Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלפתי את כל נורות פנים הרכב ל LED, משום מה שמתי לב שגם לאחר סגירת המגירה הנורה נשארת דלוקה עד לכיבוי אורות הרכב.

יש לציין שברכבים הקודמים שהיו לי התאורה הייתה נדלקת רק לאחר פתיחת התא, ובסגירתו הייתה נכבת.

הגיוני שככה זה במאזדה?

(לא, אל תספרו לי את הבדיחה על הפרסי המקרר והנורה, חחח).

תודה

עריכה אחרונה על ידי HakarisH
פורסם

בגלל שזו נורת לד. היא צורכת פחות חשמל ולכן נדרש פחות חשמל כדי להדליק אותה ולכן גם כשהיא "מנותקת" היא עדיין מקבלת מספיק חשמל כדי להישאר דלוקה (היא בטח דלוקה חלש יותר, נכון?). אצלי באוטו זה אותו הדבר עם תאורת הפנים (הוחלפה ע"י בעלים קודם ללד ונשארת דלוקה כל הזמן), אני עדיין מנסה לפנות סוף שבוע פנוי כדי לטפל בזה, בינתיים האור בסלון פשוט נשאר כבוי כל הזמן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תמדוד את גודל הזרם אשר נצרך בזמן שהלד דולק לאחר כיבוי וחשב בהתאם את הנגד שיש להלחים במקביל לד.

הלד דולק בגלל זרם זליגה של כמה מיקרואמפר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...