Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ביום חמישי רכב מסוחר (סוג של חבר). לאוטו בוצע טסט באותו היום טסט למרות שהאגרה שולמה לפני חודשים. עד כאן הכל טוב ויפה

היום ניגשתי לעשות העברת בעלות ,האוטו עבר ללא בעיות .ניגשתי למשרד הרישוי להוציא רשיון על שמי .ופה התחיל הבעיה, קיבלתי רשיון לתשלום.במחשב שלהם לא רואים תשלום בינואר. מבדיקה עם הסוחר הוא בדק ואמר שהרשיון שולם בציק והציק חזר. הבעלים של הרכב שלם במזומן.

מה עושים עכשיו? האם בטסט הבא אני אקבל תשלום של 2 אגרות? מדובר באגרה בסך 1990 שח לשנה

פורסם

ייתכן שבמחשב משרד הרישוי עדיין לא נקלט הטסט שבוצע ביום ה'.

הסיפור על הצ'ק שחזר נשמע לא אמין. מי שילם את האגרה בצ'ק לפני חודשיים, למי שילם הבעלים במזומן?

בכל מקרה "החבר" מכר לך רכב עם טסט - הוא הכתובת לכל בעיה כספית.

פורסם (נערך)

עם חברים כאלה מי צריך אוייבים.

האם יש לך חותמת "כשיר לתנועה" + מדבקה על הרשיון החדש? על אותו רשיון צריכה להופיע חותמת הבנק. אם שתי החותמות והמדבקה חסרות מכרו לך רכב ללא רשיון, ואם תנהג בו לאחר פקיעת תוקף הרשיון הקודם דינך כדין נהג הנוהג ברכב ללא רשיון, כלומר עבירה + העדר כיסוי ביטוחי. הרבה יותר חמור מאשר רק לשלם אגרה כפולה בעוד שנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל החותמות אמתיות. הסוחר ניגש לטסט עם רשיון משולם בדואר. מכון הטסטים לא יודע עם התשלום עבר או לא בדואר.

הרכב עבר טסט ללא בעיות . מה שהחשיד אותי זה שהוצאתי רשיון רכב אחרי ההעברת הבעלות יצא רשיון לא משולם

פורסם
מקווה שכך. אני אבדוק בעוד שבועים

לי קרה מקרה דומה מאוד, אצלי לקח כמעט חודש עד שהמחשב במשרד הרישוי התעדכן עם הדואר, וזמן הזה קיבלתי אגרה כפולה עד שזה התעדכן ונסעתי אליהם והוציאו לי אגרה חדשה נורמלית.

• תוכן חדש...