Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שונה במיוחד, אבל בניסיון עם כמה פסי 5050 בנתיים הוא הפס היחידי שבו כל הנורות ממשיכות לעבוד כפי שעבדו ביום הראשון.

בנוסף במחיר הזה, 22$ מקבלים את כל החבילה (פס, שנאי, בקר ושלט)

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקפיץ:

משיחה שהיתה לי עם מישהו שמתעסק בתחום, הוא טוען שהסיבה לכך שנשרפים לי לדים היא שהשנאי חלש מידי, וכי 5A לא מספיק ל 5 מ', וזה מה שגורם להם להישרף.

אני נוטה לפקפק בעניין, אבל הוא מנגד טוען שאם אנסה, אווכח בעצמי שהוא צודק.

א. אני לא מוצא את ההיגיון בתת-זרם ביחס לשריפה של לדים, אך מצד שני אני אולי אני מפספס כאן משהו שאין לי ידע תאורטי עליו.

ב. בקישור של MAYRUN מופיע ספק של 6A על פס של 5 מטר, מה שאולי יכול לאשש את מה שהנ"ל טוען.

ג. באמזון (ולא רק שם) נמכרים סטים של פס לדים SMD5050 באורך 5 מטר (300 לדים) עם שנאי 5A

מישהו שמע על כך או יכול לקשר בין תת זרם לשריפה של לדים ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא נשמע לי הגיוני שתת זרם הורג את הלדים, הייתי מניח שהשנאי היה מתקלקל אם הצריכה של הלדים הייתה קרובה לזרם המירבי שהוא יכול לספק.

אגב, תוך כמה זמן הלדים מפסיקים לעבוד, שעות? ימים? חודשים?

פורסם

שבועות\חודשים.

ההגיון אכן אומר שהשנאי היה מת קודם בגלל צריכת זרם מקסימלית לאורך זמן רב, אבל לא זה המצב.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, עוד 2 כיוונים:

1. מתח - יכול להיות שספק פשוט לא מספק מתח יציב. אני לא יודע מה הטווח המדיוק של 5050 אבל בטוח שיש איזה טולרנס מסוים ויכול להיות שהשנאי עובר אותו.

2. טמפרטורת עבודה ובידוד חום.

פורסם

לא בדקתי עם סקופ, אבל השנאים המרובעים המתכתיים מוצרים כמיוצבים ומתאימים למשימה הזו. עם לד 3528 זה לא קורה אגב.

טמפרטורת עבודה ובידוד חום -> מקבל את הכיוון, אבל הלדים נמצאים במקום מאוורר, לא חם בכלל... מודבקים על פלטת גבס או שיש או קרמיקה\קיר. יותר מאוורר מזה אין.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מניע סטריפים של 5050 עם שנאי 2A, והיכן שהיה לחוץ אז עם שנאי של 1.25A.

שום דבר לא נשרף, למעט השנאי החלש 1.25A כשהשתגעתי קצת על עוצמה מלאה בצבע לבן.

עבור סטריפ של 5 מטר שנאי כזה מספיק בהחלט.

ד"א הסטריפ הכי גדול שלי הוא של 25 מטר טורי, כאשר כל 5 מטר יש ספק מתח 2A עם מגביר זרם לפיצוי, וכל הסטריפ נשלט על ידי בקר יחיד בתחילת הסטריפ, עובד כמו שעון.

הייתי בודק את הפרמטרים של הספק שלך, האם המתח יציב ומה הזרם שהסטריפ לוקח בכל צבע.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש סטריפים מוכנים של 30 ס״מ לדים 5050, רק להדביק ולחבר, שמתי שניים כאלה התאורה מעולה! אני חושב שיש סה״כ 12 או 15 לדים על כל סטריפ כזה

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לבירור לגבי פס לדים של 5730....

לפי מה שהבנתי סוג זה חדש ומאיר בהרבה יותר טוב מ5050, 3528 למיניהם.

אני צריך 10 מטר, וחשבתי על ספק 12V 8.3A 100W

Снимок.JPG

כפי שניתן לראות יש לו 2 יציאות V+ ו2 COM.

הרעיון הוא חיבור של כל פס בנפרד (לצורך העניין פס שילך לצד ימין יחובר לV+ וCOM אחד ופס לשמאל לשני האחרים)

האם הספק יעשה את העבודה?

לפי מה שמוצהר 5 מטר שווה ל72W האם נכון לאמר שבחיבור שאני רוצה לעשות יש צורך בספק של 144W (מינימום?) ועוד 20% תוספת?

ואז בעצם הספק הזה לא מתאים ויש צורך בחזק יותר?

פורסם

להערכתי אתה צודק בחישוב שלך, 8.3A לא יספיק ל 10 מטר אורך - וזאת בהנחה שכל מטר צורך 1.2A (אם יש לך 5 מטר, וכל מטר צורך 1.2 אמפר, בסופו של דבר אתה צריך 6 אמפר ל 5 מטר, שבחישוב קל 12V*6A=72W).

יש שנאים אחרים (במבנה חיצוני מעט שונה) שמספקים את הזרם הזה - כמו זה למשל:

http://www.ebay.com/itm/AC-110V-260V-TO-DC-12V-Transformer-Power-Supply-Driver-LED-Light-Waterproof-IP67-/201238616689?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2edac19a71

ויש גם שנאים במבנה הרגיל (כמו זה שציינת) שמספקים זרמים דומים ואף חזקים בהרבה - כמו זה:

http://www.ebay.com/itm/12V-2A-3A-5A-10A-15A-20A-25A-30A-40A-50A-Power-Supply-Transformer-for-LED-light-/121153892339?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c3555aff3

אינני יודע אם היציאות הכפולות זה בשביל "נוחות" או שבאמת הוא מחולק ל-2 בפנים. אני יכול לשער שזה בעיקר בשביל נוחות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן, רק מוזר לי מה שארז רשם למעלה , שהוא משתמש ב2A לכל ה5 מטר.

השנאי האחר הוא נגד מים גם כזה אני צריך אבל רציתי לברר לגבי חיבורים וכו.

אפשר לאות שממנו יוצאים גם 2 כבלים השאלה האם זה לצורך סגירת מעגל או שניתן לחבר לכל אחד פס לדים אחר.

או שהכוונה לחיבור קצה אחר של הפס לאחד מהם והקצה השני לאחר , כך לא יהיה איבוד ודעיכת זרם לכל האורך,

ואז במקביל אני מחבר את הפס השני?

פורסם

גם לי זה מוזר , אבל קשה להתווכח עם עובדות , הכל עובד יופי.

איפה הפקשוש? לדעתי בחישובים או בהצהרות ההספק של הסינים.

פורסם

מתעלק.

יש לי פס כזה dc12v של 14 ואט למטר ובאורך 8 מטר (ניתן לחלק 4+4) סהכ 110w~

מחפש ספק כח שיתמוך בעמעום ע"י הורדת מתח הכניסה שלו, כלומר ב 110v הוא יתן לי עמעום של 50% וכולי.

בנוסף, יש לי פס dc24v שהוא 56 וואט למטר ואורכו 3 מטר (170w~),

מחפש לו ספק שיתמוך בעמעום ע"י שליטה ב0/1-10v

* מחפש = איפה לקנות בדיוק.

תודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי ההסבר בסרטון הספקים הללו מספקים בין 8V~15V,

האם הפס עצמו יעבוד ב8V? (כלומר יהיה חלש אבל ידלוק או לא ידלוק בכלל?)

• תוכן חדש...