Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה. באמת M8 לא נמצאת בגוגל פליי. מאוד מעניין.

אני מוכרח להגיד שוויז קצת מזייפת לאחרונה אבל לדעתי עדיין עדיפה על החלופות.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היתרון היחידי של וויז הוא בסיס המשתמשים הגדול שלה , שמאפשר עדכון מהיר של דברים בדרך ושל המפות

יש לה לא מעט חסרונות , מפות לא מדויקות ברמה של מספר בית, תכנון נתיבים לא אופטימלי וכד'

 

אפשר להשתמש , אבל כדאי גם להשתמש במוח במקביל ולא לתת לוויז להחליף גם את פעולת החשיבה / ניווט של הנהג

 

כשמה כן היא , מערכת עזר לנהג

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
מבאר שבע יש לך נסיעה חינם על כביש 6 בגלל זה הוא כיוון אותך לשם.

 

באמת שלא ידעתי את זה. ויכלתי להגיע ככה עד המרכז? מתאר לעצמי שזה רק קטע מסויים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

 Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

 

פורסם

שימו לב גם שלרוב וויז לא מעדכן מסלול לאחר שאחד כבר נבחר. כך שאם יש לכם נסיעה ארוכה, שווה להכריח אותו לחפש מסלולים מחדש מדי פעם ולראות שאין מסלול אופטימלי יותר.

לי יש מסלול לעבודה שוויז בוחרת בו רק לאחר שאני עובר חצי דרך ונותן לו לחשב מסלולים שוב. אחרת הוא שולח אותי במסלול אחר שאיטי בכשתי דקות בנוסף להיותו ארוך בחצי קילומטר.

 

בנוסף, וויז גם נוטה להתעקש להחזיר אותך למסלול שבו נסעת גם אם לקחת פניה בניגוד להוראותיו ועכשיו יש מסלול אחר שיחסוך הרבה זמן לעומת חזרה למסלול המקורי. גם כאן, להכריח אותו לחפש מסלולים מחדש פותר את הבעיה.

פורסם

נושא תכנון מסלול על ידי נווטנים בעייתי - לפני כמה חודשים נהגתי בבלגיה עם הנווטן המובנה של אוקטביה, שהתעדכן עם TMC. הצליח להכניס אותי לבוץ כך שכמעט פספסתי טיסה.

 

גנסיעות אחרות נווטנים לקחו אותי לכל מיני מקומות הזויים כדי לחסוך 300 מ' בנסיעה ל 100 ק"מ.

 

עקרונית אני מתכנן את המסלול מראש ומשתמש בנווטן רק לצורך פרטים בדרך. בנסיעות גרה אני מפעיל את הוייז בלי תכנון מסלול, אלא רק לצורך התראות על מכשולים ומשטרה.

 

קוריוז - לפני חצי שנה ניווטתי בפינלנד. ניסיתי את מפות גוגל, איזו תוכנת ניווט אנגלית לטאבלטים (לא זוכר את שמה ,אפשר לבדוק) ואת ווייז, ואחרי 3 ימים הגעתי למסקנה שוייז היה הטובה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
למה מה? הלינק שלך לא עובד.

אצלי הלינק עובד. נסה לפתוח עם גוגל כרום.

אולי בגלל שהאפליקציה מותקנת אצלי בטלפון לכן אני רואה אותה בגוגל פליי.

 

בבקשה תמונה של הלינק.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

תנסה את גוגל מאפס. מאז שהם קנו את ווייז הם מטמיעים המון פיצ'רים של ווייז במאפס כמו פקקים, דיווח על תאונות וכו'. השמועות באינטרוובז אומרות שבמרוצת הזמן שתי האפליקציות הולכות להתמזג לאחת (תכל'ס הגיוני). תכל'ס הניווט של מאפס תמיד הרגיש לי מקצועי ומהוקצע יותר, אבל משום מה ההתראות שם מגיעות רק לעיתים ולא קבוע. כנראה שהם עדיין לא מצליחים למשוך את ההתראות מווייז ב-100%.

 

בתכל'ס, אין לך באמת אלטרנטיבה. בגלל העובדה שווייז מדווחת על שוטרים ומכמונות ופקקים ושיט, כולם אוטומטית נוהרים אליה וזונחים את השאר, דבר שגם לא מאפשר לשאר האלטרניטבות באמת תפוס תאוצה. כמו שהיה פעם עם iGo.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

 

למה מה? הלינק שלך לא עובד.

 

אצלי הלינק עובד. נסה לפתוח עם גוגל כרום.

אולי בגלל שהאפליקציה מותקנת אצלי בטלפון לכן אני רואה אותה בגוגל פליי.

 

בבקשה תמונה של הלינק.

 

גם אצלי הקישור של ה-M8 עובד והאפליקציה לא מותקנת אצלי.

כל מה שאי פעם הורדת מפליי סטור, יהיה זמין להורדה גם אם המפתח סגר את הבסטה, אלא אם גוגל עצמה הסירה את האפליקציה (כמו שקרה עם חוסמי פרסומות, אפל' הורדה מיוטיוב ותוכנות זדוניות).

 

לדוגמא, אם רכשת אפליקציה או הורדת אותה בחינם במסגרת פרומו כלשהו (כמו עם אייגו ביום העצמאות), היא תהיה זמינה לך תמיד, גם אם הסרת אותה מהמכשיר. היא גם תישאר זמינה בשבילך להורדה גם אם המפתח הסיר אותה מהפליי סטור.

 

אבל היא לא תהיה זמינה למי שלא הוריד אותה בתקופת הפרומו, או אחרי שהמפתח (לא גוגל, אלא מפתח עצמו) הסיר אותה מהסטור. כנ"ל לגבי אפליקציה שנרכשה בכסף - אחרי שרכשת, אתה תוכל להוריד אותה כמה פעמים שבא לך בחינם, אבל מישהו אחר יצטרך לשלם (אני חושב שיש אופציה לרכוש בשביל חבר, כלומר לקנות ולשלוח למשתמש מסויים).

 

כמובן שאם גוגל עצמה הסירה את הרפליקציה מהפליי סטור, היא לא תהיה זמינה לאף אחד, גם למי שהוריד אותה קודם.

 

בגלל זה לא כל האפליקציות זמינות לכל המשתמשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds


×
×
  • תוכן חדש...