Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שהיה, שמו רמזור חכם באיזור פסגת זאב עקב הרכבת הקלה.

בשעת לילה מאוחרת , חזרתי לבית.

מגיע לרמזור שהוא עם מפגש הרכבת, הפך לאדום.

ממתין. שומע שיר אחד.

נגמר השיר,מתחיל אחר, 4 דקות כבר שאני עומד. אדום.

אין רכב מלבדי, לא שמאל לא ימין.

אדום.

אמצע השיר השני הגיע, אדום.

מסתכל שמאל ימין.

עובר עם 4 וינקרים.

מצלמת הדרך עובדת.

מה אומר החוק?

במידה והייתי מצולם, יש קייס לדברים כאלה בבית משפט כאשר האירוע מצולם שחמש דקות + הרמזור תקוע?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש לי חברה טובה שעבדה ממש קשה על להוכיח שהיא עברה ברמזור אדום מכיוון שהוא היה תקוע.

היא לקחה עדויות מנהגים שהיו בצומת, ,תצלומים של הרמזור ועוד כל מיני הוכחות.

עברה שנה ומשהו ועדיין יש סחבת בנושא הזה.

פורסם
במקרה כזה אני מתקשר למשטרה, מודיע על תקלה ומבקש אישור לעבור ורוב המצבים אושרו

נו באמת...

ואיך בדיוק השוטר החביב מאשר לך לעבור באדום? "יאללה אחי, זה בסדר, תעבור באדום ואם תהיה תאונה, זה עלי..."?

ארז רונן

פורסם

נו באמת...

גם כשכוחות הבטחון/הצלה עוברים כשיש מופע אור אדום ברמזור, האחריות על ת.ד. היא על עליהם(כלומר על הרכב שנכנס באדום).

כך, שגם אם "קבלת" אישור נסיעה באדום, אין זה מסיר אחריות מהנהג לנקוט בכל אמצעי הזהירות בכדי למנוע תאונה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
נו באמת...

ואיך בדיוק השוטר החביב מאשר לך לעבור באדום? "יאללה אחי, זה בסדר, תעבור באדום ואם תהיה תאונה, זה עלי..."?

גם אם עומד שוטר ומסמן לך לעבור (כשיש אדום ברמזור, אבל שוטר גובר על רמזור) ויש תאונה זה לא פוטר אותך מאחריות בגלל חובת הזהירות הכללית וגם בגלל חובת זהירות ספציפית של צומת (גם כשיש לך ירוק זה לא פוטר אותך מאחריות).

זה כן יהווה אסמכתא אם תקבל דו"ח, הוא כנראה לא יבוטל מיידית אבל במשפט יהיה קשה להרשיע אותך, במיוחד אם השיחה מוקלטת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה כן יהווה אסמכתא אם תקבל דו"ח, הוא כנראה לא יבוטל מיידית אבל במשפט יהיה קשה להרשיע אותך, במיוחד אם השיחה מוקלטת.

...ולכן, שום שוטר לא ייקח על עצמו את האחריות לאפשר לך טלפונית לעבור באדום. במקרה הכי טוב ימרח אותך בהודעה לקונית שהניידת בדרך...

ארז רונן

פורסם

יכול להיות שאתה צודק ארז.

אולם, במידה והעניין יגיע למשפט בגלל העבירה (במידה ולא קרתה תאונה חלילה) השופט יבין שהאדון הנכבד התקשר להודיע שהרמזור תקול ושהוא עמד וחיכה זמן לא מבוטל.

איזה עבריין עובר באדום אחרי שעמד בצומת דקות רבות והתקשר למשטרה כדי לבקש רשות?

השופט יבטל את הדו"ח.

ולא לשכוח שגם עמידה ברמזור אדום בכביש ריק וחשוך במשך זמן ממשוך מהווה סכנת חיים.

• תוכן חדש...