Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצ"ב כתבה מאחינו הדו-גלגליים:

http://www.fullgaz.co.il/home/p/86258/

מדובר על-פי התכנון, במסלול באורך של כ1.5 ק"מ אספלט בתוספת קטעי עפר צמודים, שיוקם בערד במימון ממשלתי ובחסות העירייה (שלדעתי מחפש משהו שישאב את העיר הזאת מהחור השחור שאליו היא נסחפת).

לפי הפרסום - מי שצפוי לתכנן את המסלול הוא אד קסרזון, שתכנן חלק ממסלולי הקארטינג בארץ והיה אמור לתכנן את המסלול בחצרים.

ולנו? נותר רק להחזיק אצבעות, ולכשיוקם המתחם, לפקוד אותו בתכיפות ולעזור בהצלחתו!

עריכה:

כתבה נוספת מוואלה!

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תענוג לשמוע. זה צריך להיות בכל מחוז לדעתי. יכול להכניס אחלה כסף.

זה גם יכול להיות רעיון מעניין לפרוייקט גמר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסלול לא ישנה דבר כל עוד יש את חוק הספורט המוטורי ההזוי. ללא אפשרות לספורט מוטורי עממי, אין הצדקה כלכלית לשום מסלול בישראל.

פורסם

ch2856, אני מבין שהשתתפת בג'ימקאנות שהתקיימו במסגרת חוקית לחלוטין במשמר דוד בחודש האחרון וגיבשת את הדיעה הזאת רק אח"כ?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל התקדמות בתחום המוטורי בישראל מבורכת הלוואי ובאמת זה יצא לפועל

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

קודם כל, ממש משמח לקרוא. מקווה מאוד שהפעם מדובר במשהו ממשי, והעיר הזו תהפוך למרכז מוטורי, לא רק בזכות הקרבה לכביש סדום ערד והמנחת (ואני תוהה אם הוא יהפוך למסלול הרשמי) :)

ch2856, אל תהייה כ"כ פסימי. יש אנשים שעובדים קשה מאוד ומצליחים להרים אירועים גם במסגרת החוק. בחודש האחרון התקיימו לא מעט אירועים בתחום, בתוכם מספר מרוצי ראלי ושלוש ג'ימקאנות, בהן השתתפו כ-50 נהגים שונים.

מסלול דווקא כן ישנה הרבה מאוד, כי מי שירצה לארגן גי'מקאנה או מרוץ קארטינג 2 פעימות או כל דבר דומה, לא יצטרך לרדוף אחרי הצל של עצמו, כדי למצוא מקום שיסכים לארח אותו, עם כל האישורים של חברות הביטוח, המשטרה וכו' מסביב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגניפ, והכי חשוב - קהל (מה שלא באמת התאפשר במשמר דוד)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הפעם אשמור את הציניות לעצמי ורק אומר שמדובר ביוזמה מבורכת ואמן שתצליח לקרום עור וגידים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

בהצלחה למארגנים, עוד צעד בדרך ללגיטימציה של מרוצי מכוניות חוקיים בישראל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נקווה שזה באמת יקרה, שיהיה מקום לקהל, ושאולי אפילו יהיה אפשר מדיי סופ"ש לעלות עם רכב אישי ולעשות, חס וחלילה, גם כמה סיבובים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

למרות שכבר שנים יש שמועות על מסלולים שיקומו (מישהו אמר קצרין?)

אני שמח על כל התקדמות שיש בנושא הזה..

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

הלוואי ובאמת יהיה מסלול. אני מקווה שגם לאזרחים הרגילים תהיה אפשרות לפקוד אותו פעם בפעם (על המסלול, לא כקהל צופה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי זה כל העניין.

להיות מסוגל לעלות לכמה הקפות עם הרכב הפרטי, אם במסגרת ימים מאורגנים או אם במסגרת ימים פתוחים.

בלי מס' אפור, בלי מדידות זמנים רשמיות.

רק שים קסדה ואודרוב.

באנגליה זה עובד יופי.

פורסם

בימי המקרא היתה קבוצה של אנשים שהיו באופן תמידי מפזרים נבואות משמחות ומעודדות כדי להרגיע את רוח העם - אני לא זוכר איך קראו להם בזמנו אבל נראה לי שהכתבות האלו שצצות כל פעם ונשכחות חודשיים אחר-כך נופלות תחת אותה קטגוריה של נבואות, רק בוורסיה המודרנית שלהן.

באמת שכיף לשמוע נבואות משמחות, תענוג...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...