Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התקנה מאוד יפה, בטח גם נשמע טוב. גם אני רוצה לעשות. אבל כשאני רק חושב שצריך לפרק את הרכב, להחליף את ה- HU המקורי ועוד- יורד לי מזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ככל הנראה אני ימשוך המון אש על זה שאני אומר זאת אבל...

אין שום צורך להחליף את ה HU המקורי , ברכב הקודם עשיתי זאת והאמת השינוי כמעט ולא מורגש.

ברכב הנ"ל לא הוחלף HU ורק שודח מעבד צליל מסוג ביט 1 שעושה את העבודה בצורה יוצאת מין הכלל.

החסרון היחיד שהוא לא יודע לקרוא FLAC וסוגי LOSS LESS אחרים.

2017 Type R

פורסם

ג`קה

הסיגנל של רוב המערכות הכי פשוטות היום הוא טוב סהכ, לפעמים מפתיע.

יש עוד אופציה אבל, אופציה שהיא מצד אחד סאונד היי אנד לכל דבר ודבר ומצד שני שיא השכלול והטכנולוגיה והמחיר לעומת זאת פחות, אפילו הרבה פחות מכל נגן היי אנד אחר, BIT PLAY

ואם אתה ממש רוצה היי אנד בחצי מחיר אולי אפילו רבע, כל סמארטפון של סמסונג או LG G וגם כל סמארטפון של one plus תומכים היום באופן טבעי בusb host וגם בusb audio

טלפון כמו s3 עולה היום פחות מ900 שקלים חדש, תוסיף לזה כבל otg עם שתי יציאות, ממיר לאופטי וdok 64 ויש לך בחיבור לביט 1 נגן היי אנד לכל דבר ודבר. בפחות מ1500 שקלים.

מציע לפנות לאודיו סיסטם לבירור המחיר של ביט פליי, אתה לדעתי תהיה מופתע לטובה, יש במלאי, עם ssd וגם בלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרבה פתרונות מעניינים יש היום.

לי חסרים בעיקר USB ודיבורית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

סהכ מכשיר מאוד מומלץ , יש באגים פה ושם אבל שום דבר שחיפוש טוב בגוגל לא יכל לפתור.

החסרון היחיד לטעמי הוא שצריך המון ידע כדי באמת לכוון כמו שצריך , ואני באופן אישי עדיין בחיתולים לצערי , כל כך הרבה אופציות ואפשרויות פשוט מדהים.

2017 Type R

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התקנה מדהימה, לפי מה שאני מבין ההתקנה בוצעה בחצר של בית, לא מדאיג שאין מקום מסודר עם ביטוח והכל?

מה ייקרה אם יינזק משהו או יישרף משהו בזמן ההתקנה?

פורסם (נערך)

האם סט הקומפוננט הזה(שמותקן ברכב - RAINBOW) נמצא "במיצוב" מול מורל הייבריד? (אותו מחיר כמדומני)

מה היתרונות/חסרונות שלו מול הדגם המקביל מבית מורל?

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

דרישות של מורל הן תיבות להתקנה נורמאלית,כאשר רוב המתחרים ניתן לקבל תוצעה בהשקעה פחות מזה.

מורל דרייבר מצויין שדורש המון ,המון השקעה כדי לקבל ממנו 80 אחוז מיכולת שלו. כמו גם דינאודיאו...

לתעמי יתרון משמעותי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תיבה הכוונה לנפח הדלת אם אני מבין אותך נכון.

עם איטום נכון, דלת של רכב ממוצע כיום לא יספיק? צריך להתלבט אם לרכוש את ההייבריד כנגזרת מנפח הדלת?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לא, דלת נחשבת לנפח פתוח.

תיבה זה תיבה. לדוגמה לדינאודיאו שהייה לי, הייה צריך לבנות תיזה 9-11 ליטר כתנאים אופטימאלים לקבל ממנו מה שהוא מסוגל ולמה הוא נחשב למה שהוא נחשב. עם מורל סיפור די דומה

כדי לקבל ממנו את הפוטנציאל הגדול שלו,זה לא רק איטום. ד"א הייא לי וויקוח פה עם כמה אנשי הפורום שאומרים שזה ממש לא כך.

זה משהו שלא יגמר אף פעם וכל אחד ישאד בדעתו. זה נכון,כל רמקול ינגן כך או כך. גם בנפח הדלת וגם בתיבה לא נכונה. אבל מה אתוצאה? היא יכולה להיות טובה יותר? אני אומר שכן,אם להשתמש בכל דבר למה שהוא מתוכנן.

אין פה תורה מסיני, QTS פחות מ0.6 -> רמקול דורש תיבה. פחות מ 0.3 -> רמקול פרי אייר. יכול לנגן ב VAS*4

כל זה רק מנתונים של Thiele/Small

לכן את התענה לא רק שלי אלה גם מכמה פורומים ואנשים עם נסיון גדול משלי בהרבה הוא שגם סקאנים דורשים תיבות.

אבל נכון, מי אני!?

IMHO

פורסם

ה"מידבאסים" של סדרת האילייט הם בעצם וופרים שמוגדרים ע"י היצרן כסאבוופרים - משפט קצת מוזר אני יודע.

מוראל מכריזים על הרמקולים שלהם בסדרת האילייט כסאב וופר - SW6 למשל - הSW מציין סאב וופר.

אבל בגלל הקוטר שלהם הם בפועל וופרים שגם מסוגלים לתפקד כוופרים בסט שני חלקים.

אם אתם רוצים לנצל אותם כסאב וופרים - אתם צריכים לבנות להם תיבות וזה בכדי שהם יוכלו להפיק תדרים ב60 הרץ ומטה בצורה אפקטיבית גם מבחינת הכוח וגם מבחינת שמע.

אבל אם אתם רוצים להשתמש בהם כמידבאסים שמתחילים מ80,90,100 הרץ ומעלה הם יתפקדו היטב בדלת מבודדת.

הכל בפרופורציה - אם יש סאב וופר ברכב, הוא בכל מקרה ישלים את תחום התדרים מתחת ל60 הרץ טוב יותר. למען האמת סאב וופר טוב יכול גם לנגן היטב עד תחום ה90 הרץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה לגביי היבריד 2? QTS 0.45

http://www.manualslib.com/manual/296421/Morel-Dotech-Series-Dotech-Ovation-4.html?page=4#manual

כמו אתה יכול לראות, כולם מיועדים לתיבה.

לגבי SW. אפשר לקרואה לזה איך שאתה רוצה, סאב או לא.. ב 2 חלקים בטח שלא סאב. ב3 כוופר אבל לא להגזים.

אם נקח לדוגמה את FS. ברמקול של מורל רק ב8-10 אינץ' הוא כמו בסאב. אבל זה גם הגודל של הסאב.

אם היו עושים FS 31HZ ברמקול של 6 אינץ'. או קי.. אבל זה לא המצב.

מתוך סקרנות נכנסתי לראות לגבי הדינאודיאו. שהם די דומים למורל. המצב הוא אף טוב יותר. לכן אני כמובן רק בדעה אישית שלי ואני חושב שאם קונים רמקול במחיר לא זול וכמובן רוצים לנצל אותו כמה שיותר,אז לתת לו את התנאים שצריך. אחרת בזבוז של כסף.

אפשר לחפש משהו מתאים יותר שלא דורש השקעה כל כך גדולה.

• תוכן חדש...