Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשנות מערכת ב Fiat Bravo 2011 למשהו קצת יותר אקזוטי...

ה Bravo שלי היא הדגם בלי ה Blue&Me.

אני רוצה להחליף את המערכת המקורית במסך בגודל 7" +- עם Waze, מצלמת רוורס ושיהיה חיבור Bluetooth לפלאפון.

אני לחלוטין לא מבין בתחום ואין לי שמץ של מושג כמה עבודה כזו עולה, גם לא כמה הציוד עצמו.

אשמח להכוונה בעניין, כמה המכשור עצמו עולה, וגם בעלי מקצוע טובים שיוכלו להתקין.

הבראבו זה דגם מאוד לא פופולארי בארץ, בגלל זה אני בספק אם כל אחד יוכל להתקין את העניין בצורה יפה.

אין לי בעייה גם להזמין דברים מאיביי ולעשות את זה בעצמי אם צריך.

את התקנת ה Aux במערכת הזו עשיתי בעצמי לאחר שהזמנתי את החלקים מאיביי.

פורסם

ברוב המקרים מדובר בהתקנה פשוטה לא חייב להגיע למתקין הכי טוב בארץ

אין בעל מקצוע שמכבד את עצמו שלא יודע לבצע החלפה שכזו.

חפש מתקינים באזור מגוריך ועשה סקר שוק בנוגע למחיר.

פורסם (נערך)

4000 נראה לי יקר. עדיף להשקיע ב 2דין קצת פחות יקר באותה איכות

עריכה אחרונה על ידי Nismo
פורסם

עדיף לך לבחור במערכת שמתממשקת עם blue&me והרכב מאחר ויש סיכוי שלאחר מכן השליטה מההגה לא תעבוד בחלקה, כנ"ל הבלוטות'.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
אני מדבר על בעל מקצוע טוב שגם מוכר את המערכת הזו/מערכות טובות דומות באיכותן.

כמעט כל בעל עסק עובד עם פיוניר ,תרים מספר טלפונים ותתעניין על עלות כולל התקנה.

פורסם
עדיף לך לבחור במערכת שמתממשקת עם blue&me והרכב מאחר ויש סיכוי שלאחר מכן השליטה מההגה לא תעבוד בחלקה, כנ"ל הבלוטות'.

אין לו BLUE&ME לטענתו (למרות שלא שמעתי על בראבו שאין לה את המערכת הזו)

בכל מקרה המערכת של פיונר לא כוללת וויז כמו שביקשת מה שמשאיר אותך לרוב עם מערכות סיניות עם מערכת הפעלה אנדרואיד .

תוכל למצוא כזו כמעט בכל מקום שמתקין מערכות שמע, חשוב לך השליטה בהגה? כי אם כן תצטרך לבדוק כמו שצריך שהמערכת שאתה רוכש אכן תתאים עם השליטה. (רובן כן אבל תשאר זהיר יש לא מעט מתקינים חלאות , מנסיון!)

פורסם

אה אופס, טעות שלי :(

כנראה שהבראבו שלו דינאמיק, משמע שגם אין לו שליטה מההגה, מה שאומר שבעצם אין מה להתייחס לתשובתי מלפני כן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לא צריך את הblue&me.

יש מתאם שליטה מההגה,ויש אפילו מכשירי דאבל דין שמגיעים עם מתאמים מובנים וברובם המוחלט יש BT.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...