Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

תקופה שאני מתלבט, ומסיבות שלא אתעמק בפוסט הזה אך אשמח לפרט בפרטי, החלטתי שמסחרית כזאת או אחרת תתאים לי בדיוק.

על כן, אני פותח בפניכם כמה שאלות שיש לי צורך למענה וקשה לי נורא להאמין שכל בית עסק ציבורי יפעל לטובתי, בנושא הזה.

המטרה, בסופו של דבר, להפוך את תא המטען של המסחרית לחדר עבודה. וכאן עולה שאלה ראשונה, האם יש את האפשרות להשתמש במנוע המסחרית כמקור חשמל ראשי 24/7 או שישנו צורך במקור אחר לדוגמא, גנרטור או אנרגיה סולארית - כל הצעה אחרת תתקבל ותשקל בברכה.

באופן כללי, מסחרית בילוש של הCIA כמו בסרטים, מערכת מחשב ומסכים. אני לא נעול על גודל תא המטען, או החברה שעליה אסתמך ועל כן אני פונה אליכם בשאלתי השניה. איזו היא המסחרית שתענה על מטרותיי באופן יעיל. אני רוצה שימוש יעיל בדלק ולא בעקבות חיסכון כספי, בעקבות השימוש הרב והתמידי בחשמל, אך לא על חשבון ביצועים או איכות של המסחרית - משמע, אני מוכן לשלם מבחינת צריכת דלק.

המסחרית צריכה להיות מרווחת, לא רוצה להרגיש קופסת שימורים, נהפוכו. יש צורך להתרווח בתא המטען, אמנם אני לא איש גדול, אך אני מתחשב באותם גדולים.

לא מחפש מותגים מצד שני לא רוצה להתקע. אין לי צורך במסחרית מפוארת שתפער לאנשים את הפה כשאני יעבור ברחוב. הרבה יותר חשוב לי הביצועים והאיכות של החומרים והמרכיבים של המסחרית. הידע שלי בתחום המוטוריקה בכלל שואף לאפס, על כן שאלתי השלישית.

אני יודע שפורד חלוצת המסחריות, אם אני לא טועה, עם זאת עברו המון שנים, מה קורה עכשיו בשוק?!

איזה חברה מספקת איכות מבחינת הרכב והשירות. תקציב ביחס למטרות שציינתי. אני לא רוצה לנקוב במחיר, בעקבות המידע הדל שברשותי, ולכן אני שואף להביע את מטרותיי על מנת לקבל ממכם הצעה מנסיונכם הפרטי. כמובן שהשאיפה היא 'לשלם' כמה שפחות, אמנם ממש לא בא בחשבון לוותר על האיכות. bottom line, מוכן ומזומן לשלם למען הטוב.

בסופו של יום, אני לא ממהר ולא לחוץ. אני רוצה לקנות מסחרית שתחזיק שנים רבות ותתן לי מענה לצורך האישי שלי.

יותר חשוב לי להבין כיצד 'עובדת' מסחרית, על מה יש להסתכל ולאילו פרטים צריך לשים לב.

מאחל לתשובות ענייניות ומקוריות,

שבת שלום חבריי היקרים

דניאל.

פורסם

כעיקרון אתה צריך מסחרית סגורה, וואן גדול. כאלו יש לא מעט בארץ - רנו מאסטר, פיאט דוקטו, פיג'ו בוקסר, איווקו דיילי, מרצדס ספרינטר ועוד. כולם מגיעים במגוון של גדלים (אורכים וגבהים) כך שתוכל לבחור את הגודל שמתאים לצרכים שלך. אם אתה הולך לפתוח עסק אז רובם גם מוכרים במס במלואם, שזה יתרון.

לגבי המנוע - תלוי כמה חשמל בדיוק אתה צריך. כמה וואט? המנוע של הרכב יכול לשמש מקור חשמל אבל הוא לא מיועד לספק המון כוח. אפשר להפעיל עליו כמה מחשבים וכמה מסכים בלי להכניס יותר מידי שינויים טכניים לרכב. כל דבר מעבר לזה ידרוש שינויים משמעותיים במערכת החשמל, אם בכלל יהיה אפשרי. כמובן שגם המנוע יסבול מבלאי כתוצאה מהשעות הרבות שהוא יעבוד בסרק, מה שיחייב אותך להקפיד על שגרת טיפולים תדירה משמעותית מהמלצות היצרן. לדעתי - גנרטור קטן עולה גרושים בימנו. שים אחד כזה ביחד עם יחידת מצברים לגיבוי וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע שפורד חלוצת המסחריות, אם אני לא טועה, עם זאת עברו המון שנים, מה קורה עכשיו בשוק?!

