Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שהרכב היחיד שבתקופתו יכל לספק את כולם הוא ה-T model.

כיום יש יותר מדי פרמטרים בשוק הרכב, הרבה קטגוריות שונות ושווקים שונים לגמרי.

אם הייתי צריך לבחור רכב מודרני אחד שעל פי התכונות שלו יכול לקרוץ לרוב האנשים, בלי קשר למחיר ועל פי הביקורות מחו"ל, זה כנראה יהיה פורשה מקאן החדש: יכולות ניהוג מצויינות, מעט יכולת שטח, לא גדול מדי, מספיק גדול בכדי לקחת משפחה וציוד. ואחרי שראיתי אותו בלייב אני בטוח שהרבה מאוד אנשים יתחברו לעיצוב שלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תשמרו את הפורשה, אני "אסתפק" ב G65.

בגרסאות ה6X6!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא מבין לאיפה זה מוביל, כל אחד רושם את החלום שלו.

רכב שיתאים לטעם של רוב האוכלוסייה צריך להיות ג'יפ/ג'יפון בשביל להתאים לחובב הגה צריך עוד כמה סוסים.

ג'וק ניזמו מתאים לזוג צעיר

אייל

פורסם

מכיוון שהשאלה טיפשית, גם התשובות. סליחה! מי שיכול להרשות לעצמו מכוניות עם מחירים דמיוניים, בד"כ תהיה לו חניה להחזיק 2 מכוניות ואז הרבה יותר הגיוני להחזיק 2 מכוניות שיתנו פתרון ממוקד וטוב יותר לצרכים השונים.

פורסם

אני מחזיק 3 ודוגל באידאולוגיה של שימוש בכלי מתאים למשימה. אבל נושא הוא ALLROUNDER הכי מוצלח.

מבחינתי רכב שהכי מתאים לי למשימות שלי זה רנו קאפטור. אבל זה לא רכב שמתאים לכולם.

בינתיים הגענו למסקנה שזה צריך להיות SUV עם הרבה כוח. אבל אני לא חושב שקאדילק אסקלייד או לינקולן נביגייטור מתאימים לכל אחד.

פורסם

SUV זה ממש לא רכב שמתאים לכל אחד או לכל מקום.

יש לזוג חברים שלנו ריינג’ ספורט, יש לא מעט חניונים שהרכב לא יכול להכנס בגלל מגבלת גובה.

אני נהגתי בקאיין טורבו ששקלתי לרכוש- זו היתה נסיעת המבחן הכי קצרה שביצעתי אי פעם- פחות מ-3 דקות והבנתי שהרכב ממש לא בשבילי.

עבורי הרכב הנוכחי הוא ה-allrounder האולטימטיבי- חזק, מתנהג לא רע, מאובזר, נוח כשמתחשק ונוקשה כשמתחשק אחרת ובתא המטען שלו אפשר להחנות איזו פיקנטו או 2.

והוא קרוב לכביש, כמו שאני אוהב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שSUV יתאים לכל אחד? למשל מה רווק צריך את זה חוץ מלעשות פוזות על השכנים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אין צורך לנסוע בשטח, אין צורך ב-SUV כלל.

בטוח שב-SUV שלא יכול לנסוע בשטח, או יקר מדי בשביל לרדת לשטח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

10 סיבות למה טנדר אמריקאי דאבל קבינה 4X4 זה הרכב האולטימטיבי:

1. מרווח

2. חזק

3. יכולת לנסוע בכבישים משובשים (מרבית כבישי ארצינו) ובדרכי עפר (חשוב מאוד כדי לעקוף פקקים)

4. בזכות העבירות אפשר להכנס לחניונים מגודרים דרך המדרכה

5. יש זכות קדימה על הכביש

6. גבוה, עם שלדת סולם ולא קורסת - יתרון בתאונות עם רכבים הרגילים (יתרון מבחינת תאימות כי הרכב נכנס מעל הקורות)

7. תא מטען גדול - נוח להעברה של תכולת דירה או קניות בסופר לשנה קדימה

8. אמין מאוד ועמיד לאורך שנים רבות

9. קשה לחסום אותו בחניה (פעם עבדתי במקום עבודה עם מצוקת חניה - הייתי בא מוקדם אז הייתה עדיין חניה, אבל מי שבא באיחור היה חוסם את הרכבים החונים כחוק. היה לי יוקון - איזה רכב לא חסמו אף פעם?)

