Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום - יש לי מאזדה 2004 "ספורט" קומפרט, ויש בה מערכת מקורית, איכות השמע לא טובה.

יש לי זוג רמקולים "ביצה"3 way. השאלה אם אחבר אותם מאחורה יהיה סאונד טוב יותר?

האם המערכת היא 45w כפול 4? בגולף 99 הייתה לי פיונר DEH-2050, עם הרמקולים המקוריים, ואיכות השמע הייתה בהרבה הרבה יותר טובה.

תודה לעוזרים.

פורסם

במקרה שלך, איכות השמע אינה בעיקר מושפעת מהרמקולים עצמם. אמנם האיכות תשתפר אך לא משמעותית לדעתי.

המערכת המקורית שלך מוציאה לרמקולים איכות שמע נמוכה ולא משנה איזה רמקולים תביא, השיפור לא יהיה קיצוני ומשמעותי.

העצה שלי זה להשקיע קצת כסף עבור החלפת המערכת המקורית שיש לך כרגע במזדה, היא על הפנים.

ברגע שתחליף לרדיו דיסק פשוט, עם רמקולים מאוד סבירים ולא יקרים, איכות השמע תזנק משמעותית ברמה שלא תוכל להשוות למה שיש לך כרגע.

.The different between men and boys, Its the price of thier toys

----------------------------

Eclipse | ARC Audio | Eton | DC Audio

פורסם

יש אפשרות לעשות aux? הרכב הוא ממש משנת 2004. הכוונה שהוא נרכש בדצמבר 03.

חבר שלי עשה במאזדה 2007. אין לי בכפתורים אפשרות aux.

פורסם (נערך)

ההמלצה שלי להחליף לרדיו דיסק חדש. כך תהנה מאיכות גבוהה יותר ומפונקציות נרחבות יותר.

תוכל לרכוש רדיו דיסק של פיוניר דגם DEHX1650UB בכ 320 ש"ח. יהיה לך רדיו, דיסק, usb, aux. בנוסף תצטרך מתאם פלסטיקה בכ 210 ש"ח. התקנה תעלה כ 100 ש"ח. סה"כ: 630 ש"ח.

אם תרצה בלוטוס בתוך הרדיו דיסק לשיחות ולהשמעת מוזיקה, תיקח דגם 4750BT זה יעלה לך עוד 200 ש"ח.

תוכל לבדוק את כל המחירים בזאפ.

כנראה מה שחבר שלך עשה, חיבר מתאם מאחורה ל usb aux. זה עולה כ 350 ש"ח. אינני יודע אם זה אפשרי ברכב שלך. אבל אם אתה מתלונן על האיכות, בכל מקרה הפתרון להחליף רדיו דיסק.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

יש מתאם ל-aux בלבד שנמכר ב-7$ באיביי, מחברים אותו בחלק האחורי של המערכת בשקע ייעודי, לוחצים על כפתור media במערכת והוא פעיל, רשום על המסך אגב AUX. ההתקנה מאוד פשוטה, בדיעבד הייתי קונה מתאם נורמלי עם bt ו-usb בסביבות ה-60$, כי רק AUX זה לא מספיק.

• תוכן חדש...