Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר המפוקח בשירות עצמי הוא 7.05, אך בTEN מכרו היום בכ 6.7~ ש"ח.

אני כבר לא זוכר מתי הלדק ירד מתחת ל7 ש"ח.

מעצלות גרידא אני מנחש ולא מחפש בגוגל, שירידת המחיר היא עקב ירידת מחירי הנפט ולא חלילה וחס ירידה במס.

אולי כדאי לנצל את המחיר הזול ולמלא חביות...כמה זמן דלק שומר על תכונותיו? זכור לי מהצבא כשנתיים, אבל אני לא בטוח אם זה סולר או דלק או שאין בכלל הבדל.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא דיברו על זה הרבה באינטרנט,אני מתדלק 6.8 בשירות מלא.

פעם ראשונה הצלחתי למלא מיכל מלא ב300 שקל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא ברור - למה בדיוק ציפית? מסיבת עתונאים עם רוה"מ, הנשיא והנגידה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מתדלק ב 6.81 (באשראי) בדיסקאונט בצומת סגולה (פ"ת). אם יוצא לי לעבור שם באמצע היום ויש לי

כמה דקות פנויות, אני עובר גם דרך מכונת השטיפה בחינם (בתדלוק מעל ל 25 ליטר, אם אני זוכר נכון).

השטיפה בסיסית ביותר, בטח לא משהו שאחד מחברי פורום דיטיילינג היו רוצים לחוות על רכבם :wink:.

מעניין מה יהיה המחיר בחודש הבא, המגמה צריכה להיות ירידה לדעתי, אך קיים גם סיכוי שיעלו את המס.

להבא, תוכל להתעדכן באתר פולטנק לגבי המחיר המפוקח וכך גם לגבי המחירים בתחנות בסביבתך.

פורסם

בראשון בתחנת "טן" בהרצל, כל יום שני בשבוע, המחיר עומד על 7.79 (בערך) במזומן או אשראי.

בתחנת דלק "המפרש" באיזור תעשיה הישן, כל יום שלישי בשבוע, המחיר עומד על כ-7.69 (בערך), אך רק במזומן.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
בראשון בתחנת "טן" בהרצל, כל יום שני בשבוע, המחיר עומד על 7.79 (בערך) במזומן או אשראי.

בתחנת דלק "המפרש" באיזור תעשיה הישן, כל יום שלישי בשבוע, המחיר עומד על כ-7.69 (בערך), אך רק במזומן.

הכוונה ל-6.69 ו6.70. נכון?

וד"א , סד"ש ו"טן" בדר"כ הכי זולים לליטר (מורידים מחיר מתחת למחיר הפיקוח).

לא יודע מה האיכות של הדלק שלהם.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
לא ברור - למה בדיוק ציפית? מסיבת עתונאים עם רוה"מ, הנשיא והנגידה?

לכל הפחות לשירשור בפורום, כפי שהיה בימי העליות העליזים, בהם המחיר איים לחצות בכל רגע את רף ה 8 ש"ח.

הווה אומר, כשרע מתלוננים, כשטוב - שותקים?

פורסם

ברור. אנשים פוחדים להגיד שטוב, נגד עין הרע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מתדלק סולר בשנה וחצי האחרונות ב 7.09 ש"ח לליטר (מיקה), בחודשיים-שלושה, ירד ל 6.8.

בתדלוק האחרון, בתחילת נוב', 6.6!!

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
ואתה שורף באותו פקק שאתה ממתין להכנס לתורך בתחנה את ההפרש+ בלאי לרכב+ זיהום אוויר.

זה מזכיר לי את זה שאנשים עומדים בתור לתדלק בלילות של לפני עליית מחירים, כאילו מי ישמע כמה כסף הם חוסכים על הפרשים של 20-30 אגורות...

• תוכן חדש...