Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אני מתנצל שאני קצת חופר, אבל אני מעדיף לחפור מאשר להמשיך לזרוק כספים ובמקום להינות מהרכב , רק לחפש איך להחזיר אותו לקודמו.

אז ככה, החלפתי ברכב בוקסות משולשים ותפוח פרונט ו2 תושבות גיר חלופיות. העניין הוא שמאז, הרכב שלי עושה רעשים של כיווצ'וצ'ים כאילו ברזל כזה שנמעך או נדפק במשהו. מאחר שחשבתי שהתושבות החלופיות כל כך עלובות רכשתי מקוריות,הלכתי למוסך רגיל שעבדתי בו ושאני ובעל הבית ביחסים טובים ואני סומך עליו ועל העובדים, החלפתי את התושבות גיר החליפיות למקוריות והרעש לא נעלם והרעידות לא פסקו והרכב גם מכניס בעיטה בR.

עכשיו נחזור קצת אחורה, לפני כל זה בסף הכל החלפתי תושבת מנוע סינית למקורית, שעשה פלאים לרכב, פשוט היה תענוג לנהוג בו והיו בו רעידות קטנות בעיקר עם מזגן, כל השאר לא שמענו את המנוע ולא היו שום דברים מוזרים, לעומת תושבת סינית.

אחר כך התגלו מה שציינתי והחלפתי על הדרך גם את התושבות גיר, שהצריך פירוק גשר, וכמובן את החלקים של המשולשים.

עכשיו אני פוחד שמשהו שם נהרס ואני כרגע לא יודע מה לעשות, הרעש מציק והרעידות מציקות, זה יותר גרוע מלפני שנהגתי כי אם כי זה נסבל, לא אשקר, אבל ברגע שמדליקים מזגן מבינים שמשהו לא תקין וההכנסה לR.

אני ממש אובד אצות ומבואס, הרכב נהדר(חוץ מהצבע "האיכותי" שלו) ואני מרגיש שדפקתי לי את הכיס ודפקתי אותו על סתם.

זה בעיקר כשאני בולם או לוחץ את הגז.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

לא, אולי זה מייצב לדברו ושאני אשאיר עוד פעם את האוטו בליפט אצלו, אבל זה לא נראה לי הגיוני, כי האוטו רועד בR ובD כמו תושבות דפוקות והרעש מגיע כשעוצרים בעיקר או שפונים ימינה עם ההגה.

זה רעש של ברזל מתכווצץ' כזה.

והאוטו רועד בצורה מגעילה, וזה אחרי שהיא לובשת כרגע 3 תושבות מקוריות לגמרי (לא 16 שנה, אלא מקסימום בנות שנה ומשהו שישבו במחסן).

אני פשוט אובד עצות, במיוחד שהרעש הזה מלווה ברעידות של המרכב כאילו כל התושבות דפוקות וזה ממש לא ככה, אני לא יודע מה זה יכול להיות.

שמתי לב כשאני עומד ומשחק עם ההגה, אז הרעש מגיע בעיקר כשאני מסובב אותו ימינה כזה, אבל אז אני בא לנסוע ורועד בהילוכים וזה מרגיש כמו תושבת, אז אני ממש לא יודע מה זה כבר יכול להיות.

אין לי חשק לנסוע ברכב אפילו, זה שינוי לרעה בצורה קיצונית מלפני שהחלפתי את כל זה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

הקפצה!

החלפתי גומיות מייצב כי המוט זז מצד לצד, עשה את העבודה, הרגיש שהאוטו שוב שקט, הגעתי לכביש משובש והרעשים חזרו.

אמרו לי אולי תושבת בולם, לא נראה לי הגיוני בכלל, כי לפני כל ההחלפות האלו לא היו שום רעשים מהמתלים או משהו.

מה שאני חושד זה שאולי התושבת מנוע האחרונה שלא הוחלפה כבר לא חזקה מספיק והמנוע נתקע במשהו בנסיעה, למרות שלא נראה לי הגיוני:|.

• תוכן חדש...