Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המערכת הזו נקראת רב בריח 72 והיא למעשה האמבולייזר הישראלי הראשון.

יוצרה, פותחה ושווקה ע"י רב בריח עד שנת 1999 ובעצם ע"י פתיחת מנעול ההילוכים אתה מבטל את הניתוקים האלקטרונים.

אבא שלי התקין קרוב ל15K מערכות כאלו ברכבים שונים. מאז מכירת כל הפעילות העסקית בתחום זה לקבוצת "רדיו מרס" לצערי הרב המערכת (המעולה) הזו נגנזה.

אם התקינו את זה כמו שצריך אף גנב שבעולם לא יצליח להתגבר על זה באמצעים קונבנציונלים.

הזכרת לי נשכחות.

אגב, למיטב זכרוני אם אתה מנסה להניע בלי לפתוח את מנעול ידית ההילוכים אתה שומע: "הניתוקים האלטקרונים עדיין פועלים. אנא שחרר את מנעול ידית ההילוכים". נכון?

מדוייק

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

ניסיתי לחפש לך באינטרנט, נתקלתי בבעל הונדה שגם חשב על זה ושאל בפורום (בשנת 2010), זו אחת התגובות שם:

"Get a girlfriend and she will greet you in the morning if you are that lonely. Jesus whatever happened to just driving cars."

פורסם
בלנסר שלי כשפותחים את מנעול הגיר הרכב אומר "הניתוקים האלקטרוניים שוחררו, נסיעה טובה" בסיום כל נסיעה כאשר אני מוציא את המפתח מהסוויץ המערכת אומרת : "להגנה מרבית נא לנעול את ידית ההילוכים"

אמיתי לגמרי!! וזה מקורי מהחברה! האוטו שנת 93, מי שרוצה מוזמן בכייף להתרשם, עד היום חברים נגנבים מזה.

ולעיניינך, אם אצלי זה אפשרי בטח שאצלך זו לא תהיה בעיה. החסרון היחיד אצלי שזה קול של גבר ולא בחורה

וואי, מאיפה הבאת לי את זה ?? זרקת אותי אחורה

הייתה לנו לאנסר כזו (עם סאנרוף מקורי וספויילר- הגיעו כמה כאלה) לפני איזה 15 שנה וגם אצלה היה את הקול שאומר שהניתוקים האלקטרוניים שוחררו..

פורסם
ניסיתי לחפש לך באינטרנט, נתקלתי בבעל הונדה שגם חשב על זה ושאל בפורום (בשנת 2010), זו אחת התגובות שם:

"Get a girlfriend and she will greet you in the morning if you are that lonely. Jesus whatever happened to just driving cars."

משעשע..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם (נערך)

אם יש לך נייד אנדרואיד אתה יכול לעשות את זה בקלות - הורד אפליקציית Automateit, תשקיע כמה דקות ביצירתיות ותוכל להשמיע כל טקסט שתרצה או במערכת של הרכב (דרך bluetooth) או בנייד (כנ"ל).

הנייד שלי מזכיר לי בקול רם please connect dashcam עם התנעת הרכב ו- please lock car כשאני יוצא (שוב - הכל עם טריגר של bluetooth שזה ממש קל ליישום באפליקציה).

יכול להיות שיש גם באפסטור של אפל, לא יודע...

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

פורסם

תודה לx9500, אז זה מה שיצא לי מחצי שעה פנויה בצהריים ומכשיר אנדרואיד ישן ללא שימוש (:

[video=youtube_share;4rDFdC35bas]

השלב הבא זה להכניס הודעה כמו

welcome back sex master, who the lucky girl sitting next to you

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...