Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריל גז לחצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר כמה שבועות אני מחפש גריל גז חדש לבית, אך ללא הצלחה מרובה.

בגדול הדרישות שלי הן: איכות חומרים גבוהה, כירה נפרדת (חובה) וכיור (רצוי מאוד).

מאוד חשובה האיכות! הייתי בחנות של אמגזית (יחד עם כל מותגי הבית שלהם) ופשוט הזדעזעתי, איך הם דורשים על גריל בינוני מינוס כ-10,000 שקלים?! (דיסקברי)

היום הייתי אצל WEBER וראיתי שם גריל מדגם SUMMIT, קישור, סה"כ מאוד מצא חן בעיניי בעיקר בגלל האיכות.

מבקש את עזרת גדולי הפורום וחובבי הבשר - האם כדאי ללכת עליו או שמא ישנן אופציות טובות יותר?

תודה!

פורסם

רן,

הייתי בהחלטה הזו לפני שנתיים.

היה לי גריל no name קטן, שכל שנתיים הייתי מחליף לו ראש, היה זול וזה מה שהוא היה שווה.

אותי לא עניין גריל צד, אבל כן דרשתי שזה יהיה גריל בעל שם ואיכותי, גודל גדול יותר וכמה שיותר נירוסטה..

ההחלטה נפלה על Broil King, חברה קנדית מוכרת ואיכותית מאוד, בעלת מחיר פחות פלצני מ Weber..

המשווק הרשמי שלהם בארץ זו חברת אמישראגז, האחריות הניתנת היא ל 3 שנים, קיבלתי בקניה גם כיסוי ברזנט מאוד איכותי (אחרי שנתיים בחוץ נראה כמו חדש!)

אני מצרף לך את הקישור הישיר לדגמים שהם משווקים בארץ.

http://www.amisragas.co.il/Index.asp?CategoryID=86

לצרכים שלי הספיק הדגם http://www.broilkingbbq.com/grills/signet-series/signet-20.html

אני רואה שהמחירים לא השתנו בשנתיים האחרונות..ובעוד כמה מאות שקלים מעל מה שאני שילמתי אתה מקבל כבר דגם עם כירת צד.

אני התעקשתי לקנות רק דגם עם מערכת ה Dual Tube שלהם, נירוסטה כפולה שמגינה על ראשי המבער, ובנוסף ווידאתי שיש חלקי חילוף והם במחיר סביר לחלוטין(כן, חפרתי לא מעט לפני הקניה).

הגריל הוא פשוט ליגה, אני מפעיל אותו לפחות פעם בחודש, מתניע בנגיעה, מפזר חום באופן אחיד, לא מצריך אבנים, תוצאה מעולה בכל פעם, ממליץ מאוד.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...