Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

רציתי להסב את תשומת ליבכם להתקנה נקיה ולא פולשנית של העתקת שקע AUX אחורי אל קידמת הקונסולה הראשית שביצעתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?558674-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%A2%D7%AA%D7%A7%D7%AA-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-AUX-%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%93%D7%9E%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99%D7%AA

סופ"ש נעים.

פורסם
כל הכבוד. התקנה נקייה.

למה לא לשתול את המקלט בלוטות' מאחורי הפלסטיקה?

קודם כל - תודה!

מעבר לצורך בגישה לכפתור ההדלקה/כיבוי/צימוד שלו, מידי פעם יש צורך להטעינו (לא שיצא לי עד עתה) כך שעל המכשיר ליהיות נגיש.

פורסם

תודה Moshe86,

למען האמת לא שקלתי לבצע את ההתקנה בתא הכפפות אבל כמובן שזה בהחלט אפשרי.

את המכשיר יש להדליק כאשר מעוניינים להשתמש בו ולכן רציתי שיהיה נגיש ככל האפשר. כך ,למשל, אוכל להדליק אותו תוך כדי נהיגה מבלי להסיר אפילו את העיניים מהכביש - מה שהיה מסובך יותר אם המכשיר היה נמצא בתא הכפפות.

פורסם

לדעתי שווה היה לבדוק חיבור ישיר של היחידה שקניתה אל יציאת ה aux ללא המאריך. יש מצב שהיא היתה קולטת טוב גם כשהיא מאחור.

פורסם

silence,

אולי לא קראת את כל השרשור אבל כפי שציינתי על המכשיר ליהיות נגיש: כאשר מעוניינים להשתמש בו יש להדליק אותו.

הרי לא תצפה שבכל פעם שאני נכנס לרכב אני אמשוך את הרדיו דיסק החוצה מהעריסה שלו ואדליק את המכשיר ובסוף הנסיעה אחזור על אותה הפעולה על מנת לכבה אותו נכון?

לא ביצעתי את הפרויקט ממניעים של קליטה - זאת לא הייתה הבעיה.

סופ"ש נעים!

• תוכן חדש...