10.הרכב מתאים מאוד למתקפת זומבי אחרי התקנת מגן חזירים :lol:

10 סיבות למה רכב ליסינג של העבודה הוא הרכב האולטימטיבי:

1. דלק חינם

2. חזק

3. יכולת לנסוע בכבישים משובשים (מרבית כבישי ארצינו) ובדרכי עפר (חשוב מאוד כדי לעקוף פקקים)

4. בזכות העבירות אפשר להכנס לחניונים מגודרים דרך המדרכה

5. לא אכפת מאף אחד על הכביש

6. לא אכפת לשבור ולהרוס את הרכב

7. נוח להעברה של תכולת דירה כי אפשר לעשות אינסוף נסיעות

8. לא אכפת מאמינות

9. אפשר לזרוק את הרכב בכל מקום ולא אכפת, אז אין בעיה של חניה

10.הרכב מתאים למילואים כדי לעשות פטרולים בדרכי עפר ולחילוץ נגמשים שנתקעו :lol:

ואחרי שצחקנו קצת, אף רכב לא מתאים לכולם. אי אפשר למצוא מכנה משותף. אבל מחוסר ברירה, אנשים יסעו בכל דבר שזמין. רוב האנשים לא קונים את הרכבים שמתאים להם ב100%, אלא מתפשרים על המון דברים. למשל למשפחה 7 נפשות לא יתאים סופר מיני. לסטודנט לא יתאים SUV 7 מקומות כי הוא זולל דלק כאילו אין מחר.

הרכב שמתאים לקהל יעד הכי גדול זה רכב משפחתי טיפוסי כמו קורולה - אטמוספרית, אמינה עם חיסכון סביר בדלק. חלק יתאימו אותו אישית עם ניקלים וחלק עם כיסאות בטיחות לילדים. אבל מכיוון שיש מבחר, כל אחד יבחר את הרכב המתאים ביותר לצרכיו לפי תקציבו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב חברה :-P

בעיניי מכל קטגוריה אפשר לבחור משהו שיספק קהל יעד שלם -

כמו שאני רואה את זה הבחירה תהיה בין רכב חדש וזול לבין רכב ישן שיכול לשרוד מתקפת אטום.

למשל - חדש

התלבטות בין מיני לבין ג'יפון גדול

דאצ'יה דאסטר לעומת סיאט מי - סתם דוגמא.

ישן

מרצדס SCLASS שמורה \ לקסוס - זה הכוון

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
10 סיבות למה טנדר אמריקאי דאבל קבינה 4X4 זה הרכב האולטימטיבי

ואיפה שמים את הקניות? מזוודות?

בארגז? כשיורד גשם? ואם זה רכוש בעל ערך?

מה אתה אומר?

לסגור את הארגז? אז קנה כבר SUV וזהוא.

לטנדר דבל קבינה יש ייתרון למי שפעם בשבוע מוביל מקרר :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה שSUV יתאים לכל אחד? למשל מה רווק צריך את זה חוץ מלעשות פוזות על השכנים?

לעשות פוזות על שכנות... :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בא נשאל אותך ככה, ילדה יוצאת ביום שישי בערב. לאבא יש ריינג רובר. לאמא פסאט. יש לך בכלל צל של ספק איזה רכב היא תיקח?

ברור , את פיאט 500 שלה

, אם לאבא יש ריינג רובר ולאמא פאסאט , כנראה יש מספיק כסף לקנות גם אוטו לילדה ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לסגור את הארגז? אז קנה כבר SUV וזהוא.

אני מאוד אוהב פיק אפים (הטנדר, בעבר גם הברים...) ובמיוחד אלה המודרנים שמציעים עבירות שטח שעלולה להביך לא מעט SUV יוקרתיים.

לעניין האחסון יש היום לא מעט פתרונות אחסון מעולים עם אטימה מלאה של כל הארגז או חלקים ממנו.

מעבר לזה, ללא מעט SUV יש תאי מטען לא כאלה גדולים כפי שנוטים לחשוב, כך למשל אאודי Q5 שתא המטען שלה לא גדול בצורה מהותית מזה של רכב משפחתי ממוצע וקטן מתא המטען של לא מעט רכבי יוקרה מהסגמנט של סדרה 5 וכדומה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...