Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים עשכיו אני חזור מסיבוב שעשיתי.... על הדרך הסעתי את חבר שלי הביתה. מה שהיה זה ככה:

אני נוסע בראשון לתומי לפתע חבר שלי עושה לי "תומר תומר יש באוטו מישהו מת ועשה צורה של בן אדם שמת.. אני מכניס לרוורס נוסע 3 מטרים (חשוב לציין שבנתיים היה רמזור אדום ורק אנחנו היינו ברמזור והרכב של הנהג "המת" שהיה רחוק מקו העצירה במרחק של 4 מטר בערך...

מגיעים ליד האוטו של הנהג "המת" אני רואה באמת נהג מבוגר בפוזה של שינה\איש מת... לא יודעים מה איתו אני נותן צפצוף , אין תגובה , נותן עוד כמה צפצופים , אין תגובה ... הבאתי צפצוף ארוך ומעצבן... לפתע אני רואה את האיש מתעורר ... עושה לי תודה עם היד ונוסע... כאילו מה צריך להיות פה ?? איך הבן אדם הזה כשיר לנהיגה?? לפי דעתי נהג כזה צריך להוריד מהכביש , הוא מסכן אותו ובטח שאת הנהגים האחרים..

קיצר סיפור הזוי מאוד ומוזר...

לילה טוב וסעו בזהירות , תומר.

יוצא לריס?

פורסם

לא הבנתי, הוא נרדם בשוליי הכביש, או על נתיב?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
שלום חברים עשכיו אני חזור מסיבוב שעשיתי.... על הדרך הסעתי את חבר שלי הביתה. מה שהיה זה ככה:

אני נוסע בראשון לתומי לפתע חבר שלי עושה לי "תומר תומר יש באוטו מישהו מת ועשה צורה של בן אדם שמת.. אני מכניס לרוורס נוסע 3 מטרים (חשוב לציין שבנתיים היה רמזור אדום ורק אנחנו היינו ברמזור והרכב של הנהג "המת" שהיה רחוק מקו העצירה במרחק של 4 מטר בערך...

מגיעים ליד האוטו של הנהג "המת" אני רואה באמת נהג מבוגר בפוזה של שינה\איש מת... לא יודעים מה איתו אני נותן צפצוף , אין תגובה , נותן עוד כמה צפצופים , אין תגובה ... הבאתי צפצוף ארוך ומעצבן... לפתע אני רואה את האיש מתעורר ... עושה לי תודה עם היד ונוסע... כאילו מה צריך להיות פה ?? חח איך הבן אדם הזה כשיר לנהיגה?? לפי דעתי נהג כזה צריך להוריד מהכביש , הוא מסכן אותו ובטח שאת הנהגים האחרים..

קיצר סיפור הזוי מאוד ומוזר...

לילה טוב וסעו בזהירות , תומר.

צומת... (נראה ככה...)

פורסם

אולי קוראים לו אליהו (בוקר טוב אליהו

:wink:)

פעם ראשונה שאתה רואה את זה?!

נסעת פעם בפתח תקווה?! נהגים נירדמים ביום!!! שלא נדבר על הלילה...

היו מלא פעמים שברמזור נעמדתי ליד מישהו שנירדם, ברוב המיקרים אני מצפצף, ואז יש את התגובה של ניפנוף על היד (כאילו "תודה") , מה תודה?! לך לישון!!!)

היו פעמים שפשוט עקפתי ונסעתי...

אנשים ממש מוזרים יש בעולם הזה, אני חייב להודות...

מה עובר לכזה טמבל בראש? ננמנם עד שרמזור יתחלף?

יש תנועה, אני ינמנם שניה, בין כה וכה זה עצור ויש תנועה...

זה כביש ישר, האוטו ימשיך לבד... הוא כבר מכיר את הדרך הביתה...

ועוד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם סיפורים כאילו מרתיעים אותכם יש לי את ה- סיפור...

ליפני כשנה בערך, אני חבר ושני בחורות נסענו לנו לכיוון ראשון מאיזור תעשייה.

היה יום שישי בלילה,ומי שמכיר את האיזור יסכים איתי שיש שם לא מעט תנועה.

בקיצור, התקרבנו לרמזור ירוק (בתוך העיר עדיין) לאט לאט בשל התנועה.

הרמזור החליף ציבעו והחלנו להאט.

שמתי לב שהרכב שלצידנו (פיז'ו 205 ליתר דיוק :wink: ) לא ממש האט את ריכבו

והתקרב לצומת על 20 ק"מש לערך.

הסתכלתי קצת יותר מקרוב ומסתבר שהנהג פשוט נרדם על ההגה והרכב

מתגלגל לו בהנאה לתוך הצומת!:shock: :shock: :shock:

היינו המומים...

