Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי גטס 2005..יש רעידות חזקות בהתנעת הרכב(מצב פארקינג)

בשעת נסעיה רעידות וזמזומים מכיוון הדש בורד ודלת נהג.. ובעיקר בזמן שאני מרים את הרגל מהגז

בבדיקה במוסך לא נמצא שהתושבות פגומות..האם יכולה להיות בעיה נוספת? או שבעל המוסך לא בדק כמו שצריך(למרות שהאינטרס שלו

שאני יחליף תושבות)...אז השאלה האם כדאי להחליף בכל זאת(העלות גבוהה) והאם יתכן נזק למנוע אם לא מחליפים תושבות..

שאלה נוספת..מה עושים במקרה שמד הדלק לא יציב...(יורד ועולה ואז יורד הרבה..)

תודה מראש לכל העונים

פורסם

סיכוי גבוהה תושבת ימנית עליונה, ידוע בגטס.

החלף בכל מיקרה, עלות תושבת 200 שח, זה עניין של 15 דק להחליף.

יכול להיות גם תושבת גיר אבל לפי הניסיון התושבת העליונה מתעייפת ( גם אם לא ניראת פגומה).

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

עכשיו ראיתי לגבי מחוג הדלק, יכול להיות שהמצוף פגום, הגישה נמצאת מתחת לכסאות הנוסעים.

תמתין לתגובת אחד מחברי ״הכנופייה״ אני בתוך שיעזרו לך ותופתע עד כמה זה פשוט בגטס

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

המצוף מתלבש על בית הפילטר מבחוץ אין צורף לפרק את הכל הוא פשוט נשלף. יש להרים כסא האחורי . יש מכסה פלסטיק שחור שתפוס עם דבק רב פעמי מושכים אותו לאט עד שיוצא .מתחתיו נמצא בית הפילטר הוא תפוס עם כמה ברגים משחררים אותם מנתקים צינור דלק ועוד שני קונקטורים ואז ניתן לשלוף אותו . המצוף נכנס במעין קליק לבית פילטר והמשאבת דלק מבחוץ. שולפעם מחליפים.

דבר נוסף בטרם העבודה עדיף לשלוף את הפיוז או הריליי ולהניע את הרכב עד שנכבה זה יפחית את הדלק שיישפך . בהצלחה

פורסם

בהמשך לשני החברים, התושבת והמצוף יחד עם המשלוח יעלו בסביבות 380 שקל.

6.PNG

תברר גם ביונדאי שופ מה המחיר לשניהם:

כתובת: תושייה 19 תל אביב.

טלפון: 03-7162540

ונשמח לעזור לך להרכיב אותם.

Stay Dirty

• תוכן חדש...