Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי יונדאי אלנטרה 2001, המשאבת הגה כוח עושה מלא רעשים בכל פעם שההגה מופעל.

בתחילת ההתנעה ההגה קשה.

השאלה שלי האם ההגה ימשיך לעבוד גם שהמשאבה תפסיק לעבוד לגמריי? ההגה יעבוד בלי הגה כוח?

תודה רבה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה, פשוט לא רוצה להשקיע כסף כי אני מעוניין לשלוח את הרכב לפירוק עוד 3 חודשים,

רק רציתי לדעת שההגה ימשיך לעבוד גם בלי המשאבה.

פורסם

האם בדקת את מפלס נוזל השמן של המשאבה ? אולי קיימת נזילה ונכנס אוויר למערכת דבר שעלול לגרום לרעשים בזמן פעולת המשאבה.

ההגה ימשיך לעבוד גם ללא משאבה אבל אתה עלול למצוא את עצמך ללא תגבור של הגה הכוח בזמן נסיעה בכביש מהיר דבר שעלול להסתיים באסון.

איזה כייף לי :)

פורסם

דווקא בכביש מהיר אין צורך בתיגבור הגה והוא אפילו מיותר.

אם אתה רוצה לדעת איך זה יהיה לנהוג ברכב בלי משאבת הגה כוח פשוט אל תניע מנוע וסובב את ההגה מצד לצד ותבין שזה פשוט יהיה בלתי אפשרי בשימוש יומיומי.

פורסם

ספר את זה לאחיינית שלי שנתקעה עם פונטו באיילון וכמעט נגרמה תאונה בזמן שאיבדה את תיגבור ההגה.

פורסם
ספר את זה לאחיינית שלי שנתקעה עם פונטו באיילון וכמעט נגרמה תאונה בזמן שאיבדה את תיגבור ההגה.

מה הסיבה?

לכולנו היו רכבים ללא תגבור וספציפית נהגתי גם בפונטו 96 בלי תגבור והיה בסדר גמור..

יום טוב גם לך

פורסם

ככל הנראה מרק מתכוון לפונטו בעל מנגנון ההגה החשמלי ששם כאשר המנגנון כושל ההגה גם עלול להיתפס ממה שידוע לי. אין להשוות להיגוי הידאולי שכושל שבו בכל מצב עדיין יהיה היגוי.

פורסם

לא משנה איזה תגבור הגה יש חשמלי הידראולי או כל פטנט אחר, אם הוא נעלם ההגה קשה אך בכביש מהיר התגבור מיותר וגם מפריע ואחיניתו של מרק סתם הייתה היסטרית.

פורסם

כמעט כול אדם אשר נוסע בכביש מהיר ומאבד את תגבור הגה הכוח עלול להיכנס למצב של חוסר עונים במיוחד כאשר מדובר על נסיעה בכביש כמו איילון בעל 3 או 4 מסלולים ואתה נמצא באמצע מעבר מסלול או עקיפה.

לדבר על זה על גבי הפורום זה קליל אבל כאשר זה קורה לך באמצע נסיעה זה מצב לא נעים בכלל.

פורסם

עוד פעם אני מכיר טוב מה זה לנסוע בלי תגבור הגה ואני מדבר גם על רכב 4 על 4 ששם שאין תגבור אתה צריך להיות באק רוג'רס כדי לסובב הגה אבל במהירות גבוהה אתה כמעט לא מרגיש את זה רק מתחת ל50 קמש זה בא לידי ביטוי.

סתם לצורך העניין אני יכול להגיד לך שבהגה חשמלי מעל 60 או שבעים קמש אין תגבור הגה כלל.

פורסם

לא מכיר את הפונטו עם תגבור חשמלי אבל לא יכול להיות דבר כזה כי זה הגיבוי של המערכת אם אין תגבור יש תפקוד של ההגה בחרום, זה יכול להיות מאוד קשה אבל עדיין יש שליטה מסויימת.

• תוכן חדש...