Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין לי קליטת WIFI או: למה איסכורית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

בזמן האחרון קליטת ה-WIFI אצלי מידרדרת מיום ליום ללא כל סיבה נראית לעין.

אני גר בבית מעץ קרוב להוריי ולכן מתעלק על הראוטר שלהם בעזרת רפיטר המחובר למחשב הנייח אצלי.

בתחילה הקליטה היתה סבירה עד צולעת אבל עכשיו זה מתנתק רוב הזמן.

קרוב יותר לבית שלי יש משרד (גם כן של ההורים), הבעיה היא שהוא בתוך סככה מאיסקורית שכנראה משבשת את שידור הראוטר.

חשבתי להשחיל כבל מהראוטר לקיר החיצוני של הסככה ולחבר שם אנטנה/משדר שישדר לרפיטר אצלי, המרחק קרוב מאוד (כ-7 מטר, ללא חציצה כלשהי).

חיפשתי קצת באיביי ומצאתי כל מיני דברים- הבעיה שאני כלל לא מבין בזה.

העיקרון הוא שהמהירות תהיה טובה, ושהאנטנה/משדר יהיהו עמידים לתנאי מזג האוויר בחוץ.

אשמח לעזרה!!

פורסם

לא בדיוק מטרים בודדים, בנוסף אי אפשר להעביר כבל כי אין תשתית ושקעים אצלי.

פורסם

זה לא כזה מורכב לחבר לקיר שקע חיצוני, תעביר כבל בתוך האדמה, מהראוטר בסככה לבית שלך, וחבר אותו לראוטר פשוט אצלך (ראוטר בסיסי עולה 50-70 ש"ח).

דאג לשרשר את הכבל בתוך צינור או משהו כדי שלא יפגע רק..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ברור שהכול אפשרי. פשוט אין לי זמן וכוח להתעסק עם זה כרגע, אני מחפש פיתרון פשוט.

בבוא הזמן (כשיהיה זמן) אסדר אינטרנט קווי, שברור שיהיה הכי מהיר.

פורסם

פות"ש, אתה בכיווון הנכון.

יש פה בפורום הרבה חברה עם ידיים טובות מידי שרצים לסלול\לחצוב\לחפור. תרשה לי לשספק לך את הפתרון לעצלנים שעבד אצלי שנים.

אנטנות (קנטנות) YAGI כיווניות עם חיבור rp-SMA שמסתכלות אחת על השנייה, ובמצב שלך את אפילו יכול לכווון אות עם סמן לייזר.

קל, זמין, פשוט.

שתף איזה חיבורים יש לך בכל מכשיר ותן שתמונה של line-of-sight אני אוכל לעזור לך עוד.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בערב אחזור הביתה ואצלם כמה תמונות תודה

פורסם

בעזרת הדוד מאמריקה (גוגל) והדודה מסין (איביי) תוכל ללמוד בקלות איך לוחצים ראשים ומחברים שקעים.

מצטרף להמלצות להטמין את הכבל או להעביר אותו עילית, בכל מקרה בתוך צינור להגנה. רק תשתדל לא לפגוע באיטום של קירות/גגות בדרך, תשתדל לצאת ולהכנס מקופסאות של בזק/יס/הוט.

פורסם

אחזור שוב. ידע וכלים יש, רצון וזמן אין. בבית אין שום תשתית למעט חשמל ומים. לכן רציתי פיתרון פשוט וזריז, ולהעביר קו זה לא. בכל אופן תודה לכולם על התגובות

פורסם

פשוט תקנה AP טוב שישמש אותך גם בעתיד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין לי מושג מה זה AP.

היום צילמתי כמה תמונות- של הראוטר שאני רוצה להוסיף לו אנטנת שידור (בצבע לבן), ושל הרפיטר שמחובר למחשב אצלי בדירה (צבע שחור).

אשמח אם תאירו את עיניי- מה האפשרויות ואיפה ניתן להשיג.

חיפשתי קצת באיביי אבל יש כל מיני מוצרים, אין לי מושג מה אני מחפש.

תודה רבה לעוזרים!!

IMG_0799.jpgIMG_0801.jpgIMG_0800.jpgIMG_0802.jpg

פורסם

http://www.imatrix.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=473&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=165&aff=Zap&lang=he

סתם זרקתי לך קישור הראשון שמצאתי, חפש משהו דומה ברשת ואולי אפילו מחו"ל.

זה מגיע בזוגות (וכשאתה מזמין אם תחליט שכן, שים לב שזה בא בזוגות!)

אחד מתחבר לראוטר ואחד ליד המחשב, זה פשוט מעביר את האינטרנט שלך דרך החיווט של החשמל בבית.

פורסם

מדובר בשני מבנים שונים כך שזה לא יעזור. אני מחפש אנטנה כלשהי שאוכל לחבר לראוטר כך שהרפיטר יקלוט אות טובה.

פורסם

פות"ש,

לנתבים שלך יש אנטנות פנימיות ולכן אין ברירה, תצטרך להביא AP (ר"ת של נקודת גישה באנגלית). תקנה אחת עם חיבור RP-SMA כדי שתוכל לחבר לה אנטנה כיוונית במקרה והAP עצמו לא יספיק.

החיבר של הAP לראוטר הלבן, עדיף שיהיה באמצעות כבל אתרנט.

בשביל לבדוק את האפקט, פשוט חכה ליום יבש ושים את הAP (נגיד על סולם) במקום שקרוב לקיר החיצוני שאליו תכננת לקבע את האנטנה.

תשווה אח"כ את רמת הקליטה כשה AP בתוך הבית ולא בחוץ.

צר לי אם זה נשמע מסובך. היה הרבה יותר פשוט אם לא היינו עוברים לטרנד האנטנות הפנימיות (הסטנדרט עד לא מזמן היה SMA) אבל זה מה יש. הפיתרון שאתה מחפש מבוסס על עקרון של שיפור אות, לא רק הגברה שלו.

אם התבלבלת, צור קשר בפרטי אני אשתדל להסביר בשיחה קצרה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...