Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעיה להזמין

אנשים לא מוכנים לשלם . אני הבאתי שמשה למוסטנג שלי ועוד מס שמשות לאנשים .

מחיר השמשה לא מעניין הוא ממש זניח המשלוח והאריזה יקרה , החלק שביר ואנשים רוצים שיהיה להם ביטוח אם צריך להביא עוד אחת .

סדר גודל להביא שמשה זה 3500-4000 שח , לבד יעלה חצי אבל אחריות שלכם וכאב ראש להוכיח שהשמשה עומדת בתקנים

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לכן אמרתי שלא עושים את זה לבד, ניגשים ליבואן שמשות או לסוכנות חלפים במוסך (אולי מורשה) של GM, עם מספר חלק, משאירים מקדמה, לוקחים קבלה/אסמכתא ואוספים את השמשה ברגע שהיא מגיעה. זה גם ייצא הרבה הרבה יותר זול. אני לא מתיימר להבין במחירים אבל במקום 3.5-4 זה אמור להיות בין 1-2K, אם היבואן הוא פייר ובנאדם. אין שום בעיה. אני חוזר ואומר, אין שום בעיה לנציג של GM בארץ להביא חלק כזה, מה גם שהוא לא מביא אותו "במיוחד" בשבילך אלא מכניס אותו באחת מהמכולות של המלאי שהוא מייבא אחת לחודש-חודשיים וכו' - מלאי החלפים לרכב אמריקאי הוא אדיר. גם מה שלא מיוצר יותר לרוב יש חליפי אלא אם כן מדובר ברכב נדיר, וכאן לא מדובר ברכב כזה נדיר. מה גם שאני מבטיח לך שיש להם מערכת ממוחשבת עם מספרי חלפים וגם מחירים לכל פריט, כך שבבדיקה סטנדרטית היבואן גם יכול לתמחר לך את זה מייד.

פותח השרשור צריך פשוט לגשת לסוכנות, למצוא בחור/ה נחמד/נעים/סבלני/אנושי, לומר לו: שמע ידידי, זה המצב, זה מספר חלק, הנה אני משלם לכם, וזה הכל. הבעיה העיקרית נעוצה בחוסר הרצון לשרת ובאדישות הקשה שפשתה בכל כאן.

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

כן ידידי, עשה זאת. מה שכן תברר מספר חלק GM לפני זה, בפורום בחו"ל או בכל מקור שיש לך כדי שתהיה בטוח. אם תרצה עזרה אני מוכן לנסות (רשום לי ה"פ עם טלפון).

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

פניתי היום למחסן החלפים המרכזי של umi בת"א אך גם שם לצערי לא מצאתי את מבוקשי(למרות שכן ניסו לעזור),לטענתם אין ביכולתם לסייע לי מאחר והרכב הנ"ל אינו מופיע בכלל בקטלוג שברשותם ולכן לא ניתן לברר פרטים על השמשה בארה"ב,המחסנאי הציע לחפש עצמאית את השמשה באתרים בחו"ל(איביי)ולייבא אותה לבד לארץ.

פורסם

פניתי אתמול לדיפ קאר ברחובות שמתעסק בין הייתר עם רכביי אספנות(שהומלץ לי ע"י חבר הפורום בפרטי)אך גם אצלו לצערי לא נמצאה שמשה מתאימה,בנוסף גם פניתי לברוך ובניו זגגות בפ"ת, לקחו ממני פרטים והבטיחו לברר ולחזור אליי עם תשובה אך טרם עשו זאת(כנראה שגם מהם לא תבוא הישועה).

מה עושים חברים,יש למישהו פיתרון עבורי?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לא פניתי אליו אך פעלתי בעצתו ופניתי ישירות לנציג שירות של umi אך גם שם לצערי לא יכלו לסייע לי בטענה שהרכב הנ"ל אינו מופיע בקטלוג שלהם ולכן ידם כבולות ואין ביכולתם לעשות כלום או להזמין לי את השמשה מחו"ל.

אני כבר ממש בבעיה ואיני יודע עוד למי לפנות.

פורסם

תשמע חבר,

אנשים בארץ פתרו בעיות מסובכות בעבר.

הדבר כרוך לצערי בהוצאה כספית משמעותית.

עכשיו תעשה בעצמך חשבון מה אתה מעדיף? שהאוטו יעמוד יתכסה אבק, יקבל מכה פה ושם או תשומת לב אחרת מהסוג שמכוניות עומדות מקבלות - או שייסע וינוע וימשיך להיות מכונית.

לא פנית לVELOVCE 116? אז תפנה אליו, מהדברים שהוא כתב הוא יוכל לפתור לך. גם DUDI OKONIN עושה רושם שיודע על מה הוא מדבר וגם נקב בסכום פחות או יותר.

אנשים מציעים לך פתרונות. רק שהם עולים הרבה כסף. אין כאן כנראה פתרון זול, עדיין לא מצאת שמשות בארץ לאוטו שלך, ואולי אין אפילו אחת כזו בישראל.

פורסם

הכסף זה ממש לא העניין פה,אין לי בעיה לשלם ביד נדיבה למי שיסייע לי בהבאת השמשה לארץ,אני פשוט לא בקי ומכיר מספיק טוב את הפרוצדורה ע"מ לייבא בעצמי.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

לאחר בדיוק כשנה נמצאה סוף סוף שמשה מתאימה(עדיין לא ראיתי אותה אך לטענת המחסנאי נמצאת אחת כרגע במלאי ומתאימה בדיוק לרכב הנ"ל).

שמשה קדמית חדשה חליפית(ברמה גבוהה מאוד לטענת המחסנאי) תוצרת ארה"ב בעלות של 2800 ש"ח כולל עבודה ומע"מ,כמובן שלא היססתי לרגע וישר שלפתי כרטיס אשראי ונתתי בטלפון משהו על החשבון ושיריינתי לי אותה .

• תוכן חדש...