Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מישהי נתקעה בי מאחור במכונת שטיפה,היא טוענת שלחצתי ברקס,מה שלא נכון.

לי לא נגרם נזק, לה יש נזק בפרונט. הרכב שלה הוא ליסינג.

החלפנו פרטים אך אבד לה הביטוח המקיף שלי ויש לה רק את החובה שלי. היא מבקשת את המקיף.

היא טוענת שאם לא אתן לה הלינסינג יתבעו אותי אישית ולא את המקיף שלי, זה נכון?לתת לה את המקיף?

סה"כ זאת אשמתה שהיא לא שמרה מרחק ואו לחצה על גז או בכלל אשמת תפעול המכונת שטיפה.

מה לדעתכם יהיה?אצטרך לשלם השתתפות עצמית אולי?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אני לא רואה באיזו קונסטלציה אתה יכול להיות אשם בתאונה הזו.

תתקשר לחברת הביטוח שלך, תספר להם את הסיפור, ותן להם לטפל בזה. בשביל זה הם שם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חסרים פה פרטים, אבל אם אתה עמדת והמכונה הסיעה את הרכב שפגע בך, אז יש לך מקרה לאיזו סדרת טלביזיה בסגנון חוק-וסדר:shock:

אני לא רואה איך אתה יכול לצאת אשם במשהו - אתה לא נסעת לאחור, ואם בלמת זו אחריות מפעיל המכונה לעצור אותה ולמנוע תאונה. מצד שני, אפשר להיכנס פה לסחבת. היא נשמעת ״לא נחמדה״, כי זו אשמתה ו/או אשמת מכון השטיפה, ולכן האיום מצידה נשמע מיותר. גם אתה יכול לתבוע אישית מי שבא לך על מה שאתה רוצה. מציע לך שתתן לביטוח שלך לטפל בהכל, דווקא בגלל שברור שאתה לא אשם בכלום. הביטוח שלך אמור לתבוע את שלה, שמצידו עשוי לפנות למכון השטיפה בבקשה לפיצוי.

• תוכן חדש...