Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפה תמונות לשטוף ת'עיניים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להספר לי על ההונדה סיוויק האדומה הזאת?

דגם מוזר כזה, נתקלתי בה בחיפה לא ראיתי כזה עוד...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
מישהו יכול להספר לי על ההונדה סיוויק האדומה הזאת?

דגם מוזר כזה, נתקלתי בה בחיפה לא ראיתי כזה עוד...

זאת גירסה נוספת לסיוויק הרגילה.

הגירסה הזאת נקראת- Civic del sol, והיא יוצרה בין השנים 93 ל-97.

פורסם
חוץ מהונדה האדומה הזאת הכל סתם מכוניות שרואים כל יום ..

לא משהו מיוחד

תכל'ס, חוץ מהפונטיאק היפיפה הזאת.

המיצובישי הכתומה כבר עברה את דרגת הגועל מזמן

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

למה לצלם כאלה מכוניות רגילות ולא מיוחדות ?

ה-MX-3 שלדעתי נראית זוועה.

כל הסיוויק למיניהן.

ההודעה הזאת פשוט לא במקום לדעתי.

א. אם כבר שתהיה באוף טופיק.

למנהלי הפורום:

ב. כשהעלו פה שאלה על האינפיניטי או שאני כתבתי שנראיתה CLS בישראל ננעלו ההודעות.

לא כך גם צריך להיות פה?

אדם.

פורסם

רק שתדעו רוב המכוניות מכרמיאל.

צודק גם כשאני העלתי הודעה על הג'יפ נעלו לי את הת'רד

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
למה לצלם כאלה מכוניות רגילות ולא מיוחדות ?

למנהלי הפורום:

ב. כשהעלו פה שאלה על האינפיניטי או שאני כתבתי שנראיתה CLS בישראל ננעלו ההודעות.

לא כך גם צריך להיות פה?

אדם.

דעתי האישית, בקטע הזה אתה טועה, נושא ההודעה הוא אולי בגדול סתם תמונות של רכב, אבל עדיין מראה על סוג של תתרבות מוטורית, ובעיקר בארץ (אם אפשר לקרוא לערסמובילים תרבות- אבל זה כבר על טעם ועל ריח...) בכל מקרה, תסכים איתי שג'יפ אינפיניטי או כל סוג מרצדס סטנדרטי ניתן לראות בגוגל ובתמונות יותר מרשימות מאשר ניתן לראות בקארספורום במצלמת פלאפון, אבל אלו מכוניות "מייד אין יזראל" (לכבודנו או לצערנו- שוב על טעם ועל ריח), ושאנשים השקיעו בהם כדי להפוך אותם לכאלה, ולא הוציאו אותם סטנדרט כזה מהמפעל...

פורסם

ביקשתם , קיבלתם.

אדם וקנטור.

יש כמה אפשרויות:

1. האינפיניטי הועלה כמה פעמים , ולמרות אזהרות ממשיכים לפתוח עליו שרשורים. בצע חיפוש ותראה.

2. בשרשור על ה-CLS טרחת לחפש תמונות מהאינטרנט. מה שכ"א יכול לעשות.

מעבר לזה ולנתונים שטרחת להביא ברוב התרגשות (שגם הם ,אגב נמצאים באינטרנט) - לא ממש הצלחת לחדש לנו.

לו היית מצלם את ה-CLS שראית בתמונה משלך , אולי (דגש על אולי) השרשור היה נשאר על כנו.

3. בשרשור הנוכחי יש מכוניות לא , נקרא לזה , רגילות. על עניין יופיין /כיעורן ניתן להתווכח. לי אישית עדיף כוס עינוגי התפוח ,סוד הקינמון או כל כוס תה אחר -אבל לפחות מדובר במכוניות מעט שונות (וכאן כדאי להמשיך לקרוא הלאה).

4. גם אם השרשור תפל בעינייך - לא בטוח שבכל דקה יש מנהל שיראה דווקא את השרשור הזה , ויחליט למחוק אותו/לנעול אותו. לעיתים אנחנו גם מעזים לחיות חיים פרטיים - רחמנא ליצלן.

5. ועדיין -אם השרשור לא מוצא חן בעינייך , או שיש לך הערות כלשהן , אופן הפנייה הוא בה"פ לאחד המנהלים - כראות עיניך וכטוב ליבך בכוס התה ממקודם , ולא מעל גבי הפורום.

בד"כ הודעות כמו שלך גורמות לנו לפרץ בלתי נשלט של יצר מחיקה. לתשומת ליבך.

6. יש לנו גם משקעים אישיים נגדך ,ולכן אנו מוחקים דווקא לך , ולאחרים לא.

7. הודעה זו לא מיועדת רק אלייך ,אלא לכל מי שנוהג להתלונן מעל גבי הפורום - רק מעודד לנו את יצר המחיקה.

8. לאור בקשותיכם התקיפות , ולאור העובדה שהשרשור הולך לכיוונים לא רצויים ....ננעל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...