Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע ה1.6 של סיטרואן חלש ובזבזני ממנוע ה1.8 של הסופרב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לסופרב יש 160 כ"ס ולסיטרואן 156כ"ס..זה הבדל בעיניך ששווה איזכור??

לסיטרואן בגרסה החדשה יש 165כ"ס.

צריכת הדלק דומה מאד,אין שום יתרון לאף אחד מהרכבים.

באיכות הנסיעה ההבדל הוא ענקי,בסיטרואן מרחפים על הבורות והבמפרים,ובסופרב מרגישים כל סדק בכביש.

פורסם

כוחות סוס זה לא הכול, מה עם המומנט למשל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שהייתי הולך על הסופרב TDI.

בבינעירוני הדיזל יהיה חסכוני יותר מבנזין או היברידי, בעיר להיברידי יש יתרון אבל זה לא שדיזל לא יהיה חסכוני.

מה גם שזה עולם אחר מבחינת כח.

They are trying to ban me...

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך בדלק אז העלו כאן כיוונים ראויים ומעניינים.

אם אתה רוצה לחסוך בכסף אז אולי מוטב שתשאר עם הרכב שלך, אפילו שהוא כנראה יותר בזבזני בכל הקשור לצריכת דלק.

עם הסופרב שלך כבר ספגת המון ירידת ערך, אם הוא טוב לך אז שקול להשאר איתו עוד שנה שנתיים. יש גם שיקולי ביטוח שיהיו זולים יותר ברכב שלך.

נכון שסיימת את האחריות אבל גם לאחריות יש שווי מסויים ולדעתי במקרה שלך האובדן שלה יהיה פחות מירידת הערך שתהיה בכל רכב חדש שתקנה.

אני יודע שזה כיוון שלא מדבר לחלק מהאנשים שמבחינתם בוחרים להחליף רכב כל שנתיים שלוש וזה מבחינתם חובה. ולא מוכנים לשמוע על נהיגה ברכב ללא אחריות. זה כמובן לגיטימי אבל הנכונות שלך לרדת בקטגוריה מרמזת שאולי זה לא המקרה שלך.

שקול כל אופציה אל מול המשך השימוש ברכב שלך.

עוד עניין. לרכבים שונים צריכת דלק שונה. אבל לא פחות מכך לנהגים שונים צריכת דלק שונה. שקול שינוי בהרגלי הנהיגה שלך. הפער בצריכת הדלק בין נהיגה רגועה וקצת איטית ממה שהיית רגיל יכולה לעשות פלאים לצריכת הדלק. בודאי במנועי בנזין טורבו.

פורסם

אופציה מעולה! הבעיה היחידה הרכב די יקר, עולה החל מ210K. אם פותח השרשור מוכן לשלם את זה, יהיה לו רכב מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בבינעירוני הדיזל יהיה חסכוני יותר מבנזין או היברידי, בעיר להיברידי יש יתרון אבל זה לא שדיזל לא יהיה חסכוני.

מה גם שזה עולם אחר מבחינת כח.

כמובן שבגלל שיש לו סופרב 1.8 TSI לא הייתי קונה חדשה רק בגלל שהיא TDI, שכחתי לציין את זה. (טוב זה די מובן מאליו לא?)

אם אתה רוצה לחסוך בדלק אז העלו כאן כיוונים ראויים ומעניינים.

אם אתה רוצה לחסוך בכסף אז אולי מוטב שתשאר עם הרכב שלך, אפילו שהוא כנראה יותר בזבזני בכל הקשור לצריכת דלק.

עם הסופרב שלך כבר ספגת המון ירידת ערך, אם הוא טוב לך אז שקול להשאר איתו עוד שנה שנתיים. יש גם שיקולי ביטוח שיהיו זולים יותר ברכב שלך.

נכון שסיימת את האחריות אבל גם לאחריות יש שווי מסויים ולדעתי במקרה שלך האובדן שלה יהיה פחות מירידת הערך שתהיה בכל רכב חדש שתקנה.

אני יודע שזה כיוון שלא מדבר לחלק מהאנשים שמבחינתם בוחרים להחליף רכב כל שנתיים שלוש וזה מבחינתם חובה. ולא מוכנים לשמוע על נהיגה ברכב ללא אחריות. זה כמובן לגיטימי אבל הנכונות שלך לרדת בקטגוריה מרמזת שאולי זה לא המקרה שלך.

שקול כל אופציה אל מול המשך השימוש ברכב שלך.

עוד עניין. לרכבים שונים צריכת דלק שונה. אבל לא פחות מכך לנהגים שונים צריכת דלק שונה. שקול שינוי בהרגלי הנהיגה שלך. הפער בצריכת הדלק בין נהיגה רגועה וקצת איטית ממה שהיית רגיל יכולה לעשות פלאים לצריכת הדלק. בודאי במנועי בנזין טורבו.

כל מה שרז רשם.

צריכת דלק תלויה מאוד באופי הנהיגה.

אם הייתי במקום פותח השרשור הייתי מנסה לראות אם יש איפה להשתפר שם.

בכל מקרה לקנות סופרב חדשה זה בזבוז כסף, ההבדל בצריכת הדלק לא מצדיק את זה, זה עדיין TSI ולא 6.2 V8.

אופציה מעולה! הבעיה היחידה הרכב די יקר, עולה החל מ210K. אם פותח השרשור מוכן לשלם את זה, יהיה לו רכב מעולה.

היא יקרה אבל אני לא רואה הרבה חלופות.

היברידי זה נחמד אבל כמו שכבר אמרנו, TDI יתאים הרבה יותר לבינעירוני.

They are trying to ban me...

פורסם
קאמרי היברידית מהיבואן הרשמי יוניון מוטורס, כלומר בדגם המפואר, נמכרת כרגע במבצע סוף שנה במחיר של 189,000 אלף ש״ח בלבד.

מצד שני צריך לקחת בחשבון שבארה״ב הוצגה מתיחת פנים מסיבית של הקאמרי עד כדי כך שהיא נראית רכב חדש לגמרי מבחינת הצורה החיצונית.

על הפריוס לא הייתי ממליץ מאחר והיא גם עומדת בפני החלפה וגם הירידה אליה מה סופרב תהיה לדעתי כואבת, למרות ש-slow sprinter עבר זאת ויצא בשלום :-)

היי אמנון.

הלכתי אתמול לטיוטה.

הדגם המדובר נמכר ב219,000 ש"ח (אחרי הנחה של 30,900 ש"ח)

איפה טעיתי ?

פורסם
היי אמנון.

הלכתי אתמול לטיוטה.

הדגם המדובר נמכר ב219,000 ש"ח (אחרי הנחה של 30,900 ש"ח)

איפה טעיתי ?

כנראה שאני טעיתי והכוונה לטויוטה קאמרי לא היברידית, מצטער :?

http://www.cartube.co.il/מבצע-מכירות-בטויוטה-7-14-11-2014

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

עשית חשבון כמה כסף תחסוך במידה ותיקח רכב חסכוני יותר כזה או אחר ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...