Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Road rage ואיך משיבים לו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר אתה סתם קיצוני ובאמת שלא לצורך.

אני משער שאתה די צעיר ונטול מחוייבויות (ילדים, משפחה וכו׳) ורואה את העניין כשחור לבן.

אני יכול רק לקוות שמתישהו תפנים שלא שווה ליצור סיטואציות שמבלי שבכלל התכוונת עלולות לסכן אותך כי אותו אחד שאתה מתנהל מולו ערס\עובר יום רע במיוחד\הרגע פוטר ועוד שלל סיבות שעלולות להביא אדם נורמטיבי אל הקצה, להוציא אותו מכליו.

יש בחיים הרבה יותר אפור מאשר רק שחור או לבן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מפספס את הנקודה- החוכמה אינה למצוא את דרך המילוט, החוכמה הגדולה היא מראש לא להכנס לעימות.

+1

פיקח לא נכנס לסיטואציה שהחכם יודע לצאת ממנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

Big White, אני מבין אותך וגם אני חשבתי פעם כמוך, אני מוכן להתערב שאתה רווק/נשוי טרי בלי ילדים עדיין.

אצלי הכל השתנה אחרי שהתחתנתי ונולדה לי ילדה. מאותו רגע, כל סדרי העדיפויות משתנים, אתה חי אחרת וחושב אחרת.

אין יותר אגו, אין יותר להוכיח שלך יש הכי גדול ושאתה הכי צודק, אין ראש בקיר ויהי מה.

כל מה שחשוב מאותו רגע הוא להגיע הביתה בשלום לאישה ולחיוך של התינוקת.

הכל נכנס לפרופורציות.

או כמו שאמר קווין ספייסי בסוף הסרט "אמריקן ביוטי":

You have no idea what I'm talking about, I'm sure.

.But don't worry... You will someday.

פורסם
Big White, אני מבין אותך וגם אני חשבתי פעם כמוך, אני מוכן להתערב שאתה רווק/נשוי טרי בלי ילדים עדיין.

אצלי הכל השתנה אחרי שהתחתנתי ונולדה לי ילדה. מאותו רגע, כל סדרי העדיפויות משתנים, אתה חי אחרת וחושב אחרת.

אין יותר אגו, אין יותר להוכיח שלך יש הכי גדול ושאתה הכי צודק, אין ראש בקיר ויהי מה.

כל מה שחשוב מאותו רגע הוא להגיע הביתה בשלום לאישה ולחיוך של התינוקת.

הכל נכנס לפרופורציות.

או כמו שאמר קווין ספייסי בסוף הסרט "אמריקן ביוטי":

You have no idea what I'm talking about, I'm sure.

.But don't worry... You will someday.

כנסו אתם לפרופורציות

אנשים פה ישר מתחילים לחשוב על אקדחים, ומה לא, ומדברים כאילו רכב זה רכב משוריין שחסין בפני כדורים,

רכב זאת מלכודת מוות שאין לך לאן לברוח, להיתכופף או אפילו להיסתתר, במיוחד לא מאקדח 9 מילימטר במקרה הטוב, ובמקרה הגרוע 0.45 או עוד יותר גרוע 0.5.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אתה לא מסוגל להבין מה אומרים לך,אה?

מסבירים לך שעדיף לא להכנס לפינות, ואתה ממשיך לירות בכל הכלים.

וכל זה אחרי שאמרת שכאן את הדיון סיימת.

לא יודע מה איתך, אני באמת את הדיון סיימתי.

סלע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנ"ל לגבי מפתחי גוף של לנגרן עם מבע עצבני.

הכדור עיוור ולא מפלא לרעה ספורטאים.

אופציות 1 ו2 היו בציניות, כדי שיבינו שההמלצה היא אופציה מס' 3.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באופן תיאורטי והיפוטתי, התקשרו מהמשטרה לעדכן שהתיק נמצא אצל חוקרת בשם XXXX. כבר התקדמות.

תודה לכל הממליצים, המגנים, המתייפייפים והתומכים.

ועכשיו נחדד את השאלה שלי - האם אפשר להתלונן גם במתנ"ע על נהיגה מסוכנת? בכל זאת, הבבון נהג חדש. אם אפשר להרוס לו את זה, מה טוב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אופציות 1 ו2 היו בציניות, כדי שיבינו שההמלצה היא אופציה מס' 3.

גם הערה הזאת הייתה אצלי צינית בהתאם למה שכתבת - אבל התיאור יצא ציורי משהו. 8)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
חבר אתה סתם קיצוני ובאמת שלא לצורך.

אני משער שאתה די צעיר ונטול מחוייבויות (ילדים, משפחה וכו׳) ורואה את העניין כשחור לבן.

אני יכול רק לקוות שמתישהו תפנים שלא שווה ליצור סיטואציות שמבלי שבכלל התכוונת עלולות לסכן אותך כי אותו אחד שאתה מתנהל מולו ערס\עובר יום רע במיוחד\הרגע פוטר ועוד שלל סיבות שעלולות להביא אדם נורמטיבי אל הקצה, להוציא אותו מכליו.

יש בחיים הרבה יותר אפור מאשר רק שחור או לבן.

לצערי זה לא המצב בעם היושב בציון.

היום בבוקר ראיתי במו עיניי שני micro-van-dads כמעט הולכים מכות כי אחד כנראה לא נתן זכות קדימה לשני. 7:50 בבוקר.

שניהם היו עם ילדים ברכב!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איזה יופי! חבל שלא צילמת. הבבון המצוי מעביר שיעורי הישרדות בג'ונגל לצאצאים. קלאסיק פוטג'.

אבל ברצינות, לדעתי תיעוד ופרסום של דברים כאלה ברשת מאד עוזרים. זה כמו להציב מראה בפנים שלהם וגם מגעיל את הצופה ויוצר סלידה, בשונה מתכניות ריאליטי בטלויזיה שמצליחות להציג את הבבונים האלה כגיבורי תרבות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2 א"ג שלי.

לכולכם יש טלפונים סלולריים, נכון?

פתרון טוב במצב כזה זה לנעול דלתות וחלונות ולחייג 100 בהפגנתיות. זה מבריח בבונים כאלה יופי יופי.

וכאשר בורח, מיד לנסוע לתחנת משטרה ולהגיש תלונה (הסידורים יחכו).

התיק ייסגר? יש את הפרטים, תגישו תביעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...