Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות עבודה חובבנית מאוד ולמרות שאני יודע שאפשר להוציא תוצאות יותר טובות בהרבה סתם רציתי לשתף שלחתי את אחותי הביתה לנקות את הספה שהיא קיבלה עם apc של שופרסל השתמשה רק סמרטוט וapcמדולל 1.7 יצא סביר אניינסה לעשות לה שיפורים כשאני יגיע עם שואב אבק רטוב יבש בכל אופן סתם נחמד עובד גם בבית לא רק באוטו

Screenshot_2014-11-08-15-09-44.jpg

IMG-20141108-WA0001.jpg

פורסם

יצא יפה, עם שואב רטוב תגיע לתוצאות טובות מאוד.

רק חייב לציין שמהנסיון שלי (ויש לא מעט, אני עובד עם זה)

הapc של שופרסל טוב, אך לא משתווה לapc של מגס', הוא חזק פחות, ומשאיר ריח יותר מורגש וחזק.

אבל המחיר הזול שלו מנצח

פורסם

כן אני רוצה לנסות עם שואב יבש רטוב פשוט היא גרה בפתח תקווה ואני בקריות אז לתת לה אותו זה אומר שהיא לא באמת תחזיר חחח ובקשר לapc של מגס לא יצא לי להשתמש ואני בקרוב צריך לעשות ברכב שלי הכיסאות זוועה אני יקנה אותו וישווה...

ובשביל הקטע אתה ממליץ להשתמש בתור ספריי/תרסיס או בקערה עם מטלית אני די חדש בעניין הריפודים הייתי שמח להכוונה ...

פורסם

בתרסיס, דילול 1-10 או 1-7 במידה וזה משהו חריג, להשפריץ, לתת כ20 שניות, לקרצף במברשת בעלת קושי בינוני כדי להימנע מפרימה של הבד. לשאוב היטב בשואב רטוב. לא קל, ואם השואב לא חזק אז תצטרך לעבור כמה פעמים, אבל נותן תוצאות מצויינות.

ממליץ להשים מים פושרים/חמימים בבקבוק, כמובן אם יש לך שפריצר שמסוגל לעמוד בזה ולא להתקמט ממים פושרים.

• תוכן חדש...