Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מקנא בך. אין מצב לבצע בדיקת אבהות לפני הלידה?

לא בטוח שאתה בשל לגדל ילד וכמה שזה נשמע אירוני, תצטרך לקחת אחריות על משהו שנולד כתוצאה מחוסר אחריות משווע. מקווה בשבילך שהוא לא שלך. לפי התיאור מדובר בבחורה בעייתית.

פורסם

אני לא מבין.

היא רוצה ילד. שתגדל אותו לבד.

במידה והיא רוצה כסף. בדיקת אבהות בלבד !!

לגדל ילד זה חוויה מדהימה.

לשלם על ילד לא שלך. לאשה שאתה לא איתה זה עונש. לא חוויה.

תחתים אותה על מסמך מעו"ד (תשלם כמה מאות, ולא עשרות אלפים)

ושלח אותה לדרכה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בעיקרון התחילו בחילות ביום רביעי בערב, היום היא ביצעה את הבדיקת הריון.

והשירשור רציני מאוד בא לי לקבור את עצמי,

לפי מה שהבנתי אפשר רק אחרי הלידה לבדוק {זה ניקרא בדיקת רקמות}

פורסם

אפשר לבצע בדיקת אבהות בזמן ההיריון.

1. בדיקת סיסי שיליה .

2.דיקור מי שפיר

http://doula.co.il/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA_%D7%90%D7%91%D7%94%D7%95%D7%AA

בכל מקרה 2 הבדיקות מתבצעות בשבעות מאוחרים יחסית שבוע 10+.

קח בחשבון שעד שבוע 7 ניתן להפיל באמצעות תרופות.

לאחר מכן יש פרוצדורות פולשניות(ניתוח) לאשה.

כלומר אתה תהיה באי וודאות בכל מקרה.

ממליץ לך בחום לשבת אתה ולדבר על המקרה רוב הסיכויים שזה לא ממך רק אבל רק ב-2 מקרים

א- שימוש אמצעי מניעה

ב- איפה שהשפרצתה את החברים שלך.

פורסם

אל תקח שום עצה שתקבל בפורום. הנושא הזה כבד ועלול להיות משפיע מאוד על שארית חייך (בכל היבט אישי). דבר עם עו'ד שמתמחה בענייני משפחה שיציג לך מה האופציות שלך. וכדאי שתעשה את זה עוד מחר.

פורסם (נערך)

אז ככה, מהידע שלי בתחום, לא משנה על מה תחתים אותה, אם יתברר שהילד שלך, אתה תשלם מזונות, ולא משנה כמה אתה עני מרוד זה מתחיל במקרים הכי זולים מ-1200 ש''ח בחודש. חשוב לציין אתה תשלם מזונות במידה והיא תחליט לתבוע אותם כמובן. ללחוץ עליה להפיל אין לך איך מבחינה חוקית באמת. אתה צריך לחכות שהילד יוולד ואז ללכת לבדיקת אבהות, ולא להסכים לשום רישום של אבהות על הילד לפני הבדיקה. לסרב לבדיקה כזאת מקביל להודאה בכך שהילד שלך ברוב המקרים. יש מלא מקרים כאלה מההיכרות שלי עם הנושא... תקווה ותחזיק אצבעות שבדיקת האבהות תצא שלילית. אחרת יש לך ילד, מזל טוב.

עריכה אחרונה על ידי רון123
פורסם

אוקי, תודה רבה לכולם על התשובות ועל פתיחת העניים. אני אנסה לשכנע להפלה, אני יודע שזה רצח אבל אני מעדיף לרצוח משהו שעוד לא נולד מאשר את החיים שלי.

פורסם

אין לך שום זכות לשכנע אותה לא חוקית ולא מוסרית,

וזה גם לא יעזור,כי הכמיהה לאשה לילד גדולה מהחיים,

פורסם

1. הפלה זה לא רצח, אם היא הייתה רצח היא לא הייתה חוקית

2. יוסי, מי אתה שתקבע עבורו מה מוסרי. הכמיהה של נשים מסוימות לילד גדולה מהחיים, לא של כולן. הרבה לא רוצות להודות בזה. אשתי הייתה מסתדרת יופי בלי, עשינו ילד כי אני רציתי והיא הייתה מוכנה לזה. ממש לא כי היא הייתה כמהה לאחד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האשה אינה יכולה לחייב את הילד שלא לתבוע את אביו למזונות ( היא כמובן תתבע בשמו ). אתה לא בהכרח אביו , זכור זאת!!

