זמן הרכב ברשותך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ככל שרק עתה רכשת את הרכב, ויש לך הוכחות מוצקות לכך שמצבו אינו כפי שהוצג בפניך - ידך בבית המשפט תהיה על העליונה.

השאלה היא מה אתה רוצה להשיג ? פיצוי כספי/החלפת הרכב/עוגמת נפש ?

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

פורסם

פותח השרשור, אתן לך עצה אישית בתור אחד שעבר דבר דומה. רכב שהוזנך, מצבו האמיתי לא ידוע לך, יהיה בור הוצאות ללא תחתית. מקווה שלא יהיה כך, אבל כך זה היה אצלי. לכן, במידה ואתה כבר ניגש לבית משפט תיאבק שיקבלו את הרכב בחזרה ויחזירו לך את מלוא הכסף.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...