Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצתי קצת חיפושים בפורום ובגוגל על שמן מנוע מומלץ ליונדאי גטס 2007 ולא הגעתי לתשובה חד משמעית מה עדיף לקנות.

מישהו מכיר במקרה בנוסף חנות בירושלים שמוכרת יחסית בזול (איך אוטודיפו?)

פורסם

10W40 חצי סינטטי איכותי יעשה את העבודה.

אוטודיפו קצת יקרנים בקטע הזה, אבל לפעמים יש להם מבצעים על השמנים. קפוץ אליהם לבדוק מה המחיר של ENI I-SINT

products-image-8480127.jpg

Stay Dirty

פורסם (נערך)

נירה לי זה מה שרשום:

אני לפי שיקולים שלי עברתי באקסנט ל 5W-40

יש שיפור ונעלמו הצלילים

2014-08-13 15.20.50.jpg

עריכה אחרונה על ידי x-Anton-X
פורסם

בוקר טוב,

תנסה אצל חנויות חלקי החילוף ברחוב בעלי מלאכה. (בתלפיות,ליד משרד הרישוי הישן).

תבדוק כמו שהוצא כבר באוטודיפו מול קניון לב תלפיות לפני כמה שבועות היה שם מחיר נחמד לשמן

של חברת LM.

אם אתה רוצה אני יורד בשישי לת אביב אני יוכל לקנות בשבילך שמן וכמובן להביא אותו אליך.

אם אתה צריך עזרה בטיפול אני ירושלמי אז בכיף.

רועי

פורסם

כל רכב מרוויח ממעבר לשימוש בשמן סינטטי מלא ובעל דרגת צמיגות קרה נמוכה. 5W30 נשמע לי כמו הבחירה הטובה ביותר, 5W40 אם יש צריכת שמן ו 10W40 חצי סינטטי כמוצא אחרון אם צריכת השמן גבוהה מאוד. לא מאמין שתמצא בחנויות שמן סינטטי מלא עם תקן הנמוך מ API SL.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בוקר טוב,

תנסה אצל חנויות חלקי החילוף ברחוב בעלי מלאכה. (בתלפיות,ליד משרד הרישוי הישן).

תבדוק כמו שהוצא כבר באוטודיפו מול קניון לב תלפיות לפני כמה שבועות היה שם מחיר נחמד לשמן

של חברת LM.

אם אתה רוצה אני יורד בשישי לת אביב אני יוכל לקנות בשבילך שמן וכמובן להביא אותו אליך.

אם אתה צריך עזרה בטיפול אני ירושלמי אז בכיף.

140 שח לLM מתוסף באוטודיפו בתלפיות, נבדק לפני שבוע.

כמו כן יש מצבע על גק עגלה ב150, קניתי ואני מרוצה מהאיכות.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
תתחדש, 150 זה לא קצת יקר?

המחיר שלו נע סביב 200-300 כך שזה מחיר דיי זול אומנם הוא רק 3 טון אבל זה מספיק לכל עבודה,

בנוסף לכך הוא משלים לי סט בטיחות מלא עכשיו זוג בוקים + גק עגלה, אין יותר בטוח מזה(טוב נו ליפט..)

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
כי באקסנטים ובגטסים מספיק 10/40.

לא מכיר את המונח לגטס מספיק 10W40. שמן בעל צמיגות 5W40 או אפילו 5W30 יוריד במידה מסויימת את השחיקה של המנוע בהתנעות בוקר במיוחד בימים קרים וגם ישפר במידה מועטה את צריכת הדלק.

שוב פעם, כבר לפני יותר מעשור שנים רוב ייצרני הרכב ממליצים על שמנים דקים שלא לדבר על הייצרן VAG שכבר לפני 20 שנים המליץ על שמנים בדרגת צמיגות 5W40/5W30 בספרות הייצרן ובספר הרכב בשפה האנגלית רק בארץ נתקעו עם שמנים בדרגת צמיגות 20W50.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא דיברתי על 20/50 אלא על 10/40 שלארץ החמה שלנו גם בשיא החורף בבוקר היא צמיגות שאין איתה שום בעיה במנועים אלה. עניין השמנים זה דיון שלא ניגמר ולא ייגמר לעולם.

פורסם

מאור, ביונדאים האלו יש שסתומים הידראוליים קצת רגישים, ומה למה לא להתקדם לסנטטי? זה כולה 170 שח להחלפת שמן... זה לא יקר בכלל..

איתמר, אני הבנתי שההבדלים בין 5W30 5W40 לא משמעתיים והם כימעט זהים אך בכל זאות מאיזה סיבה ממליצים 5W30 למרות שבמדינה שלנו חם מאוד, מה הסיבה לכך?

• תוכן חדש...