אתה אבל יכול להחתים אותה על מסמך שבמקרה כזה היא תשפה אותך על התשלום.

כאמור ההחלטה אם להמשיך בהריון או להפסיק אותו היא של האשה בלבד.

לך לעו"ד מבין בתחום שיכין לך את המסמך האמור ותחתים את הגברת, שלפי דבריך מוכנה להסדר שכזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ניטצ', הפלה היא רצח. זה שזה לא נקבע בחוק כי המסכן טרם נולד לא הופך את זה למוסרי.

חמותי עבדה בזה בבית חולים, התיאורים נוראיים- אני לא אפרט פה.

יש היום קלות בלתי נסבלת בהפלות, הבן הבכור שלי נולד עם מום אסטתי לא נוראי- 2אצבעות ביד היו מחוברות ובריפוי בעיסוק המטפלת המטומטמת אמרה לאישתי שהיא הייתה מפילה במקומה.

פורסם (נערך)

רגע רגע רגע.....

מי אמר שהאישה בכלל בהריון?

קיבלת איזו הוכחה לכך פרט להודעה שלה שהיא בהריון?

יש מצב שהיא מאותתת לך להשתחרר ממנה ואתה לא קולט מסר? (״אני גדולה ממך ב-10 שנים, נכנסתי להריון אבל בכלל לא בטוח שממך כי אני בוגדת בך״).

מעלה את התהיות האלה כי בתקופה שהייתי רווק היה לי קטע עם איזו בחורה (בת גילי) ומיד לאחר שעזבתי את הארץ באחת משיחות המסנג׳ר היא הודיעה לי שהיא בהריון.

לקח לי בדיוק שבוע להפיל אותה בכמה פחים מבלי שהיא תשים לב לכך וכשפתחתי בפניה הכל היא התוודתה שאין באמת הריון ושהיא בדתה את כל הסיפור כי חשבה שזה יגרום לי לחזור לארץ ו״להיות שלה״.

שלחתי אותה ללמוד קצת ביולוגיה כדי שבפעם הבאה שהיא ממציאה סיפור כזה שהיא תבין לקראת מה היא הולכת ומה עליה לספר ונתתי לה בעיטה אל עולם של מירמור.

עכשיו לך תוודא שהבחורה בכלל בהריון ולא ממציאה לך סיפור שאתה במקום להבין את השורה התחתונה שלו (תתחפף!) יושב ואוכל סרטים.

אם היא באמת בהריון ואתה האבא- זכותה לתבוע מזונות וגם אם היא אומרת שעכשיו היא לא רוצה ממך שקל היא עדיין תוכל לתבוע גם בעוד 5 שנים.

אם אתה לא האבא המצב טוב יותר למרות שהיה איזה תקדים בבית משפט שחייב את בן הזוג לשלם מזונות עבור ילד שנולד כתוצאה מבגידה.

בהצלחה.

לבחור מעלי- ב-40 הימים הראשונים הפלה אינה יכולה להיות רצח שכן אין עובר אלא אוסף תאים וגם אין דופק.

השאלה המוסרית מתעוררת כעבור 40 יום בשלב שכבר אמור להופיע דופק. (זה אגב אחד הדברים שאיתם הפלתי בפח את אותה סתומה שענתה לי ממש בהתרגשות שרואים כבר דופק, באסופת תאים בת שבועיים....).

נ.ב

מקסיזם,

יש פה סיפור שמוריד פרופיל מהשרשור שלך,עצה חברית- נצל את איבוד המומנטום בשרשור שלך ותן לו למות בשקט.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וואו סרט סרט.

בזמנו הייתי מציל, היה לי חבר שעבר משהו דומה עם גרושה בת 36 והוא. אני די מבין מה אתה מרגיש שאני שנזכר איך הוא היה חי בדאגה

וכל טלפון הוא פחד לענות בכלל.

בסופו של דבר, הוא עזב לארה"ב , שינה את השם (עדיין אצלי בפייסבוק) וחזר אחרי 10 שנים. הילד ספק שלו ספק לא.

אגב לא רוצה להישמע דירטי בפורום, אבל אם למדתי משהו ממנו זה, רק בפה :evil: .

מקווה שתצא מיזה, ולהבא כמה שפחות להתעסק עם תימניות (יכולות להיכנס להריון מחיבוק).

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...