Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעניין אותי מאוד כי אני רואה כל לילה באיזור שלי שכל החניות בכחול לבן מלאות, מלא רכבים חונים באדום לבן ואפילו על המדרכות.

מעולם לא ראיתי דוח על אחד הרכבים האלה.. מדובר באיזור 10.

האם יש היתר ברור או לא כתוב שבלילה אפשר להחנות באדום לבן או על המדרכה בלי לקבל דוח?

שלומי

פורסם

מותר לחנות באדום לבן בשעות הלילה (מ-8 בערב עד 8 בבוקר) כל עוד זה לא ברחוב ראשי או בצורה שמפריעה לתנועה.

כנ״ל לגבי מדרכה - רק בלילה ורק ברחובות הקטנים.

זה תקף גם לתושבים עם תו וגם לחוצנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אסור לחנות באדום לבן. זה שאין אכיפה בשעות או אזורים מסוימים עדין לא הופך את זה לחוקי. יש שלטים בתחילת כל קטע חניה לגבי הגבלת השעות כמו למשל אפור אדום שזה מיועד לפריקה וטעינה או להורדת והעלאת נוסעים ובשעות הלילה מותר לחניה. אדום לבן אסור אף פעם כי מדובר שם בהפרעה לתנועה.

פורסם

יש רחובות עם בעיית חניה רצינית שנותנים לחנות בכול מקום, על אי תנועה מול כיכר רבין תמיד חונים בלילה.

ויש מקומות שקרובים למגרש של הגוררים שיגררו אותך אם הרכב עבר טיפה על האדום לבן.

בעיקרון בלילה מותר לחנות באדום אפור, אדום צהוב, בכחול לבן יש הסברים שבצד אחד למקומיים מותר לחנות ובצד אחד כול התל אביבים.

אייל

פורסם
בלילה מותר גם באפור אדום.

לא נכון.

מי שחונה באפור אדום, יכול למצוא עצמו נגרר.

בתל אביב אילו איזורים עם הגבלות מיוחדות. צריך לקרוא את השלט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי האדום לבן - יש מקומות לא מעטים בתל אביב שמותר לחנות בהם באדום לבן בהתאם להוראת תמרור. מנסיון.

הבעיה שבדרך כלל צריך להזיז את הרכב ב7 בבוקר או שעה אקזוטית אחרת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צריך לעשות את ההבדלה בין רחובות המיועדים לבעלי תו חניה איזורי בלבד (שמסומנים לרוב באדום-אפור), לבין סתם אדום-אפור שמיועד לחניה מזדמנת של רכבי ספקים או סתם תחב"צ.

אם אתה תושב ת"א בעל תו חניה איזורי של איזור 1 ותנסה לחנות ברחוב הופיין, ברזיל או בארט, לדוגמא, בבוקר תצפה לך הפתעה על החלון (במקרה הטוב) או שהרכב שלך יועבר לחניון ברידינג (במקרה הפחות טוב).

פורסם

באזורים שהם בעייתים לחניה, תושב אותו רחוב/שכונה (נקבע עפ"י הקרבה הפיזית לבית ולא עפ"י תו אזורי) שמקבל קנס, הקנס יבוטל בפניה למחלקת החניה של עיריית תל אביב מתוך הבנה שלבן אדם פשוט אין איפה להחנות ליד הבית ולכן חלק מתושבי האזור מחנים על מדרכות/אדום לבן וכו מתוך ידיעה שכשיאספו כמה דו"חות, ילכו לעיריה ויבטלו את כולם.

גרתי בתל אביב בדיזינגוף פינת ירמיהו והייתי חוזר מהעבודה בשלוש בבוקר, אחרי שכל המבלים המאוחרים היו כבר עוזבים את המקום וכל המבלים מהשכונה חזרו אחרי הבילוי והחנו, אם בשלוש בבוקר אתה לא מוצא חניה, איפה תחנה? מי יפנה בדיוק חניה בשלוש בבוקר?

עד שנישברתי והתחלתי לחנות באופן קבוע על מדרכות/ אדום לבן וכו' הייתי לעיתים מסתובב מעל שעה בנסיון שוא למצוא חניה.

מה שכן, מדובר בדו"חות שניתנו אך ורק בלילה ואם בשמונה בבוקר (שעה דמיונית למי שעובד עד 3 בלילה) הרכב עוד היה שם, הייתי חוטף דו"ח כמו גדול.

כשהייתי בא לבטל את הדו"חות, הפקידה ממש הייתה בוחנת אותם אחד אחד, באיזה שעה ניתנו ואם זה היה מאוחר מידי, הייתה מסרבת לבטל.

בסופו של דבר, הבאתי להם תדפיס שעות עבודה שלי ולפנים משורת הדין בוטלו גם הדו"חות משעות הבוקר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
צריך לעשות את ההבדלה בין רחובות המיועדים לבעלי תו חניה איזורי בלבד (שמסומנים לרוב באדום-אפור), לבין סתם אדום-אפור שמיועד לחניה מזדמנת של רכבי ספקים או סתם תחב"צ.

מקומות חניה המיועדים לבעלי תו חניה איזורי בלבד כבר לא מסומנים באפור-אדום, אלא בכחול לבן רגיל עם שלט בתחילת הרחוב. חניה לרכבי ספקים או חניה מיוחדת (למשל כניסות לבתי ספר, גנים וכו') מסומנת באפור-אדום.

אני כותב את מה שכתבתי לאחר שיחה עם מנהל אגף אכיפה וחניה בעיריית תל אביב. חוקי לא חוקי, אתם סתם נכנסים לדקויות של עורכי דין. תחנה, לא תקבל דוח. הפקחים קיבלו הוראות לא לחלק דוחות על חניות כאלו.

פורסם
מקומות חניה המיועדים לבעלי תו חניה איזורי בלבד כבר לא מסומנים באפור-אדום

תעשה טובה, אל תספר לי מה צבע אזור החנייה שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סימון אפור-אדום אינו מופיע בלוח התמרורים ולכן אין לו משמעות חוקית. מה שקובע במקרה הזה הוא התמרור שמופיע באותו קטע כביש. עיריית תל אביב נאלצה להפסיק את הצביעה הזאת לאחר שהתברר לה שהוא אינו תקף משפטית והיא חזרה לצבוע את הכל בכחול-לבן.

פורסם
אני כותב את מה שכתבתי לאחר שיחה עם מנהל אגף אכיפה וחניה בעיריית תל אביב.

אם כך, חלק מהפקחים צריך לעבור debriefing מחדש או משו, מאחר וברחובות עליהם דיברתי (אולי זה ספציפי לאיזור הזה, לא יודע) אנשים חוטפים דוחות אחרי תשע בערב על ימין ועל שמאל.

• תוכן חדש...