למזלו הרכבים שבאו מימין שמו לב אליו נכנס לצומת באדום ובלמו בזמן,

ואחרי הצומת הבחור נזכר להתעורר (:x ) ולבלום בבהלה לאחר שדירדר

והגיע למהירות של 40 ק"מש פלוס מינוס.

בקיצור חבר'ה,תישמרו על עצמכם מכל הנהגים,אם אפשר ליקרוא להם כך,

כי אחרי הכל בסופו של דבר הם עושים תאונה עם רכב אחר.

ברוב המיקרים לפחות.

פורסם

הנושא הזה רחוק מלהיות מצחיק, ואני מכיר אותו מיד ראשונה.

לאחר לימודי הרפואה, עושים שנה של סטאז' ועוד 4-6 שנות התמחות. בשנים האלו אתה עובד כרופא בבית החולים במשרה מלאה ובנוסף עושה כ 8 תורנויות בחודש. תורנות זה אומר שאתה בא בבוקר לעבודה, עובד כל היום, ממשיך מ 16:00 להיות תורן עד 08:00 למחרת, ומשם ממשיך ליום העבודה הבא שנמשך עד 16:00 לערך (=יום עבודה של 32 שעות). היום תורנים הולכים הביתה ב 10:00 למחרת תורנות (יום עבודה של 26 שעות "בלבד"), אבל בתקופתי זה עוד לא היה כך.

ברוב התורנויות הצלחתי לישון שעתיים-שלוש, היו כאלו בהן ישנתי יותר, אבל היו גם כאלו בהן לא ישנתי כלל. כשהגיע הזמן ללכת הביתה לפעמים לא זכרתי היכן החניתי את האוטו... התמחתי בתל-השומר ואשתי התמחתה במקביל בהדסה בירושלים כך שגרנו בירושלים ואני נסעתי. את הימים לאחר התורנות חילקתי:

1. עייפות רגילה: מצטייד במסטיקים, פיצוחים, סוכריות ושתיה ונוסע רצוף עד הבית.

2. עייפות רבה: כמו 1 ובנוסף עוצר בדרך בין פעם לפעמיים כדי לישון רבע שעה ולהמשיך.

3. עייפות מקסימלית: לא נוסע הביתה. נשאר לישון אצל ההורים של אשתי שגרים לא רחוק.

לישון בדרך זה גם לא פשוט. צריך מקום בו לא תהווה סכנה לאחרים ולעצמך, וקרוב לכביש ומואר שלא ירצחו אותך במקרה. היה לי מקום קבוע בהתרחבות בירידה מכביש אחד לנתב"ג בו היה מקום רחב מאוד שיכול להכיל גם חמש מכוניות זו לצד זו, מואר, וסואן - אידאלי. יום אחד עצרתי שם, השכבתי את הכסא אחורה ונרדמתי. לא חולפות חמש דקות ואני מתעורר מדפיקות של שוטר על החלון: "סע, פה לא יושנים!" ניסיתי להסביר לו שאני לא מסוגל להמשיך - אבל הוא בשלו. כשאתה מאוד עייף, העולם מקבל הגיון שונה ואתה מוכן לקחת כל סיכון בשביל כמה דקות של שינה מתוקה. הסתכלתי על השוטר בעינים, הוצאתי את תג העובד של בית החולים, הראתי לו ואמרתי: "אני הולך לישון" ונשכבתי אחורה. עוד הספקתי לשמוע אותו אומר "לילה טוב דוקטור" לפני שעטפה אותי השינה.

היום אני לעיתים רחוקות מגיע למצבי עייפות קיצוניים כאלו, אבל ליתר בטחון ברמזור אני תמיד מושך בלם-יד ולא עומד משולב עם קלאץ' לחוץ. כוחו של הרגל.

נמרוד

פורסם

לא קטלני אבל משעשע:

לפני שבוע כשאכלנו פיצה בוינה (תמונות בקרוב...) ראינו מישהו מנקר מול צלחת עם משולש פיצה משומש.

המשכנו לשולחן שלנו והתיישבנו.

אחרי שעתיים לערך כשיצאנו - התעורר הבנאדם והמשיך לאכול את המשולש שלו כאילו הוא נמנם רק חצי דקה, שניה אחרי הוא ירק את הפיצה, תוך מלמול מוזר בגרמנית, כנראה משהו בסגנון "חראה של פיצה, איך היא כבר קרה?"...

פורסם

כן קטלני ולא משעשע:

במשמרת שעשיתי כשהייתי מתנדב במתנ"א ראיתי רכב עומד על השוליים השמאליים בסיבוב 270 מעלות של אחד המחלפים.

