Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתרחק מהגודייר הזה כמו מאש. יש לי אותו בדיוק באותה המידה.

צמיג חרא, דופן קורסת לאללה, לא אוחז ברטוב, רועש פלצות ובנוסף כאשר הופיעה בליטה על הצמיג הפנצ'ריה התחילה לזרוק אחריות על היבואן והיבואן התחיל לזרוק אחריות על הפנצ'ריה. למען הסר ספק, מדובר ברביעיה בת כחצי שנה (נקנתה טרייה מאד, תאריך ייצור 3 חודשים לפני תאריך הקניה) שלא עברה עדיין 10,000 ק"מ.

יש פירוט נרחב יותר שנכתב על ידי בכמה שרשורים, אתה מוזמן לחפש.

מצאתי חתולים מתים עם יותר קשר לכביש מהזבל'ה הזה.

לא נכון אתה טועה!הם צמיגים מעולים!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא יכול לשלול חוויה סובייקטיבית. כנראה בתנאים שהתקיימו אצל Igrosh הצמיג לא התאים לדרישותיו.

יכול להיות.

חוץ ממנו שאר העולם מרוצה מהצמיג.

פורסם (נערך)

מי זה שאר העולם? מגזינים שבודקים צמיג חדש במסיבות עיתונאים? אחלה.

על כל צמיג תמצא ביקורות חיוביות ושליליות שתלויות במשתנים נוספים שהן ייחודיות לכל משתמש.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/EfficientGrip-Performance.htm

גם שם יש איזכור לדופן רכה ושחיקה מהירה, לפחות בכמה חוות דעת ראשונות. לצידן כמובן יש חוות דעת חיוביות.

למי שמעוניין בדיון הקצר עם Igrosh - מתחיל כאן.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לעיתונאי שבודק צמיגים או כל מוצר אחר אין שום אינטרס לא לכתוב את האמת (אם תגיד שוחד אז אני יענה לך בזה שחברות סיניות יכולות גם לשחד ולקבל דירוגים גבוהים והמצב הוא לא כזה)

ביקורות באתרים ובפורומים זה טוב ואני אישית והחברה שלנו מפיקה מזה המון מידע.

שים לב ש77% כן כותבים שהם יבחרו לקנות שוב את המוצר ושם מדובר על ה 225/45R17

לפי מה שאני מכיר אין היום מתחרה ל205/55R16 גודייר אפישינט גריפ פרפורמנס בכל הפרמטרים .

ולראיה:

effipermagazines.jpg

פורסם

ירון, טיפ שלי בתור חבר פורום - בתור התחלה יהיה יותר חכם ללבן את העניין עם Igorsh במקום להעלות תמונה של תוי איכות ממגזינים מכובדים. סה"כ זה פורום ואם מישהו בא עם חוות דעת שלילית שלו בנושא הצמיג והטיפול מצד היבואן יש לזה אפקט הרבה יותר גדול בפורום מלהגיד "הצמיג שלנו ככה וככה והוא טוב" תוך אי התייחסות למה שהבנאדם כתב.

פורסם
ירון' date=' טיפ שלי בתור חבר פורום - בתור התחלה יהיה יותר חכם ללבן את העניין עם Igorsh במקום להעלות תמונה של תוי איכות ממגזינים מכובדים. סה"כ זה פורום [b']ואם מישהו בא עם חוות דעת שלילית שלו [/b]בנושא הצמיג והטיפול מצד היבואן יש לזה אפקט הרבה יותר גדול בפורום מלהגיד "הצמיג שלנו ככה וככה והוא טוב" תוך אי התייחסות למה שהבנאדם כתב.

ברור,אני תמיד פתוח לפתור בעיות (יש כמה שירשורים כאן)לא הייתה לי פנייה מאיגור.לפחות לא ישירות.

פורסם

+1 לפריג'י.

ירון, הפניה צריכה להיות ממך אליו, בעיקר לאור ציונו על בעיה שהתעוררה (בליטה בצמיג) ואי טיפול הולם בקו שבין הצמיגיה ליבואן.

פורסם
+1 לפריג'י.

ירון, הפניה צריכה להיות ממך אליו, בעיקר לאור ציונו על בעיה שהתעוררה (בליטה בצמיג) ואי טיפול הולם בקו שבין הצמיגיה ליבואן.

סגור בטיפול!

פורסם

למען הסר ספק, יצרתי איתכם קשר והופנתי לקבל שלל מריחות והסברים למה אני לא בסדר, הרכב לא בסדר, הפנצ'ריה לא בסדר, הכביש לא בסדר, הונטיל לא בסדר ועכשיו בכלל ערב ראש השנה הטיביטי וצמיגים לא עובדים בזמן הזה ובו זמנית, איך אתם בסדר גמור ממישהו שע"י המוקדנית שענתה לי הגדירה אותו כ"בוחן הצמיגים שלכם" (אני לא אציין כאן את שמו, אין צורך להלבין פניו ברבים, רק נגיד ששמו הוא בעל 4 אותיות שנגמר באות י' ולפי קולו הוא בחור לא צעיר).

ניסיתי לפנות גם אליכם גם אל הפנצ'ריה, זה צויין גם בשרשור הקודם, חבל לרשום דברים שמעידים שאפילו לא עברת על המקרה.

פורסם

Igorsh, תן לבחור צ'אנס, הוא כתב שזה בטיפול, אז זה שתמשיך לקנטר ולכתוב בסגנון כזה לא בדיוק

מדרבן אחרים לנסות ולעזור. חכה לשמוע מה עלה מהבירור שהוא עושה, ותן לו לתת תשובה, ואח"כ

תשפוט.

פורסם

אושרי,

*לקטר.

לקנטר זה ללעוג, אינני לועג כאן לאיש.

דבר שני, פניתי ליבואן לפני יותר מחודש, חודש לוקח לברר? רק רעש מפעיל דברים?

נכון, לא הגעתי לבחור הנ"ל הגעתי למישהו אחר, בגלל זה אני נותן לבחור ששומר על קשר עם הפורום צ'אנס, נמצא איתו במגע טלפוני וחותרים לפתרון, אליו אין לי שום תלונה כאדם וכנציג שירות. לעומת זאת, אל היבואן, כגוף, יש לי הרבה תלונות. אני מקווה שתוכל לשים את עצמך בנעלי ולהבין למה.

פורסם

איגור, התכוונתי למה שכתבתי, וככה זה היה נשמע.

אני לא אומר שהיבואן אן נציגיו בסדר או לא. אני רק אומר

שאחרי שהנציג כאן כתב שזה בטיפול, אין טעם להמשיך

בקיטור או קינטור, אלא לחכות בסבלנות לתוצאות של

הבירור שלו.

אני מבין את ההרגשה שלך, ואני מבטיח לך שאתה לא

הראשון ולא האחרון שנתקל בסיטואציה כזו, כולל אותי.

עדיין ברגע שמישהו שלא היה איתי עד אותו רגע בקשר

מציע לי עזרה, אני אודה לו ואמתין לתשובה. אם גם הוא

לא יעזור לך או לא ייתן לך מענה מספק, תוכל לשקול את

המשך הטיפול שלך מולם.

פורסם

אושרי,

זה לא ממקומך לחנך בן אדם שאתה לא מכיר דרך האינטרנט, בטח ובטח לא להגיד לו מה הם הוא עשה או לא עשה, במיוחד אחרי שהוא הבהיר את עמדתו וכוונתו.

אני מאחל לך ערב טוב ובזה אסיים את הדיון איתך.

• תוכן חדש...