Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי פוקוס מהדור הישן ואנחנו צריכים עוד מקום נוסף לחבר חדש במשפחה אז רוצים לרכוש מיניואן וחשבתי על:

• מאזדה 5
  • מיצובישי גרנדיס
  • הונדה סטרים

המוסכניק המליץ לי על מיצובישי (גרנדיס או אאוטלנדר 7 מקומות), הבעייה שהם קצת יקרות יותר ולא ממש מוצעות למכירה, במיוחד לא האאוטלנדר 7 מקומות, המאזדה זמינה ומאוד פופולרית אבל הבנתי שהיא דיי צפופה מאחור ולא מזמן גיליתי על ההונדה סטרים אבל אני לא ממש מכיר אותה.

חשוב לי (לא לפי הסדר):

• תא מטען שיכול להכיל עגלת תינוק ומזוודה (אני מבין שברכבים האלו לא יהיה לי תא מטען כמו של הפוקוס)
  • בטיחות, אשתי מסיעה את הילדים כל יום
  • לא ליסינג/השכרה וכו'
  • מקסימום יד שנייה
  • צריכת דלק
  • עלות תחזוקה
  • קילומטראז' הגיוני (160K מקסימום)

אנו גרים במרכז ואופי הנסיעות שלנו הוא עירוני כמעט כל הזמן, בעיקר נסיעות קצרות. פעמים ספורות בחודש אנו יוצאים מחוץ לעיר לנסיעה של מקסימום 100 ק"מ (הלוך וחזור יחד). בתקופות החגים/קיץ כמובן שנוסעים הרבה יותר.

התקציב הוא 50 אלף ש"ח, ואפשר לגרד עוד קצת עבור "מציאה". אנו משקיעים מעבר ליכולת בידיעה שזה רכב שישרת אותנו ב"ה בעתיד הנראה לעין.

השתדלתי לפרט ככל האפשר, אם חסרים פרטים אנא הסבו את תשומת ליבי. אשמח לשמוע המלצות ממי שהחזיק את הרכבים האלו או יכול לתרום מניסיונו וידיעותיו. תודה רבה לכם על הנכונות לעזור בעצה טובה לכל אחד :)

פורסם

לדעתי כדאי שתוריד קצת את רף הציפיות ע"מ שלא תתקשה למצוא מכונית מתאימה.

1) סטרים לדעתי לא שווה את הכסף שדורשים עליה, ורוב הדגמים בשוק הם בני 13-14 שנים.

2) חלק גדול מאוד מהדגמים המוצעים למכירה היו בעברם בליסינג ולדעתי אין לפסול על בסיס זה כי זה מצמצם מאוד את האפשרויות שלך.

3) "מקסימום יד שניה" ברכב בן 9-10 זה גם מאד מצמצם את טווח התמרון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה zvit

אכן מצאתי מספר מצומצם של רכבים לפי הדרישות שציינתי אבל אני חושב שזה דיי עקרוני כשאתה מחפש רכב שתחזיק לאורך זמן.

תוכל לפרט מנסיונך לגבי יתרונות חסרונות בדגמים האלו?

פורסם
תודה רבה zvit

אני חושב שזה דיי עקרוני כשאתה מחפש רכב שתחזיק לאורך זמן.

זהו - שלא.

מדובר בדגמים שננהגים בד"כ ע"י בעלי משפחות ולא "קורעים" אותם כך שהמנע מליסינג/השכרה לא בהכרח יגרום לכך שכלי הרכב שתמצא יהיו שמורים יותר.

הזמן הממוצע שמחזיקים רכב בארץ הוא כשנתיים וחצי כך שלא הייתי פוסל כלי רכב יש שלישית או אפילו רביעית.

הקילומטראז' הוא היחיד שצריך לקחת בחשבון שכחושבים על קניית רכב לזמן ארוך.

שלושתם דגמים עם מוניטין טוב:

1) ההונדה סטרים עם צריכת דלק ממוצעת, די צפופה בספסל האחורי - לא מאוד נפוצה ולא זולה לרכישה.

2) מאזדה 5 - צריכת דלק ממוצעת, צפוםה יחסית, נפוצהה מאד וזולה (יחסית) לרכישה.

3) גרנדיס - מרווחת, שתיינית דלק, לא מאד נפוצה בשנים הרלוונטיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...