Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש לצעיר

בעיקר נסיעות עירוניות

צריכת דלק לא ממש קטגוריה, חשוב מנוע יחסית חזק

מה לדעתכם עדיף?

תקציב 80-85אלף

פורסם

ידני לא בא בחשבון..

יש לי בבית פולו פולקסוואגן שנת 2010.

עבר החלפה של גיר ורצועת טיימינג אך מאז לא חווה ברוך השם אף בעיה של הגיר.. והמנוע חזק מה שמושך אותי לקנות את האיביזה אלא אם כן יש הצעות טובות יותר במחיר הזה

פורסם

במחיר הזה האיביזה אכן נותנת תמורה טובה למחיר, אישית הייתי לוקח את ה-208. יותר נוח ויותר מרווח.

קח בחשבון שלאיביזה יש שנתיים אחריות והביטוח שלה מעט יותר יקר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

קח בחשבון במחיר הזה הגיר הוא רובוטי חד מצמדי והמנוע הוא 1.2 82 כ"ס, ה-4 הילוכים בלבד נמצאת בלבד ב-1.6 שעולה כ-100K.

פורסם

ב 85 הייתי קונה רנו קליאו בת שנה דגם collection., הרכב הכי מאובזר ואחד הנוחים בקטגוריה. מנוע 1.2t עם גיר רובוטי כפול מצמדים לחיסכון בדלק. גיר אמין שרץ באירופה כבר שנים בגרסאות של רנו וניסאן 1.5t disel וגם על המנוע לא מצאתי שום דבר רע בפורומים בחו"ל. בארץ הוא רק משנת 2013.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם אין לך בעיה עם גיר רובוטי, ממליץ על פורד פיאסטה בליסינג 0 ק"ג שעולה 87 אלף. רכב מהיר, מהנה, יושב טוב על הכביש ומאוד נוח

פורסם
אני מפחד מהעניין שהוא 4 הילוכים בלבד

ל208 1.2 גיר רובוטי עם 6 הילוכים.

ה4 הילוכים זה רק עם מנוע 1.6

אתה תהנה מאד מה208,רכב מהנה מאד לנהיגה.

תעשה נסיעת מבחן,תרגיש בעצמך.

פורסם
ב 85 הייתי קונה רנו קליאו בת שנה דגם collection., הרכב הכי מאובזר ואחד הנוחים בקטגוריה. מנוע 1.2t עם גיר רובוטי כפול מצמדים לחיסכון בדלק. גיר אמין שרץ באירופה כבר שנים בגרסאות של רנו וניסאן 1.5t disel וגם על המנוע לא מצאתי שום דבר רע בפורומים בחו"ל. בארץ הוא רק משנת 2013.

חיפשתי ביד 2 קליאו בת שנה...לא מצאתי אנשים שמוכרים את הרכב..

ל208 1.2 גיר רובוטי עם 6 הילוכים.

ה4 הילוכים זה רק עם מנוע 1.6

אתה תהנה מאד מה208,רכב מהנה מאד לנהיגה.

תעשה נסיעת מבחן,תרגיש בעצמך.

אני מתכנן לעשות עליו נסיעת מבחן , נקווה באמת להנות ממנו ..למרות שאני לא אוהב גיר רובוטי

פורסם

מחזק את הבחירה ב208, היא לא חזקה כמו האיביזה המוגדשת אבל מהנה ממנה(דווקא עם הגיר ה"טיפש" והמיושן הרגישה מאוד תזיזתית), מודרנית וגם מרגישה טוב ממנה מבפנים.

באשר לקליאו - מדובר באחת מהסופרמיני הלא נוחות בקטגוריה, הרכב נוקשה ומתרסק.

פיאסטה משומשת בת שנה תהיה עסקה טובה למרות שגם שם התיבה הרובוטית לא חפה מתקלות.

פורסם

נסעתי על האיביזה המדוברת - המנוע בהחלט נמרץ והעברת הילוכים יחסית חלקה ולא מורגשת. מה שכן בידוד הרעשים הוא לא במיטבו, ושומעים את רעשי המנוע בחוזקה בRPM גבוה. בנוסף, לעניות דעתי, הסלון של הרכב מרגיש מעט פשוט ופלסטיקי (כמובן שבתוספת תשלום תוכל להוסיף דברים כאלה ואחרים). לגבי הגיר DSG - הדעות בהחלט חלוקות פה. יש הרבה שאומרים כי המחלות מאחורנו, למרות שאי אפשר לדעת בוודאות.

ממליץ לך לקחת לנסיעה לפני החלטה.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

• תוכן חדש...