Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נושא לא פשוט שמצריך יותר מדי פשרות - על גיל הצמיג, על יצרן הצמיג, על רוחב הפס הלבן או על המחיר... ההיצע בארץ מאוד מוגבל.

בצמיגי אנטון חנניה ביפו מוכרים רביעייה סינית ממותג לא מוכר, עם פס לבן צר (2.5 ס"מ) ב-1,500 ש"ח ל-235/75/15. זול אבל ממש לא משהו, ובאמת קשה לנקות אותם. גם בצמיגי רמת אביב יש, בחלק מהמידות, אבל עם פס צר ובמחיר יקר יותר.

לא התנסיתי עם הלבשת פס גומי חיצוני (זה לא מדבקה! מתלבש בין הג'אנט לצמיג), אבל גם אני שוקל עכשיו לעשות את זה. קל למצוא אותם ב-eBay - חפש Wide White Wall insert. ידידינו מטורקיה מוכרים מותג בשם אטלס. אתה בוחר סט לפי קוטר החישוק שלך (14", 15", 16"...) ולפי רוחב הפס הלבן - 4.4 ס"מ או 8 ס"מ. הנה דוגמא לסט של 15 אינץ' ברוחב 8 ס"מ, עם משלוח חינם ומחיר מותאם לישראלים (עד 75$ אין מיסים כלל). למטה יש סרטון הדגמה איך מתקינים אותם נכון. http://www.ebay.com/itm/ATLAS-15-inch-All-Cars-Vintage-Trim-Tire-Wide-White-Wall-Insert-Portawall-Set-/201233119436?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2eda6db8cc&vxp=mtr

אם מישהו מכיר צמיגן שיודע להתקין את זה במקצועיות, נשמח לשמוע

בהצלחה

רון

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
אני הזמנתי וייטוולס מאיביי, את הגומי שמתלב על הצמיג, עם משלוח עלה לי 240 ש''ח.

לאיזה אוטו ? כמה אינצ׳ הג׳נט ? ואיך זה מחזיק מעמד ?

פורסם (נערך)

היה לי בגודל 13 שנקנו לרכב שבסמלון שכבר נמכר. בכל מקרה זה נתפס בין הג'נט לצמיג ופשוט מתלבש על הצמיג. מדובר בדבר מאוד נפוץ בחו''ל!

עריכה, סרטון של התקנה

Classic VW Beetle Bugs How to Install Portawall W…:

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
רון , אולי המוכר מתאים את המחיר לישראלים , אבל לא שולח לישראל, אז מה זה עוזר ?

או.קיי, אז המוכר הזה כן שולח לישראל - 70$ כולל משלוח.

http://www.ebay.com/itm/181260545214?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

יש לכל החישוקים, ורוחב הפס הלבן 2 או 3 אינץ'

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...