השוטר שהיה איתי לא ראה צורך לעצור, אבל התעקשתי לעצור ולבדוק מה איתו. לא בסדר שהוא עומד באמצע סיבוב של מחלף.

הגעתי לדלת של הרכב ונראה שהאדם נרדם. דפקתי על החלון להעיר אותו שיסע למקום אחר, והוא לא הגיב.

פתחתי את הדלת לנסות להעיר אותו, ואז הבנתי שהוא כנראה לא נרדם...

בדקתי דופק ולא היה. הגוף שלו עוד היה חם.

מיד הזמנו אמבולנס, חילצנו אותו מהרכב (דלת הנהג היתה צמודה לגדר, אז היה קצת בעייתי), והצוות ניסו לבצע בו החייאה, אבל בסוף נאלצו לקבוע את מותו.

ככל הנראה הוא קיבל התקף לב באמצע הנהיגה, והוא עוד הספיק לרדת לשוליים, למשוך הנדברקס ולהפעיל 4 וינקרים.

זאת היתה משמרת עצובה....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני בשוק...במיוחד מג'רמי וגילי לגבי פ"ת,מה נהגים בפ"ת ככה?לא ראיתי...

נמרוד,ככה זה,את השוטר(הממוצע יש לומר)לא מעניין אם אתה עייף העיקר תנהג:roll:

פורסם

עייפות נמצאת בכל מקום , כל אדם שני שקם בבוקר סובל מחוסר שינה ועייפות , עדיין רובם נוהגים

בבוקר ובכללם גם אנשים מקרב פורום זה , לי אישית קרה פעם אחת שנרדמתי באוטו , זה היה

בחניה של הבית , הנעתי את האוטו וכנראה נרדמתי בסביבות השעה , שהאוטו מונע!!!

והייתי בטוח שנמנמתי אולי חצי דקה. מוזר...

פורסם
עייפות נמצאת בכל מקום , כל אדם שני שקם בבוקר סובל מחוסר שינה ועייפות , עדיין רובם נוהגים

בבוקר ובכללם גם אנשים מקרב פורום זה , לי אישית קרה פעם אחת שנרדמתי באוטו , זה היה

בחניה של הבית , הנעתי את האוטו וכנראה נרדמתי בסביבות השעה , שהאוטו מונע!!!

והייתי בטוח שנמנמתי אולי חצי דקה. מוזר...

בטח... קיבלת פיחדת.....!

אני נרדמתי פעם כשנסעתי הביתה לרמת גן ממסיבה קשה ביוקנעם.... מצאתי את עצמי נוסע בנתיב הנגדי על 130..:shock:

-------------------------------------------------------------------

ואל redbaron אתה באמת חושב שלמישהו פה יהיה למכור לך פלאסמה קאטר?!

קו---------------------------------------

פורסם
בטח... קיבלת פיחדת.....!

אני נרדמתי פעם כשנסעתי הביתה לרמת גן ממסיבה קשה ביוקנעם.... מצאתי את עצמי נוסע בנתיב הנגדי על 130..:shock:

-------------------------------------------------------------------

ואל redbaron אתה באמת חושב שלמישהו פה יהיה למכור לך פלאסמה קאטר?!

אולי,

כמו שאתה מנסה למצא מישהו לגיטרות שלך (בפורום רכב?!)

:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

סיפור משעשע ולא קטלני..

עוד בתקופה ההיא, כשלא היה לי אוטו (נראה לי כ"כ מזמן), בחורף שעבר עברתי במדרכה (ברגל, כן לא רגיל לזה כבר..) בעיר, אני רואה מונית עומדת בנתיב הימני בכביש (ללא סיכון התנועה) והנהג פשוט ישן שנת ישרים, עוד עם החגורת בטיחות עליו ועם הראש מושען לאחור במשענת הראש.

לא הערתי אותו, מסכן, נתתי לו להמשיך לישון.. :)

ו CIVIC, יא מעתיקן מה זה הסמלון הזה? :-P

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
סיפור משעשע ולא קטלני..

עוד בתקופה ההיא, כשלא היה לי אוטו (נראה לי כ"כ מזמן), בחורף שעבר עברתי במדרכה (ברגל, כן לא רגיל לזה כבר..) בעיר, אני רואה מונית עומדת בנתיב הימני בכביש (ללא סיכון התנועה) והנהג פשוט ישן שנת ישרים, עוד עם החגורת בטיחות עליו ועם הראש מושען לאחור במשענת הראש.

לא הערתי אותו, מסכן, נתתי לו להמשיך לישון.. :)

ו CIVIC, יא מעתיקן מה זה הסמלון הזה? :-P

יוסי.

נהג מונית עם חגורה? בטח חדש במקצוע :?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...