Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דילמה.

רכב שבעה מקומות.

במחיר של סנטה פה 2010 אפשר לקנות אאוטלנדר 2012-2013. לסנטה פה יש מזגן גם לנוסעים מאחור יש עוד יתרונות שיצדיקו לרדת בצורה דרסטית שנתון?

מבחינת ביטוח וטסט אין הרבה הבדל וזה פחות או יותר כמו כל רכב 7 מקומות אחר, מבחינת צריכת דלק ממה שהבנתי כל ה7 מקומות צורכים דומה או יותר כך שעדיף רכב שמידי פעם אפשר לצאת לטייל איתו.

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

פורסם

גם קיה סורנטו היא אופציה אבל לא ראיתי שמוכרים הרבה 2200 ואלה שכן מוכרים גם משנתו נמוך וגם קילומטרז' גבוהה

פורסם

אמורים לתת מענה דומה, נראה לי הסנטה פה יותר גדול והמחודש 2010 בא עם מנוע 2.4 ליטר חדש 4 צילינדר.

דיגמי 2010 קצת יותר קשיחים בנסיעה ומהודקים יותר.

הדגם הקודם היה לנו 2007 זולל דלק אמיתי אבל ספינה שקטה ונעימה בנסיעות מהירות ומשפחתיות אמינות מצויינת.

אם טיפול 90 אלף מלווה בהחלפת דיסקיות בלם קידמי אחורי, צפה להוצאות כבדות.טיפולי 10000 לא יקרים ויעלו 1000

במוסך מורשה.

כרגע הרכב המשמש למישפחה הוא קיה סורנטו 2013 וזולל דלק הרבה פחות מהסנטה פה והילוכים ראשון שני זריזים ומהירים.

כידוע חולקים אותם מנועים וגיר אוטומטי 6 הילוכים זהה.

לא נסעתי במיצובישי,אבל מקריאת מבחני דרך הוא מתחרה מצויין ויכול להיות שבעיקבות משקל קל יותר ב 200 ק''ג יהיה גם

זריז יותר וחסכוני יותר. מבדיקה שלי גם תא מטען אחורי כאשר המושבים מאחור מקופלים,התא במיצובישי יותר נמוך ונראה

יותר גדול.

פורסם

הכוונה לסנטה פה 2200 לגבי המושבים אני זקוק ל6 מקומות מה שכן מרתיע אותי קצת ומכאן הדילמה היא העובדה שגם בסנטה פה וגם בסורנטו יש מיזוג גם מאחור בשורה השלישית באאוטלנדר אין ואני לא סגור על זה שיש להם מזגן בשורה השנייה ומצד שני השנתון שפה זה ממש פער משמעותי

פורסם (נערך)

בלינק של ההשוואה באתר carsforum הנתונים של הסנטה פה הם של דגם לפני 2010 .

דגם 2010 והלאה זה המנוע החדש 197 כ"ס (שקיים עגם ב 2015) + תיבת הילוכים עם 6 הילוכים .

לא יודע אם זה חשוב לך , בסנטה פה יש:

מושבי עור - חשמליים מקדימה עם שלל כיוונונים.

4x4 עם אפשרות נעילה .

הנעה ללא מפתח - מאוד נוח

אל תיתיחס לצריכות הדלק בהשוואות - לא תגיע לתוצאה כזאת , לא בסנטה פה ולא באוטלנדר.

עריכה אחרונה על ידי פוצינו
פורסם

זאת בדיוק הנקודה שבאותו מחיר של סנטה פה 2010 אפשר לקנות אאוטלנדר 2013. מושבי עור מתכווננים או מתחממים סאן רוף וכו... לא כזה חשוב לי. 4x4 יכול להוות יתרון כשאני את הילדים לטייל אבל הכי חשוב נוחות לילדים דלק טיפולים וכו.. ושיחזיק הרבה זמן לפחות 7-8 שנים.

למרבה הפלא נתקלתי ביותר אאוטלנדר ביד 2 וברמזור ופחות בסנטה פה או סורנטו ובפורום זה בדיוק להפך לא נתקלתי עדיין באחד עם אאוטלנדר

• תוכן חדש...