פורד הם גם חלוצות הרכב בכלל, בייצור תעשייתי, ועדיין זו לא סיבה לבחור דווקא פורד.

בשביל תשובות עניניות כדאי שתציין תקציב.

עריכה: צביקה שכח גם אופל ויוארו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צביקה רוב תודות על התגובה, המהירה בנוסף לכל.

אתה מודע למקורות מהימנים שבהם אפשר יהיה להיחשף לחוות דעת לגבי החברות והדגמים השונים?

עריכה:

בעניין התקציב. כמו כל אזרח תמים, אפנה לבנק ואקבל מהם תקציב. לא מיליונים וגם לא חצי, אך אני מאמין שיבואו לקראת בן אדם עובד.

פורסם

תפרט פה מה ההלוואה שאתה מתכוון לבקש מהבנק. הם או אנחנו נצטרך לדעת מספר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי ההלוואה תסתכם במשכנתא. באיזור ה150-200 אלף שקלים. כמובן שהתקציב יכלול גם את האיבזור שאני צריך שלהערכתי עומד על איזור ה10-15 אלף שקלים. לא מודע לאופן הפריסה, אשאף לתשלום חודשי שיאמוד באיזור ה1000 שקלים.

עריכה:

אני לא בטוח עד כמה מה שאני רוםש כאן הגיוני, לא מתבסס על מידע אמין מעבר לידע כללי.

אשמח אם תשמרו את הפוסט שיהיה זמין לכלל, ואחזור אחרי שבת, ביום ראשון עם פרטים יותר מדוייקים.

פורסם

חשבתי להתייחס לשוק של החברה שדרכה אקנה מסחרית. איזה חברה שומרת על מחיר השוק שלה בארץ? נגיד בין 7 ל -10 שנים קדימה.

פורסם
כעיקרון אתה צריך מסחרית סגורה, וואן גדול. כאלו יש לא מעט בארץ - רנו מאסטר, פיאט דוקטו, פיג'ו בוקסר, איווקו דיילי, מרצדס ספרינטר ועוד. כולם מגיעים במגוון של גדלים (אורכים וגבהים) כך שתוכל לבחור את הגודל שמתאים לצרכים שלך. אם אתה הולך לפתוח עסק אז רובם גם מוכרים במס במלואם, שזה יתרון.

לגבי המנוע - תלוי כמה חשמל בדיוק אתה צריך. כמה וואט? המנוע של הרכב יכול לשמש מקור חשמל אבל הוא לא מיועד לספק המון כוח. אפשר להפעיל עליו כמה מחשבים וכמה מסכים בלי להכניס יותר מידי שינויים טכניים לרכב. כל דבר מעבר לזה ידרוש שינויים משמעותיים במערכת החשמל, אם בכלל יהיה אפשרי. כמובן שגם המנוע יסבול מבלאי כתוצאה מהשעות הרבות שהוא יעבוד בסרק, מה שיחייב אותך להקפיד על שגרת טיפולים תדירה משמעותית מהמלצות היצרן. לדעתי - גנרטור קטן עולה גרושים בימנו. שים אחד כזה ביחד עם יחידת מצברים לגיבוי וסע לשלום.

מאיזה סיבה המנוע יסבול מעמידה ממושכת בהילוך סרק?

פורסם
מאיזה סיבה המנוע יסבול מעמידה ממושכת בהילוך סרק?

עניין של שחיקה ממה שאני מבין, לא כך?

בהתחשב בהצטברות.

פורסם

נחשפתי למכירים, ואני מבין שהמשחבה על לסגור תפינה *** תפינה = את הפינה. קרא תכללים***ב200 לא הגיונית כלל.

לכן לא רציתי לזרוק תקציב באוויר, אני אצטרך לדבר עם הבנק שבוע הבא ורק אז אוכל להמשיך את הדיון.

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

קח בחשבון שחלק מהמסחריות הגדולות יותר דורשות רישיון 03 (משאית).

יש קהילה בפייסבוק בשם כפרים על גלגלים. תמצא שם דוגמאות להסבה של רכבים שונים למגורים.

אני בניתי קראוון מגורים שמבוסס על אוטובוס תיירים. נשמע לי קצת גדול על הצרכים שלך, אבל יתכן ויש קצת מן המשותף.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...