Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני חדש כאן ומבקש את עזרתכם בדילמה שיש לי בין שני רכבים חדשים. רנו קםצו'ר או סוזוקי קרוסאובר.

הכוונה לקניית רכב חדש מהסוכנות, בסכום של 125 אלף על הכביש. הרכב אמור לשמש משפחה עם שלושה ילדים בני 6-10. אני לא מחליף בגרך כלל רכב כל שנתיים שלוש , אז הוא יצטרך להתאים להם גם כשהם יגדלו קצת בעזרת השם...

אופי הנהידה שלנו הוא סולידי , ובנסיעה לעבודה של אשתי יש קצת עליות , כך שהרכב צריך להצליח לסחוב טוב גם בהם.

בגלל שבשתי הסוכניות קיבלתי הצעות מאוד דומות מבחינת אבזור ותנאים, אני מאוד מתלבט בין הרכבים, ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא או אם יש לכם רכב אחר בקטגוריה שלדעתכם כדאי לי לשקול.כמו כםן מי שיש לי ניסיון חיובי או שלילי לגבי השירות של שתי החברות , אחרי הקניה...

מצד אחד הרנו יפה, אבל קראתי קצת ביקורות שליליות לגבי התנהגות הכביש שלה ובעיקר לגבי שיכוך בורות וקפיצות.

בסוזוקי יש 7 כריות אויר לעומת 4 ברנו, שזה גם פרמטר שאני מביא בחשבון, אבל מצד שני הסוזוקי פחות מרווחת

בקיצור, אשמח אם תעזרו לי בהתלבטויות או תעלו נקודות נוספות שכדאי לי הלביא בחשבון בהשוואה.

תודה רבה לכולכם

ושבת שלום

פורסם

הסוזוקי מרווחת מהרנו ולה תא מטען עדיף.

אז אולי זה יעזור לך לקבל החלטה.

למשפחה,הסוזוקי תתאים יותר.

זו היתה הבחירה שלי לפני כשנה, היום הייתי הולך על קיה ספורטאג' אבל הוא עולה 135000 ₪.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הכי חכם לעשות נסיעת מבחן ואז להחליט.

מבחינת בטיחות - הכריות ברנו הן כפולות ונותנות כיסוי כמו 6 כריות אוויר. לכן הרכב גם זכה ל5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

מבחינת ביצועים הרנו עדיפה בהרבה בזכות מנוע מוגדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במקרה הזה, בהתחשב בדרישות , סגנון נהיגה ואופי השימוש הייתי בוחר בסוזוקי.

אי אפשר לדעת לתווך ארוך לגבי אמינות מנוע מוגדש וגיר רובוטי של רנו וכמובן סחירות הרכב.

קרוסאובר רכב מוצלח למדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני הייתי בוחר בסוזוקי בעיקר בגלל המרווח הפנימי. הרנו מרגיש כמו סופר מיני והסוזוקי כמו משפחתית קומפקטית מרווחת.

מדובר בחבילה דיי סולידית שאמנם לא ממש משדרת שטח ועיצוב מסוגנן אבל תשרת משפחה היטב.

הספורטאז' קצת יותר מרווח ונראה הרבה יותר טוב מהסוזוקי לדעתי, אבל אני לא בטוח שזה שווה 10,000 שקלים.

פורסם
גם אני הייתי בוחר בסוזוקי בעיקר בגלל המרווח הפנימי. הרנו מרגיש כמו סופר מיני והסוזוקי כמו משפחתית קומפקטית מרווחת.

מדובר בחבילה דיי סולידית שאמנם לא ממש משדרת שטח ועיצוב מסוגנן אבל תשרת משפחה היטב.

הספורטאז' קצת יותר מרווח ונראה הרבה יותר טוב מהסוזוקי לדעתי, אבל אני לא בטוח שזה שווה 10,000 שקלים.

כשמדובר בסכום של 125 אלף, עשר אלף זה אחוז מאוד קטן.. לדעתי זה משהו ששווה להשקיע בו כי מקבלים מוצר יותר טוב (כמובן שהדעות חלוקות, אבל זאת דעתי האישית). אני אישית לא אוהב את הרנו, אז אם זאת בחירה בין הסוזוקי לספורטאז', הייתי הולך על הספורטאז'.

פורסם

קשה לי להאמין שהסוזוקי פחות מרווחת. לדעתי זה בדיוק הפוך.

אני חושב שרנו מקריבה קצת מרחב לטובת עיצוב. ובכלל הג'יפונים בהרבה מקרים נראים יותר מרווחים ממה שהם.

בגדול סוזוקי עושים רכבים משעממים (לרוב מכוערים), אמינים, חסכונייים וזולים להחזקה. ולכן גם שומרים על ערכם. זה כמובן לא מבטיח שום דבר אבל הימור מחושב ייטה לכיוון הסוזוקי בפרמטרים הללו.

עם 3 ילדים הייתי שוקל סטיישן ולא קרוסאובר/ג'יפון. אני אומר זאת בשים לב שהסוזוקי הוא בעצם יותר סטיישן מקרוסאובר.

פורסם

כל העניין של המרווח הוא פעוט, ליטר לפה ליטר לשם זה פחות משנה, אלא אם אתה מתכוון להשתמש ברכב כמוביל ציוד ואז מלכתחילה לא הייתי הולך לכיוונים של הקרוסאובר.

אישית, הקרוסאובר מזכיר לי (בעיקר במראה) את הקשקאי, ולא אני לא גזען שחושב שכל האסייתים נראים אותו הדבר.

הדגם החדש של הספורטז צריך להכנס לתוך השיקולים, במילא הכוונה היא להוציא סכום מכובד על רכב ולכן צריך לעשות סקר שוק על כל הדגמים שעונים על הצרכים.

• תוכן חדש...