Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cartaract, שווה קניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי באינטרנט על המוצר שנקרא "CARTARACT" זוהי ערכה עצמית לחידוש פנסים.

מישהו ניסה ויכול להעיד שהיא באמת פועלת?

כמה זמן זה יחזיק?

במידה וערכה זו לא טובה, יש לכם המלצה לבל מקצוע באיזור חיפה-טירת כרמל, שיודע לחדש פנסים ושיחזיק לי מעמד?

תודה!

פורסם

שבת שלום רועי,

תודה רבה על העצה, לצערי הרב לא אוכל לבדוק עד שישי הבא כי אני אהיה בבסיס עד חמישי...

בכל מקרה בלי נדר שבוע הבא אנסה ואעדכן!

פורסם

אני ניסיתי אותה,לדעתי אחלה פיתרון וזה עובד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוקר טוב,

אני חוזר עשיתי כבר ל-10 מכוניות כבר בשיטה של השרשור (עם הניירות ליטוש והלכה) והתוצאה יוצאת מושלמת.

אתם קונים פעם אחת בערך ב- 100 שקל את החומרים ונשאר לכם ללא מעט מכוניות.

רועי

פורסם
בוקר טוב,

אני חוזר עשיתי כבר ל-10 מכוניות כבר בשיטה של השרשור (עם הניירות ליטוש והלכה) והתוצאה יוצאת מושלמת.

אתם קונים פעם אחת בערך ב- 100 שקל את החומרים ונשאר לכם ללא מעט מכוניות.

מאיפה קונים את הנייר לטש?

פורסם

בוקר טוב,

בכל חנות לשיפוצים\ בניין וכו'.

את הלכה אתה צריך יאכט ורניש ולא אחרת זו לכה לעץ, וטרמפנטין רגיל.

ופדים או מטליות מיקרופייבר בכל חנות לבית, סופר או מקום שמוכר מוצרי טיפוח לרכב.

רועי

פורסם

יש לי נסיון עם החומר הנל,

מדובר בפטנט רשום ישראלי, הוא עושה עבודה דיי טובה האמת, והמחיר שואף לאפס.. (רכשתי סט ישירות מהיצרן ל11 רכבים בעבר בעלות מגוחכת של פחות מ30 שקל לסט)

אך חייב לציין שהתוצאה טובה לאזור השנה, לאחר מכאן יש צורך לבצע שנית, אחרי הפעם השניה לפחות כרגע זה נראה שזה מחזיק טוב יותר..

בכל מקרה, הפתרון שציינו באשכול בפורום דיטיילינג בהחלט נותן את התוצאה הטובה ביותר.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...