Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ישנם אנשים שמזמינים חלקים לרכב באינטרנט?

אשמח להיוועץ עמכם באתרים טובים חוות דעת מחירים וכו.

תודה עומר.

פורסם

ייבוא חלקים זה לא דבר זול. עלות המשלוח, מכס, מיסים ושאר בירוקרטיות הופכות את הייבוא לכמעט ולא כדאי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כדאי, כדאי, חסכתי אלפי שקלים בשנים אחרונות ביבוא חלקים לרכב ,בהונדה רצו כ4250 שקלים על קלאץ לרכב שלי ,עלה לי כ1300 שקלים כולל הכול מקורי הונדה. יש לי הרבה דוגמאות, תמיד עולה פחות מחצי מחיר מהארץ. צריך גם לדעת איך להביא (רק לא חברות שילוח DHL UPSׂ וכד) .כי אז אתה נעקץ אוטומטית והם גובות ממך מסי שקר .לכן תמיד רצוי לסגור אם המוכר , לעשות דרך הדואר של אותה מדינה.

פורסם

גם אם משלמים מכס ,זה יוצא יותר זול. אבל לפעמים יש יוצא מהכלל, ויש בארץ מחירים קרובים ! למחירי חו"ל .לכן תמיד צריך לעשות סקר שוק .

פורסם

איתמר, דווקא ממך לא צפיתי לתגובה כזאת. אתה מביא אפילו שמן! קל וחומר חלקים קטנים וקלים יותר ועולים פי כמה.

פות"ש- איזה רכב יש לך?

פורסם

תלוי מה אתה קונה, אלקטרוניקה, חלקים קטנים שלא שוקלים הרבה, צינורות, ועוד חלקים קטנים יהיו זולים משמעותית בחו"ל וגם לא יצריכו אישורים מיוחדים כדי להכנס לארץ.

פנסים ושר חלקי בטיחות עלולים להתקע במכס וצריך אישור של משרד התחבורה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ברור שלא כל דבר שווה לקנות .חלקים כמו בלמים , לא יאושרו. שמן לא שווה כי בגלל שהמישלוח יקר (מישקל).פנסים מקוריים או תחליפים שיש להם תקינה אירופית אין בעיה.

פורסם

צריך להבדיל בין חלפים מתבלים לטיפולים השוטפים לבין חלקי חילוף אחרים ובעיקר יקרים יותר. לכן רשמתי שבדרך כלל הייבוא אינו כדאי.

חלקים פשוטים לא משתלם להזמין. פילטר שמן, אוויר, פלאגים - מחיר המשלוח יהיה יקר ויוריד את כדאיות ההזמנה. חלקים אחרים ויקרים שנמכרים בחו"ל בעשרות אחוזים פחות משנים את התמונה וגם אז יש לברר היטב ומראש את העלויות המקסימליות הצפויות.

לגבי ההערה על שמן המנוע, אני מזמין שמן שלא ניתן להשיג בארץ. בגלל אופי המשלוח השמן לא יוצא לי הרבה יותר יקר משמן שניתן לרכוש בארץ.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...